Hra o trůny 5x09 - Tanec draků - Ice & Fire

upraveno 10. června 2015 v 5. řada
1235789

Komentáře

• @Xaron Jo no, taky jsem to čekal :D
  • @JoffreyWater tak v to dúfam, že ho Arya zabije
  • upraveno 8. června 2015
  • @sfik To ale nic nemění na tom, že v knížce nic takovýho nebylo a tohle mě prostě rozčílilo. Kdyby Shireen upálil i v knížce, tak to neřeším, ale tohle bylo o scénaristů už fakt přehnaný.
    V knížce se nechovaly Píseční hadi jako krávy, to zase rozčílilo mě...
    Zajímalo by mě jestli bude v příští epizodě Khal Pono :)
  • @sfik Tak jako tohle překrucování charakterů mě taky štve. Ale tak ona celá ta linka v Dorne je jeden velkej fail.
  • Mně přijde, že tvůrci chtěli z linky v Dorne udělat takovou nějakou vtipnou zápletku, ale vznikla z toho spíš trapná zápletka.
  • Ale víc než píseční hadi mě irituje trystane, v serialu působí dojmem hroznýho debílka. Nevím jaký je v knížce, tam jsme se s ním nesetkali, ale v seriálu je to... no, prostě idiot.
  • @JoffreyWater v Inside the episode tvůrci říkají, že jim tohle řekl Martin, takže nejspíš k jejímu upálení dojde i v knize... jen o tom asi nebude Stannis vědět a provede to Mel se Selyse. Jinak ta scéna byla opravdu krutá, nevěřila jsem do poslední chvilky, že to tak Standa nechá. Ale na jeho obranu, nic jinýho mu opravdu nezbývalo :-(
  • Tak to bychom měli k rozdělávání ohně v mrazech :D.
  • Super díl, Drogona bylo líto, o Shireen ani nemluvím. Mrazilo, jen čas ukáže, jaký to bude mít následek.
    Jinak s tím ohněm jsem myslel původně rychlou partu z Hrůzova, ti jsou v rozdělávání ohňů v zimě nepřekonatelní, kam se na ně hrabe rudá dívka! I koníka ohniváka zvládli! O invazi nemrtvých se už nebojím, sever je v dobrých rukách!! :onfire:

Sakra, uvědomujete si, že už JENOM jeden díl a ZASE rok čekání? To snad není ani možný, jak to rychle uteklo! :evil:

Za mě díl horší jak minulý, ale opět nadprůměrný, zatím celkem nadprůměrně povedená sezona! :king:

EDIT: No když já si tak rád povídám, pravda, sice většinou sám se sebou, ale i to se počítá, no ne? :anxious:
  • @Rybba jenom 10 měsíců co to je oproti už 4 rokům na vichry zimy :D
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    upraveno 9. června 2015
    To se ty obrázky nezobrazují jenom mě, nebo to @Stannis_Baratheon nezvládl v návalu emocí nahrát? :D

• Co se týče Zdi, tak to bylo asi důležitý v tom smyslu, že nám ukázali, že Divocí byli vpuštěni přes Zeď, tedy, že prošli a mohou žít na jihu a možná nám to také ukázalo, že Alyser je na Jonově straně. Tím, že je vpustil, i když nemusel, tím uznal Jona jako Lorda velitele a část zodpovědnosti za divoké na jihu převzal i na svá bedra :).
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.