Hra o trůny ožívá
Temná křídla, temná slova... ale dnes ne! HBO u příležitosti finále True Blood vypustilo mimo jiné i mnoho materiálu k Hře o trůny. V prvé řadě jde o teaser nazvaný Raven, tentokrát již nefalšovaný. To ale není vše, dostali jsme i ukázku ze zákulisí natáčení, promo fotografii Daenerys a blog tvůrců.
Havran
Číst celý článek zde
Havran
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Jj, jsou tam nové záběry.
me se to nechutne seka, takze jsem tu svou hlasku smazal, dokud neoverim - a asi to je to stare
jenze ja si vubec ty prvni zabery (les, havran, Ned) nepamatoval...
Moc hezký obrázek. Pro zájemce v JPG formátu: Sansa u stolu
nejak vedle :/
ale pokud to maj na svem webu, tak to alespon nemusim tipat...
Protože jsem to napsala po pár úvodních záběrech a při delším sledování mi připadne, že i ty rozhovory jsou trochu jiné. Každopádně scény ze seriálu jsou tam nové.
BTW rozumíte ženám? Dneska si mi stěžovala sekretářka ředitele, že co jsem se oženil, už jí nekoukám na nohy...
Jediné co jsem teď zaznamenal je The Artisans: Buster Reeves, video o soubojích a je moc pěkný!
kdo všechno z herců má twitter? Arya, Sansa, Myrcella - ještě někdo?
Mnohem víc. Pyp, Renly, Sam, Rast, Gregor, Syrio, Hodor, Loras, Theon a Bryan Cogman - scénárista a vrchní spojka mezi tvůrci a fandy, bloger na Making of GoT. List vede WiC, http://twitter.com/#!/WiCnet/cast-and-crew/members.
bohuzel se mi to neskutecne seka, takze to nejsem schopen shlednout cele, abych si potvrdil, zda je tam neco noveho (coz se zda Nevade) nebo ne
Eh, teď nevim vůbec o čem mluvíte. Obrázek Sansa u stolu na obrázek nevede. A jaký nový záběry? Nějaký nový teaser? kde?! :-)
Vedle Sansy je odkaz Watch a Preview. Jsou tam rozhodně nové záběry a není jich málo. A i komentáře herců se mi zdají trochu obsáhlejší.
Nevada: Jsem v půlce toho Preview a zatím nic nového oproti námi otitulkované verzi. Jestli ty jsi neviděla v době premiéry tu verzi co šla na HBO. Na web pak šla vzápětí lehce prodloužená... Dál asi koukat nebudu, taky se mi to děsně trhá.
Píše:
“There’s great honor serving in the Night’s Watch. The Starks have manned the Wall for thousands of years. And you are a Stark. You may not have my name… but you have my blood.”
A pak tam docela šijou do vlasových potíží u Theona. V první verzi pilotu byl blond, teď tmavovlasý, ale v další scéně té ukázky už byl zase blond. :-) A pak rozebírají tu změnu Catelyn, kdy Neda žádá, aby zůstal a říká:
Píše:
“He spent half his life fighting Robert’s wars. He owes him nothing!”
Doporučuji už kvůli dvěma pěkným novým fotkám, jedna i s drakem!
S touhle obálkou bych si to nekoupil...
J Přesně. Zvlášt když není jistý, že Daenrys bude i na zadni straně :-D
The Game Begins
trun paradni!!!