Novinky z natáčení 6.řády GoT
Natáčení se kvapem blíží a mi bychom si tu mohli udělat někde prostor, kde můžeme sledovat cast, případně později trailery apod. Pokud se někde objeví informace například o nejmenovaném Jonovi, jestli žije, je mrtev, bude oživen nebo spálen, použijte prosím spoiler. Asi spíš jenom pro pocit, protože až ta informace prosákne, tak o tom budou vědět stejně úplně všichni. Ale platí to i o dalších potenciálních spoilerech :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
A to je podle mě v seriálu dost slušná bota, že to manželství a ta podezření tak snadno obešli. Podle mě se z toho nedá tak snadno vykecat, bez ohledu na "církevní kontrolu". Ale uznávám, že Boltoni jsou celkem magoři, šlo jim hlavně o nárok na sever.
Jenže zase Cersei alias Tommen by jí mohl nárok na sever klidně úředně odebrat, ne? Nevím, pořád si myslím, že Boltoni šli do příliš velkého risku.
No, to se zas dostávám k nelogice seriálu, takže to asi nemá smysl řešit.
@OslicekCZ Lordi Trojzubce a Severu nevědí, kde je. Navíc v ŘÍčních krajinách jsou Edmure a Brynden stále naživu. Na Severu je Rickon Stark. Všechny tři bude šlechta následovat raději než Sansu s Malíčkem v pozadí. Obě země přišly o armády ve válce pěti králů. Říční krajiny to je jedna velká zkáza. Sever to je jeden velký chaos. Aegonovi by tedy nemohli poskytnout vojáky, ani kdyby chtěli. Podpora Malíčka je chabá, protože Malíček též vlastní armádu nemá. Zbývá Údolí, které také ale není jisté. Navíc je Sansa vyvrhel na útěku, takže ne, pokud by chtěl Aegon armádu, je lepší volba Dorne, z kterého to vojsko dostane mnohem rychleji než z Údolí (Nevada měla teorii o legitimizaci písečných hadů). Aegon podle mne nebude, v druhé sérii ho v té scéně s vidinami vynechali, což je samo o sobě důkazem, že on přinejmenším v seriálu Písni ledu a ohně nebude. Ostatně zaznělo vůbec v seriálu Píseń ledu a ohně? :twisted:
@undefined Tady nejde o logiku, zamilovat se do sebe mohou, ale o geografii. Jak se můžou potkat Aegon, který je v Bouřlivých krajinách, se Sansou, která je na Severu, úplně opačné straně Západozemí? I když věřím, že i s tímhle by si DD nějak poradili, ne že ne :twisted:
Jedno je jisté, vzhledem k dosavadnímu vývoji, 6. série Hry o trůny, bude dávat zhruba stejný smysl jako 6. série Ztracených, tudíž nic, co bych potřeboval vidět znova. :twisted: Čas řekne více.
@Everett_Young Cersein překvapený obličej: Nejsi na valonqara trochu velký?!!!!! :dance:
YEEEES! DIE FINALLLY BITCH!!!! DIIIIIIIIEEEEEEEE!!!!
@suertuda Čas zničit Boltony. :twisted:
@OslicekCZ Může Rickon má svého zlovlka, to zvíře bude důkazem toho, že je to ten, kdo tvrdí že je. Sansa takový důkaz nemá, protože svého zlovlka nechala inteligentně zabít vlastní lží. Moc děti, co by mělo ochočeného zlovlka není, takže spolu s typickým Tullyovským vzhledem matky vzhledeme pochyb o tom, že on je Rickon Stark. :-D
@Monte Karstark V klidu, jak říká Everett je to jen fanfikce, to že se to stane v seroši, neznamená, že se to stane i v knize.
Bratři a sestry, byli jsme znovu análne znásilněni přímo do prdele. Tahle zrada nemá obdoby od dob Rudé svatby a kdybych nepotřeboval, aby dokončil ty dvě knihy, okamžitě bych chtěl jeho hlavu na zlatém tácu. =D =D
Teď vážně, GRRM přístup mne velmi zklamal, nevadí že to nedokončí před koncem seriálu, ale vadí mi, že se o to ani nepokusí. A jestli těm dvoum trogloritům řekl konec, ale vlastním fandům neřekne aspoň přibližně, kdy tu bichli dovalí, tak se z něj stala na stará kolena prodejná děvka. Doufám, že je pravdivá ta teorie, že knihy skončí jinak než seriál, jinak nevím. Jaké jsou vaše názory na toto rezignované prohlášení?
Jestli chystá nějaký jiný, překvapivý, ale přesto logický konec, tak jak to on umí nejíp, beru zpět, co jsem napsal.
@CervenKa Mne také ne, ale překvapuje mne, že to vzdal.
Teorie mimo jiné i o tom že si z Tower of Joy neodnesl suvenýr jenom Ned, ale i Howland Reed v podobě "jeho" dcery Meery.. No jedna z dalších teorií, která se mi výjimečně líbí. Akorát se nemůžeme zeptat paní Reedové.
Ale stejně to bude asi blbost. O Jonovi Cat nevěděla, věřila že je to bastard a jako bastard se i jmenoval (žejo Sněhu?).. Takže v tomhle komplotu by musela být zavlečená i Reedovic matka, která by musela buď zfixlovat těhotenství nebo po porodu potratit, jinak by Meera musela být taky Snow a nemohli by jí vydávat za čistokrevnou Reedovku :)
Zbylých 12...