Novinky z natáčení 6.řády GoT
Natáčení se kvapem blíží a mi bychom si tu mohli udělat někde prostor, kde můžeme sledovat cast, případně později trailery apod. Pokud se někde objeví informace například o nejmenovaném Jonovi, jestli žije, je mrtev, bude oživen nebo spálen, použijte prosím spoiler. Asi spíš jenom pro pocit, protože až ta informace prosákne, tak o tom budou vědět stejně úplně všichni. Ale platí to i o dalších potenciálních spoilerech :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
A to je podle mě v seriálu dost slušná bota, že to manželství a ta podezření tak snadno obešli. Podle mě se z toho nedá tak snadno vykecat, bez ohledu na "církevní kontrolu". Ale uznávám, že Boltoni jsou celkem magoři, šlo jim hlavně o nárok na sever.
Jenže zase Cersei alias Tommen by jí mohl nárok na sever klidně úředně odebrat, ne? Nevím, pořád si myslím, že Boltoni šli do příliš velkého risku.
No, to se zas dostávám k nelogice seriálu, takže to asi nemá smysl řešit.
Teorie mimo jiné i o tom že si z Tower of Joy neodnesl suvenýr jenom Ned, ale i Howland Reed v podobě "jeho" dcery Meery.. No jedna z dalších teorií, která se mi výjimečně líbí. Akorát se nemůžeme zeptat paní Reedové.
Ale stejně to bude asi blbost. O Jonovi Cat nevěděla, věřila že je to bastard a jako bastard se i jmenoval (žejo Sněhu?).. Takže v tomhle komplotu by musela být zavlečená i Reedovic matka, která by musela buď zfixlovat těhotenství nebo po porodu potratit, jinak by Meera musela být taky Snow a nemohli by jí vydávat za čistokrevnou Reedovku :)