Britskou verzi Dr. Martina jsem měl docela rád, hlavně kvůli své oblíbené herečce Caroline Catz, takže jsem se té naší podoby docela obával, ale celkem to jde, ona ani Čvančarová není marná... 2. sezonu Temného případu jsem odložil po 3. epizodě, nějak do toho nemám dál chuť, na rozdíl od Farga, což je stále paráda. Co se týče náhrady za Downtown - kdo má chuť na britský seriál ze 30. let a nevadí mu exotické prostředí, ať zkusí "Indian Summers", desetidílnou historickou minisérii z letošního roku, která podle toho, co jsem zatím viděl vypadá opravdu dobře. S D.A. to má několik styčných bodů - životem britské smetánky (byť té koloniální) a jejího služebnictva počínaje, intrikami a skrytými zločiny a vášněmi konče.
@Edem Dokud něco nemá 2 serii už nekoukám neb to jak mi po první serii ukončí seriál s otevřeným koncem a pak musím místo něj rozkoukat nový mne deptá :D
@brbr Fargo-T.D. - přesně tak! Indinan Summers - jsem teď asi tak v polovině a pořád mne to hodně baví, i když já jsem speciálně na Indii zvlášť zatížen a indickou filmovou produkcí (zdaleka nejen bollywoodskou) se velmi dobře bavím už několik let.
Ha, tak mám za sebou osm dílů Jessicy Jones a sláva, Kilgrave je tam opravdu v každém dílu o trochu víc. Jsem ráda, že když ho známe víc, má přece jenom blíž k Lokimu než Hannibalu Lecterovi, i když má pořád zhruba takovou šanci na osvícení jako doktor Mengele =D Začíná mi být líto, že ani jednoho mimo tenhle seriál nejspíš neuvidíme, Jessica by tvořila dobrý pár s Daredevilem a setkání Kilgrava a Hulka by bylo za všechny prachy.
@Aviv Eh, blíž k Lokimu než k Hannibalu Lecterovi, jak říkám. V tom smyslu, že je zábavné ho sledovat, životy druhých pro něj mají cenu života švába a je z toho druhu komiksových záporáků, kteří svým hrdinským protějškům pomůžou zachránit svět, ale jenom proto, že tím zachrání i sebe.
Áno, to myslím. Koľko sérii už vlastne je? Ja som zastala v polovici siedmej a už asi dva roky som sa odtiaľ nepohla. Ale musím povedať, že prvých päť bolo skvelých. Vraj tam aj pôvodne chceli stopnúť. Alebo sa mýlim?
@Aviv Jo, třetí série měla být poslední, potom to prodloužili na pět, a pak už to jelo jak na běžícím pásu... teď běží jedenáctá série, a zvrhlo se to v ještě větší nesmysl než série devátá a desátá a ty byli sami o sobě dost slabé.
Ale kruci... Jak má člověk vědět, jestli stojí za to vrátit se k sledování, nebo ne? Na druhej strane, znie to veľmi ako on, jeden niky nevie na čom s ním je.
Komentáře
2. sezonu Temného případu jsem odložil po 3. epizodě, nějak do toho nemám dál chuť, na rozdíl od Farga, což je stále paráda.
Co se týče náhrady za Downtown - kdo má chuť na britský seriál ze 30. let a nevadí mu exotické prostředí, ať zkusí "Indian Summers", desetidílnou historickou minisérii z letošního roku, která podle toho, co jsem zatím viděl vypadá opravdu dobře. S D.A. to má několik styčných bodů - životem britské smetánky (byť té koloniální) a jejího služebnictva počínaje, intrikami a skrytými zločiny a vášněmi konče.
Indian Summers vypadá zajímavě.
Indinan Summers - jsem teď asi tak v polovině a pořád mne to hodně baví, i když já jsem speciálně na Indii zvlášť zatížen a indickou filmovou produkcí (zdaleka nejen bollywoodskou) se velmi dobře bavím už několik let.
Vyzera to tak, ze to bude aj posledna cast celeho serialu...
A ač to bylo původně zrušeno, tak obnovili/prodloužili i Wayward Pines.