Sranda topič
Videa, Audia, Obrázky, vtipy atd co vás pobaví...
Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.
A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.
A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
@Velbloud Ja vim, ze se nezastavas. A ja ani nechci nejak kritizovat Microsoft, nejsem zadny "Microsoft-hater". Treba Windows 10 se mi docela libi podle videi (osobne jsem s nim nepracoval), nejvic se mi libi, ze pridali virtualni plochy, bez ceho si uz nedokazu predstavit praci na PC.
Linux jsem zminil hlavne protoze si myslim, ze nekterym uzivatelum by vyhovaval.
Dotykáče se mi párkrát do ruky dostaly, ale protože s nimi patrně správně nemanipuluji, dokáží mě neskutečně vytočit (už se vám někdy stalo, že jste nechtěně vprostřed hovoru zavěsili uchem? =D), takže jsem věrná čudlíkům.
Na iDnes najdu přinejmenším dvě, tři protichůdné teorie a vzájemné slovní přestřelky, což shledávám zajímavějším :D
Ty teď nikdo neřeší :D :D
Mám kúpené lístky tak ak by ste náhodou niekto mali chuť sa zúčastniť, tak by sme mohli zájsť na pivko alebot ak :)