Sranda topič

upraveno 29. srpna 2017 v Rozličný pokec
Videa, Audia, Obrázky, vtipy atd co vás pobaví...

Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.

A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
1303304306308309354

Komentáře

• VenaVena Stannis the Mannis!!!
    @sfik No ono "Linux" je spis nazev pro jadro operacniho systemu, z uzivatelskeho pohledu je asi relevantnejsi, jake je tam nainstalovane pracovni prostredi (DE - Desktop Environment). A techto prostredi je na Linux strasna spousta. Takze pokud uzivateli jedno prostredi nevyhovuje, staci si nainstalovat jine. Samozrejme nepopiram, ze hledani vhodneho prostredi muze byt dost otravne.

@Velbloud Ja vim, ze se nezastavas. A ja ani nechci nejak kritizovat Microsoft, nejsem zadny "Microsoft-hater". Treba Windows 10 se mi docela libi podle videi (osobne jsem s nim nepracoval), nejvic se mi libi, ze pridali virtualni plochy, bez ceho si uz nedokazu predstavit praci na PC.
    Linux jsem zminil hlavne protoze si myslim, ze nekterym uzivatelum by vyhovaval.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    image
  • Krisa napsal(a):

Tssss, A50, taková moderna. Já měla jako první a nejoblíbenější C35i. Bohužel jsem se ho musela zbavit, protože měl jednu malinkou vadu: přestal telefonovat a psát/přijímat SMS, ale krásnej byl a je furt :)

Jé, tenhle měla sestra, strašně jsem jí ho záviděla (narozdíl od mého měl hry!). Já tehdy podědila ještě starší model C25. Byl skvělý a měla bych ho asi doteď (vážně věřím, že by fungoval), jenže do něj přestali vyrábět baterky :D
    Dotykáče se mi párkrát do ruky dostaly, ale protože s nimi patrně správně nemanipuluji, dokáží mě neskutečně vytočit (už se vám někdy stalo, že jste nechtěně vprostřed hovoru zavěsili uchem? =D), takže jsem věrná čudlíkům.
  • Jo, ale tátovi. :D
  • @flanker.27: Měl jsem něco podobného, ale zhruba před rokem kleknul (s vtipnou hláškou "Contact service")... když jsem se snažil vydlabat alespoň telefonní čísla, tak to na pobočce drželi jak kdyby to pomatovalo faraony a při čištění konektorů pronesl neprozřetelně "to jste asi nenosil v pouzdře". Odpověď "posledních sedm let jo, předtím pět let ne" jej málem položila. :o)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Jay No, já to těch 10 let (tedy skoro, kulatiny budou vlastně až v prosinci) nosím jen v kapse :)
  • Ja som tiež kapsáč.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 23. února 2016
    Sice si o Billovi nemyslím nic extra, ale tady pan Dvořák, to je opravdu případ =D (u článku o Billu Gatesovi). Hádám, že u tohohle člověka by bylo IQ 90 slušné navýšení :-D

image
  • WOW... Len neviem, či ma viac vzal ten komentár, alebo tie tri súhlasy.
  • tak v komentářích na novinkách se dozvíš různé věci třeba že holocaust bylo židovské spiknutí a podobně :D
    upraveno 23. února 2016
    Vojín Sálus: "Za vším stojí velkej Žid a jen tahá za drátky." =D
  • @Everett_Young je mi líto, ale je to psáno nějakým nesrozumitelným jazykem, nemůžu to přečíst =D
  • Koukám, že novinky si drží standard. Já na to nekoukl od té doby, co tam ke článku o nedostatku lékařů psali (všichni) o lehkém řešení. Přikovat po škole na 10 let za minimální mrzdu, protože přece mají sloužit lidu a nestudovali to kvůli životu. A vlastně stejně nic neumí a uplácí je farmaceutické firmy. Co komentář, to čtyřicet + hlasů =D

Na iDnes najdu přinejmenším dvě, tři protichůdné teorie a vzájemné slovní přestřelky, což shledávám zajímavějším :D

• Mě teda asi nejvíc na novinkách znechutily komentáře pod zprávami o znásilnění nebo ohledně nějakých ekologických témat, v obou případech byli někteří diskutující schopní vytáhnout Kalouska a přičítat mu nějakým způsobem vinu...hádám, že letos Kalouska zhusta nahrazují migranti :D
  • @Dreamer A víš kdo z toho má největší radost?
    cikáni...

Ty teď nikdo neřeší :D :D
  • V tomto mám zálibu :D (a je tam i master Windu) :D
  • Ahojte, len taký náhodný výkrik do publika, nechystáte sa náhodou niekto 2.4. do BA na Jimmyho Carra?

Mám kúpené lístky tak ak by ste náhodou niekto mali chuť sa zúčastniť, tak by sme mohli zájsť na pivko alebot ak :)
    image
  • Čo je to za dialekt?
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    image
  • @Monte Karstark: To je paráda. :-) A jaký má hezký rukavičky. Růžový.
  • Fanart o Jožinovi z bažin :D

image
    image
    image
  • @Monte Karstark Z čeho to je? :D
    @sfik Tak to abych se přiznal, vůbec nevím :anxious:
  • To je dneska mládež. :roll: :-D Je to z filmu Zabil jsem Einsteina, pánové.
  • upraveno 4. března 2016
  • @Monte Karstark: Zrovna někdy minulý týden to dávali tuším na jedničce.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.