Poradna
web je plný mudrlantov, ale občas sa oplatí poradiť v úzkom kruhu ľudí, ktorých poznáte. niekto vie aké televízory sa oplatia kúpiť, niekto sa rozumie do opravy auta a niekto....
Kutilovia a odborníci, toto je miesto kde budete velebení nami, čo majú veľa otázok.
Kutilovia a odborníci, toto je miesto kde budete velebení nami, čo majú veľa otázok.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
@Gepeto Jo, proč to seznam tak blbě zalamuje nechápu. A dělá to i v HTML verzi, vůbec přitom neřeší, co zalamuje, takže zalomí klidně HTML element.
Rozměry monitorů: ODKAZ
HD 1080 by mělo být ok. To pokryje většinu monitorů.
Pokud se bojíš, že by se grafika lehce rozostřila při promítání na větším monitoru, tak to můžeš udělat v rozměru WUXGA nebo rovnou WQXGA (největší monitory, iMac 27) cokoli většího už je ale zbytečné.
Osobně mívám spíše problém s tím, že nevím, kde šablonu najít.
Jinak můj oblíbený design stránky (krom úvodní a závěrečné s poděkováním za pozornost) se většinou (kvůli přehlednosti) omezuje na bílé pole s pruhem nahoře a dole ve firemních barvách přičemž horní (širší) nese logo a případně "Kapitolu", ke které se vztahuje daný slajd.
Oddělovací stránky s kapitolou... asi záleží na prezentaci, ale v takových těch běžných jsem se s tím moc nesetkal (ale to jsou prezentace do 20 slajdů).
Logo na každé stránce se dobře řeší buď v hlavičce (ideální pokud obsahuje výraznou vodorovnou linku, kterou lze vizuálně "protáhnout" na oddělení hlavičky od hlavní stránky), nebo "přes celou stránku" s tím, že se to zakryje poloprůhlednou plochou (aby byl zachován kontrast textu),... ale tohle druhé řešení je brutálně nepraktické, protože buď to logo nebude vidět, nebo bude příliš rušit. Jak říkám, honit firemní ego celostránkovým logem se hodí na úvodní slajd, který má být v textu jen CO, KDO (a kdy) a závěrečný slajd (Děkuji za pozornost a kontakt).
jestli víte dejte mi vědět
https://www.techpowerup.com/downloads/2699/techpowerup-gpu-z-v0-8-8
Tam jsou vsechny informace, ktere by mohl(a) potrebovat. Nejrelevantnejsi jsou policka Name a Subvendor, pomoci nich muze poptavajici dohledat zbytek (mozna krome Memory Size a GPU Clock, coz se muze lisit).
I tak jsem ale spokojen, tuhle mi známá říkala že dostala to "dolčegusto" :D a jak moc je to super, tak jsem jí na to ani nic neříkal a jenom jsem s úsměvem přikyvoval :)