Poradna

upraveno 23. července 2012 v Rozličný pokec
web je plný mudrlantov, ale občas sa oplatí poradiť v úzkom kruhu ľudí, ktorých poznáte. niekto vie aké televízory sa oplatia kúpiť, niekto sa rozumie do opravy auta a niekto....

Kutilovia a odborníci, toto je miesto kde budete velebení nami, čo majú veľa otázok.
1676870727375

Komentáře

• Prosím nějaké typy proti spyware malware a podobných sračiček? :) dík
  • @sfik Používám AdwCleaner , Malwarebytes a Junkware. Už mi párkrát pomohli. :D
  • @sfik Já bych jednu radu měl. Nainstaluj si linux. :D
  • @StandazPorubhradu tuto radu si strč za klobouk, díky :D :D :D néé, zase takovej geek nejsem abych si musel ujíždět na lunixu nebo jak se tomu říká :D a beztak bych všechny ty internety zakázala!
  • @sfik :D By mě zajímalo, kde se berou takové předsudky.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Prestali mi fungovať YouTube videá na iných stránkach. Teda konkrétne ich nevidím na fórach, čo bežia na Vanille (inde som to neskúšal). Vidím len čierny blok. Niekde vpravo toho bloku (nie je to vidieť celé, nezmestí sa to tam) je vodoznakový odkaz na hlavnú stránku YouTube. Nejakú dobu som nebol doma takže netuším, čo sa dialo s kompom medzitým, avšak paradoxne keď som sa vrátil, jedno video som ešte spustil a potom už nič nešlo.
  • @Gepeto mám stejný problém...
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Já mám zase problém přímo na trubce, videa se po maximalizaci občas sekají, zčerná celý prohlížeč a pak se dlouho restartuje. Myslel jsem, že je to nějakou aktualizací flashe, ale nezmizlo to ani po další. Nestane se to vždycky, ale je to otrava.
  • Hlásim že na Androide všetko v poriadku ale na PC v Chrome sa mi to deje tiež. A vzhľadom na to že sa to deje aj na iných fórach predpokladám že to bude nejaká záležitosť Vanilly.
  • @Gepeto @DanielSvatoš Mám stejný problém. Google Chromý
    upraveno 12. srpna 2016
    Pridávam, že tiež používam Chrome. Edge má rovnaký problém.
  • No, Google a některé jiné společnosti se postupně rozhodly odstoupit od podporování Flash player. Možná vydali nějakou aktualizaci která vám to vypíná.

Zkusil bych aktualizovat chrome, pokud ho nemáte aktualizovaný.

Případně v "chrome://plugins" dát u flash player vždy povoleno, ale netuším jestli to k něčemu bude.
  • upraveno 13. srpna 2016
    Jj, jedu na chromu v linuxu a tež mi to dělá. Ale firefox to má cajk.
    Gorgloj napsal(a):

Případně v "chrome://plugins" dát u flash player vždy povoleno, ale netuším jestli to k něčemu bude.

Nepomohlo.
    Pokiaľ viem YouTube prešlo na HTML5 no Google Chrome by to mal automaticky rozoznať. Povolenie flash playera nepomohlo. No na fóre League of Legends (ktoré zdá sa beží na podobnom frameworku ako reddit) mi takéto vložené videá fungujú bezproblémovo. Takže to vyzerá na problém vanilly zase.
  • No pokud se někdo cítí experimentálně tak může zkusit toto
    https://support.google.com/chrome/answer/6213033?hl=cs :D
    upraveno 13. srpna 2016
    @Gorgloj Flash aktivovaný mám. Keď kliknem na tú ručnú aktualizáciu, tak mi to slušne oznámi, že komponent nebol aktualizovaný. =D
    EDIT: Ale inak vraj žiadna aktualizácia.
  • upraveno 17. srpna 2016
    Youtube mi jde v pohodě, ale videa na edně mi nejdou už asi rok =D . Používám firefox.
  • Tak, na store už jde nainstalovat adblock pro Edge, takže už jsem od google chromu prchnul. Je to kupodivu čistší a přijde mi to svižnější a ty videa mi jdou najednou..
  • Mi ty videa už taky jedou i na chromu.
    upraveno 18. srpna 2016
    Ja hlásim, že u mňa problém tiež prestal.
  • taky už pohoda :)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    "Ahoj, já jsem flanker a už dva dny nemám problémy s youtube videy."
    "Pozdravíme flankera."
  • potlesk pro našeho nového člena
    image
    =D
  • Jedno téma se vyřešilo... Začnu s novým - nevíte někdo o nějaké fotobance zdarma? Jen s registrací třeba? Potřeboval bych něco do práce a samozřejmě nikdo nechce za zbytečnosti (nezbytné zbytečnosti) jako fotky platit byť jen pakatel..
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Mám dotaz na v počítačích se orientujíci. Chtěla bych tátovi k Vánocům koupit externí disk, protože se nedávno hrozně divil, že ten co používá (Verbatim, 500GB), je můj :D. Ale vůbec se v tom nevyznám. Nevíte někdo, jaká je spolehlivá značka, nebo přímo konkrétní disk? Chtěla bych asi 1TB, protože ten můj byl hnedka plnej :). Já to umím vybrat jen podle dizajnu, což se mi ten Verbatim zrovna líbí, ale asi to není úplně nejdůležitější kritérium. Dík
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 15. listopadu 2016
    To je asi buřt. Tam jde jen o to, kolik to má uvnitř místa a že to připojíš pomocí USB 3.0.
    Ještě záleží na tom. Jak velký chceš objem dat, velikost krabičky (3,5 je taková větší věc na stůl, 2,5 je menší na nošení v báglu), rychlost zápisu dat (běžné HDD, nebo SSD které je rychlejší ale také o dost dražší), a cenu. Já mám už několik let tenhle od WD. Spolejlivě funguje a ještě jej nemám ani z poloviny zaplněný.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Chtěla bych asi 1TB, velikost 2,5, běžné HDD a cena zas až tak nerozhoduje (v rámci nějaké normálnosti :) ).
  • @Krisa ja mam uz asi 7 let western digital "my book" ale je jeste s adapterem do elektriky a to je na prd. Kazdopadne western digital ma i edici "my passport" tyhle disky jsou uz maly pekne, jen na usb tak nepotrebujes zasuvku navic. Ja ksem se znackou spokojen a dost znamych taky. Ale s verbatimem taky neudelas chybu. Ty WD jsou ale stylovejsi :)
  • @Krisa taky rozhoduje jak se bude uzivat. Jestli na cesty tak nejakej s kovovym pouzdrem, jestli na doma staci plast.
    Kdybych kupoval dnes tak asi zvolim stejnou znacku :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.