Poradna
web je plný mudrlantov, ale občas sa oplatí poradiť v úzkom kruhu ľudí, ktorých poznáte. niekto vie aké televízory sa oplatia kúpiť, niekto sa rozumie do opravy auta a niekto....
Kutilovia a odborníci, toto je miesto kde budete velebení nami, čo majú veľa otázok.
Kutilovia a odborníci, toto je miesto kde budete velebení nami, čo majú veľa otázok.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Napadá mě samozřejmě klekánice, ale to je negativní postava, potřebuju něco pozitivního/pozitivnějšího.
Někdy si přeju bejt cikán, abych uměl zvládat rychle vyplňovat tyhlety formuláře... :(
Jinak máš bez elektronického podpisu nebo datové schránky smůlu. Resp. jde to podat přes daňový portál i bez el.podpisu nebo datovky, ale musíš pak stejně doručit podepsané potvrzení. Takže prašť jako uhoď.
(btw - holt)
Nicméně některé úřady to mají na podatelně tak, že tam lidi s daňovými přiznání posílají stejně do kanceláří, aby si to správci mohli hned projít. Jejich tvrzení, že lidi "musí" ke správcům je sice chybné, ale logiku v tomto jednání chápu. Pokud mám čas, správcům to zanesu. Pokud nemám, hodím celou hromadu na podatelnu a starejte se.
Mimochodem mi to připomnělo zážitek, už tak 15 let starý, kdy jsem byl svědkem toho, jak numeroložka vysvětluje své kamarádce, jak z ní její rodina vysává energii, protože manžel i děti jsou "lichá čísla" a ona je "sudé číslo" a že by měla rodinu opustit. A co horšího, ta dotyčná, které to bylo určeno, to evidentně brala naprosto vážně.
Nejlepší je clusterová medicína. Proženeme vodu vlastní stolicí, případně močí a krví, pak ji homeopaticky zředíme a vypijeme...