Poradna

upraveno 23. července 2012 v Rozličný pokec
web je plný mudrlantov, ale občas sa oplatí poradiť v úzkom kruhu ľudí, ktorých poznáte. niekto vie aké televízory sa oplatia kúpiť, niekto sa rozumie do opravy auta a niekto....

Kutilovia a odborníci, toto je miesto kde budete velebení nami, čo majú veľa otázok.
16970717375

Komentáře

• Ano, chybí nám Bůh, proto ten rozpor mezi na jedné straně ateismem a na druhé straně otevřeností k čemukoliv "duchovnímu", "magickému" atp. Ty uvozovky používám záměrně, protože většina z toho s duchovnem nemá nic společného.
  • @Dreamer Nevím, z pozice koho se ptáš. Pokud nejsi rodič onoho dítěte, opravdu s tím něco uděláš těžko. OSPOD se tím podle mých zkušeností zabývat nebude, z jejich pohledu se vlastně nic neděje, policie už vůbec ne, ta opravdu nemá důvod. Nejhorší je, že - budeš-li se angažovat - budeš nakonec Ty ta špatná...
  • Dreamer napsal(a):

Jak zabránit dospělému člověku, navíc pedagogovi, aby dítěti v tom nejzranitelnějším telecím pubertálním věku, navíc ve složité životní situaci, valil do hlavy esoterické hovadiny a radikální výživové postoje, které dovedou děcko na pokraj anorexie?

pizzu bych doporučil...
  • flanker.27 napsal(a):

@Dreamer Tak je to pořád především odpovědnost rodiny, aby zasáhla, pokud se tam děje něco škodlivého. Stále je možno obrátit se na ředitele.
    Nejlepší je clusterová medicína. Proženeme vodu vlastní stolicí, případně močí a krví, pak ji homeopaticky zředíme a vypijeme...

Mmmm.. Fajnšmekr :D
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @sfik Najde se hned vedle Martinovy západozemské kuchařky :)
  • Potřeboval bych info.. funguje vám skype? mě nejde ani na pc, ani na mobilu, ani na pc přes prohlížeč ... (?)
  • Teď jsem to zkoušel a jede.
  • Tedy asi jak kde a jak komu. Dopoledne mi fungoval a teď už zase ne...
    http://downdetector.com/status/skype
  • upraveno 8. září 2017
    Byli jste někdo v minulých letech na koncertu k Pánovi Prstenů? Stálo to za to? Docela o tom uvažuji, je to jeden z mých nejoblíbenějších soundtracků :-k
  • Mám PS4 ale chcem PC :D lenže ako sa poznám začnem byť len na PC a konzola pôjde do úzadia ... problém je v tom, že je mi to ľúto :D lebo konzola mi trocha prirástla k srdcu :(
    ako to mám vyriešiť? :D
  • Sháním do práce účelnou dobrou a klidně i dražší termosku. Nechci takovou tu šitku co má víčko místo hrnku a víčko cvakací, který brzo odejde a přestane těsnit a pak máte všude v batohu vycmrndaný kafe ..
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 7. listopadu 2017
    @sfik Já mám nejlepší zkušenost s obyčejnou termoskou z Ikea (mám teda 0,5 l), ale ta asi není podle tvých představ.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    @sfik A nebo říct šéfovi ať pořídí kávovar.
  • @sfik já mám obyčejnou termosku, 300 ml z tescomy, mám ji už nějakou dobu a těsní pořád, pravda ale je, že ji nepoužívám denně.
  • @Monte Karstark To už téma bylo, řekl jsem mu co bychom si s kolegy přáli (pákovka, ne úplně levná) a že pokud nám chtěl dát k vánocům automat za 8000 ať to radši investuje jinam :D

Kolega doporučoval termosku Klean Kanteen, ale koupit si termosku 0,5 za litra se mi nechce :D takže jsem objednal Lifeventure TiV Vacuum Bottle Aqua .. zase do kanclu nepotřebuju highend do terénu :D Zdejším kávomilům podám report o tom zda mi vydrží káva horká celou dvanáctihodinovou směnu nebo ne.. (resp. počítám že jí dřív vypiju)
  • No hezky.
  • @Krisa Jestli nebudeš ten typ matky co dělá dětem chobotničky z párku a špaget :D a la mimibazar.

Mimochodem ta termoska mi vůbec nedostačuje svou velikostí :D
    @sfik Bohužel mrňouse párek nebere, takže asi bude bezchobotničkový :D
  • @Krisa image

Smutně koukaj!
    @sfik To je od nich hezký, ale pod tlakem to do něj rvát nebudu, to by se mohlo hodně nevyplatit (hlavně těm chobotničkám).
  • Hm, zvláštní strategie, já bych teda radši špagety než chobotnici. Připodobňováním k těmto potvorám by u mě maminka neuspěla :D
  • U mně jo.
    CervenKa napsal(a):

Připodobňováním k těmto potvorám by u mě maminka neuspěla :D

Jsem na tom stejně. A ještě hůř jsem na tom s mušlemi (ti, kdo je mají rádi, ať nečtou, ale
    neví, proč bych měla jíst smrky)
  • @Krisa Tak konzistencí to připomíná, na tom něco je. Ale když mi to tak chutná.
    @StandazPorubhradu Hele jako já to nikomu neberu a i věřím, že je to dobré, ale jíst to nemůžu (vadí mi ta konzistence - nemůžu jíst ani hřibovité houby, tlusté maso, rosoly, klepavá želé, apod.).
  • Já měla podobný problém,když jsem u tchýně měla poprvé ochutnat rodinou specialitu "slizoně" (jedná se o zavařené hřiby a ten název mluví za vše)-a jako neochutnejte... takže jsem zatla zuby, zavřela oči a ...mňam. Dnes je dělám taky.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Houby v nálevu jsou super, zvlášť jako malej jsem se po nich mohl utlouct. A ještě víc když v tom byli správně slizcí klouzci :)
  • upraveno 17. listopadu 2017
    Zavařené slizké houby, želé....hmmmm, samé dobré věci, ani to tlustý neodkrajuju, by mi to akorát dřív někdo sežral, než bych to vypreparovala.

Něco pro @Krisa :twisted:
  • To u nás jsme zavedli krom zavařování hříbků v octovém nálevu ještě něco jako pečenáče. Houby se svaří s cibulí a kouřením a nabuší se do sklenic do oleje.
    Ať varianta octová či druhá děláme to již raději do malinkatých skleniček (ideální jsou šroubovací skleničky od jogurtů). Kdy se to sní na jeden zátah.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.