Poradna
web je plný mudrlantov, ale občas sa oplatí poradiť v úzkom kruhu ľudí, ktorých poznáte. niekto vie aké televízory sa oplatia kúpiť, niekto sa rozumie do opravy auta a niekto....
Kutilovia a odborníci, toto je miesto kde budete velebení nami, čo majú veľa otázok.
Kutilovia a odborníci, toto je miesto kde budete velebení nami, čo majú veľa otázok.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Ještě mám teda jeden zážitek, našel jsem doma starou džezvu, tak jsem si dělal pravýho turka, i když nesladím kafe normálně, tak turek se sladí přímo při přípravě a musím říct že je to skvělý jak příprava, tak i to kafe potom :)
https://www.czc.cz/lenovo-ideapad-500-15isk-cerna_5/189146/produkt
Tak se ukažte, můj stávající notebook jde do kopru, stolní počítač jsem před měsícem prodal, protože na něj akorát sedal prach (po roce a půl vlastnictví byl tak desetkrát puštěn). Vybral jsem dva výše uvedené kandidáty... Je mi nějak sympatičtější DELL už jenom pro next business day záruku a celkově "méně bakelitové provedení".
Účel - občasné hraní her (nejnáročnější asi DA-Inquisition (jinak Stronghold, Age of empires (schválně jestli rozjedu tu HD verzi :D )), sledování filmů, kancelářská práce. Případně navrhněte alternativu, ale prosím vás, tohle je vážně cenový strop :D
@sfik takže rada zní: pořiď si PC :D
Po měsíci reklamace dostal fungl nový kus. Pořídil chladící podložku a dával si pozor, aby měl procák kudy dejchat. Stejně mu ale vydržel jen asi tři měsíce. Jednoho krásného večera si noťas položil vedle postele a ráno když vstával, dupnul mu na display.
Také nemám rád kombinování intelu a amd, ale svět se z toho nezboří.
@sfik Ale když už to zmínil tak jsem napsal kámošovi, který notebooky prodává.. A jeho doporučení je ani jeden z těchto dvou. Tahle řada lenov je k ničemu podle něj a ani ten dell není žádný zázrak. Naopak nové řady hp jsou prý výborné.