Kvíz: Píseň s humorem

upraveno 6. listopadu 2010 v Akce a hlasování
145679

Komentáře

• AvivAviv
    upraveno 16. března 2016
  • SagartSagart Amo ergo sum
    upraveno 16. března 2016
  • @Aviv Takže přezdívka Aviv vznikla skládáním slabik? A má nějaký zvláštní význam? :-)
  • Ale zároveň to pekne pasuje, lebo jar je moje obľúbené ročné obdobie. Dokonca mám vtedy aj narodeniny, akurát, že v máji a nie na rovnodennosť.
  • @Aviv nezapomeň, že pohlaví je jen sociální konstrukt, a pokud se cítíš být mužem, pak můžeš být třeba Viserionem :-D
  • Raz som chcela dať postave v príbehu meno Nielo. Nielo, respektíve Niello je výraz pre techniku, pri ktorej sa do rýh v svetlom materiále vtlačí tmavá hmota ako sadze a vznikne nám pekná kontrastná výzdoba.
    @undefined Jsi li bohyní, nepatříš náhodou jen mezi další tváře třikráte prokletého Mnohotvářného boha. Jsi-li pohanskou bohyní, patříš mezi démony, které Melisandra poctivě vymítí :D :D :D :onfire:
  • AvivAviv
    upraveno 16. března 2016
    Ale kdepak, s jarem se vrací teplo, zima si jde dát šlofíka a s ní i modrookí jinoši. Já jsem Melisandřin spojenec.
    No počkat. Už mám spojenkyňu Dany, teraz i Mel. Jestlipak to není ten trojhlavý drak, o kterým Rhaegar i Sagart tolik mluvili? :twisted:
    upraveno 16. března 2016
    @Aviv A jestlipak se do Západozemí nevrátí nějaký hrdinný drakobijec...
    Pokud budou na dracích rajdit Mel a Danny, nějaký Bard Lučišník by bodl :D
  • @Aviv S Mel by mohla být prima zábava, ale Daenerys? Co vidíš na ní?
  • Nezvyčajne krásny zjav a zaujímavé kapitoly. Teda kým sa nezasekla v Mereene. Ale s tým by už mal byť koniec, takže... A bola mi sympatická aj jej osobnosť. Má sa ešte veľa čo učiť, ale jej vývoj v Hre bol radosť čítať a v jej príbehovej linke hrá veľkú rolu intuícia a akési nadprirodzené pôsobenie. Som zvedavá čo za tým je a kam má doputovať. A tak nejak dúfam, že sa poučí z otrockých miest a cestou už bude zanechávať menej collateral damage. A dá sa predpokladať, že sa v jej prítomnosti ocitne Tyrion.
  • AvivAviv
    upraveno 16. března 2016
  • Na toho je třeba Davyho Jonesa. Přepíchne mu srdce a pokud se kolem nebude motat jistej pirát, tak je s tím šaškem amen. :D
    Ani Davy nic nezmůže.
    Je to přece Legolas. Ten přežil Mumakila i znásilnění od Bolga.
    Mimochodem, toto asi nepatří do tohoto topicu :-)
  • Tak jo...
    161 - Súčasná technokratická civilizácia zabíja spiritualitu. Tony je příliš vzdálen od svých kořenu, než aby mohl začít dělat nějaké převtělovací kouzla. Taková Sansa a Robb toho taky moc neskoušeli, ale divoká Arya a odcestovaný Bran, to je něco. I ten náš Jon se k tomu dostal až za Zdí. A jen Staří bohové vědí, jak se na tom Rickon. Jo a odkud je vzali? Stará chuva je čarodějka a zaklela je ale nikomu o tom neříkejte, jinak proklaje i nás... :-$

162 - Aká bola Kráľovná tŕňov za mlada?
  • @Sagart pořád jsi nám neprozradil svůj věk. Věk Aviv je veřejně znám, můj taky jelikož jsem ho tu zmiňoval na stránkách několikrát, ale tvůj zůstává záhadou. Osobně bych typoval horní hranice 28 a spodní tak 20.
    upraveno 18. března 2016
  • 163 - S palicí.

164 - Je Jaquen ASOIAF ekvivalentom Jamesa Bonda?
    164. Seriálová adaptace (fanfikce) nás spíše utvrzuje v tom, že Jamesem Blondem je buď Gregor Clegane, nebo Daario Naharis.

165. Je Syrio Forel příbuzným Pharia Forela?
  • GOT nekoukám...
    165 - Tenhle ASOIAF Shakespeare je jeho bratrem - dvojčetem. A jsou si velice blízci (ale ne tak, jako jistí metaforickí příslušníci kočkovitých šelem). Dlouho se hádali o tom, jestli je pero mocnější meče. Tak dlouho, že to chtěli vlastnoručně vyzkoušet. Ovšem, jak jsem řekla, měli se rádi a než aby skřížili své pero a meč, dohodli se na soutěži. Každý ovplyvní dění na jiném kontinentu tím svým nástrojem a pak se uvidí, který udělá větší bordel a dýl přežije. Druhou část dle všeho vyhrál Phario, ikdyž to není jisté. Ta první je ovšem vskutku otázní, neboť ikdyž z Phariova pera krev nekape, nýbrž se ryne jak vodopád a opravdu by mohl něco ovplyvnit, to samé sa dá říct o Syriovu satelitu - mladičké vlčici. A tou největší komplikací v celém sporu je, že tenhle satelit teď neoperuje v správnem revíru. To, zda je mocnější pero, nebo meč, se zřejmě dovíme až ke konci ságy. Pokud budeme mít štěstí...

166 - Je KNIŽNÍ Jaquen ekvivalent Jamesa Bonda?
  • 166 - Ano, a M je mnohotvářný bůh.

167 - Jak Euron přišel o své oko (pokud ho nemá zcela funkční pod páskou)?
  • 167 - Má ho naprosto, zcela a dokonale funkční, jak orel, ani jen dalekozrakost/krátkozrakost jej neobtěžuje, syčáka. Ovšem rád vypráví, jak ho předal za doušek vody u hodně divného stromu a tak získal Nesmírne Vědění, jež jej oprávňuje být králem. Jen Aeron má strach, že tahle kralovská ambice ho vede k bratříčkovaní s nesprávnymi lidmi a... Nelidmi. S velikými obavami kouká k severu, odkud slýchat o narústajíci aktivitě tamojších ledových obyvatel. Nemluvě o té chásce paktujíci s přerostlými vlky. Jen si na ně vzpomene, už jej svrbí zápěstí.

168 - Jaký bude další osud Ledu - Přísežníka a Vdovina nářku?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.