Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
1396397399401402581

Komentáře

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @svoa00 K tomu bych ještě přidal ten nedávný výzkum, co prý dost rozladil feministky, tedy že i ty nejúspěšnější ženy na vysokých pozicích stále chtějí, aby jejich partner bral více než ony. Zkrátka je to v genech, žena hledá živitele rodiny, někoho, kdo zajistí její děti, ať je to uklízečka nebo generální ředitelka. Politická korektnost dosáhla jedině toho, že se některé ženské za tuhle přirozenost začaly cítit provinile.
    Leč i my muži to se svými vzory máme poslední dobou těžké, viz i ta debata v seriálech.
  • @svoa00: Ale jistě, že takové jsou... což není v rozporu s tím, co říkám. Je zásadní rozdíl dělat něco proto, že od toho něco CHCI (mít dobrý pocit z toho jak vypadám, cítit teplotní komfort v kraťasech,...) a proto, že někdo jiný tvrdí, že bych to tak měl dělat... (jako já vím, že bych měl mít kalhoty,... dokonce i dress kód v práci je "požaduje",... akorát já na něj... a zvysoka).
    Abych citoval @Dreamer: "Ještě, že na sebe takové nároky nekladu z toho, že nevypadám jako andílci Victoria's Secret se fakt hroutit nebudu"
    @Aviv: To by ovšem měla vědět protistrana... já znám akorát popis ideálního muže: Nepije, nekouří, neexistuje. (Dikcí připomíná rodové heslo Martellů... zajímavé :o))
  • Tak a máme to, měl by být jak to martellské kopí. :D
    Neviem, nič trefné ma nenapadá.
    Ja som ešte počula o tom, že muži sú ako Bluetooth a ženy ako Wifi.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Mapy.cz mají krásného apríla :)
  • Ústí to teda schytalo, líbí se mi trenýrky na Hradě, ale tvarůžky se nedělají v Olomouci :-P
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Tak u tohohle si nejsem jistá, jestli to je apríl, nebo jako doopravdicky...
    http://www.novinky.cz/krimi/399252-ukradli-mi-52-petitisicovek-schovanych-pod-kobercem-oznamil-policii-senior.html
  • upraveno 1. dubna 2016

• ještě že je apríl :D
  • upraveno 2. dubna 2016
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @Dreamer @sfik ok, přeformuluji to z "chytřejší" na "inteligentnější". Nemyslel jsem to nijak urážlivě, jen jsem mluvil o vzorku, který se v populaci vyskytuje v hodně malé míře.
  • upraveno 2. dubna 2016
    @Amaroun Já celkem proti fiktivním vzorům nic nemám, spousta kluků ještě za mého dětství se zhlédla ve Vinnetouovi, Oldovi Šetrném, Robinu Hoodovi, Timurovi a jeho partě :D a tak dále. Ne až tak dávno jsem někde, možná tady?, vedl debatu na téma jestli má dávat umění nějaké laťky, ke kterým se člověk může snažit došplhat, nebo má jen dávat lidem utěšující berličky v podobě postav, o kterých si čtenář/divák může v klidu říct "ha, v porovnání s nimi na tom nejsem až tak špatně".
    Federer je dobrá volba.
  • Ja myslím, že by umenie malo poskytovať oboje.
  • upraveno 3. dubna 2016
    @sfik Jsem zralý třicátník, ale ač ti to bude připadat podivné, tak populární to bylo ještě v 90. letech :)
  • @sfik Já si hrál na Vinnetoua a to jsem ročník 95 ;)
  • upraveno 3. dubna 2016
    Mě Vinettou nikdy nebavil, ten pán natřený krémem na boty mi příliš sympatický nebyl, ale pamatuju si, že ve škole na prvním stupni byla velmi oblíbená jedna verze "Prší, prší" s Ribannou ve vaně :-k
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @sfik stejný ročník jako @Mellien a taky znám Vinnetoua, ačkoli můj vzor tedy rozhodně nebyl.

• Ročník 98 a Vinettou patrí k mojím veľmi príjemným knižným aj filmovým zážitkom (normálne som si aj nejakú dobu myslela, že sa jedná o reálne osoby :oops: ). A keď potom človek navštívi NP Krka v Chorvátsku... Ale vzory som videla skôr inde. Spätne si uvedomujem, že v tých hmlistých dobách škôlky a prvého stupňa čosi ako moje vzory boli dobrodružné slečny typu Mulan, Fantaghiro a tak.
  • AyleenAyleen Zachovejte paniku!
    ročník 94... a mě třeba Vinetou přivedl ke koním :) ta představa, jak zapískam, kůň přiběhne a jen tak bez sedla bez ničeho na něm dojedu kam budu potřebovat (a jasně už jsem se viděla jako hvězda školy, až nebudu jezdit trapně vlakem ale na koni :D ) a pak to překvapení že to tak nefunguje :)
    a dneska když se koukam na ty svoje dvě obludky, tak ani jeden ani vzdáleně nepřipomínají Ilčího :)
  • upraveno 3. dubna 2016
    Ale přátelé, já nejsem žádný prérijní neandrtálec, samozřejmě ho znám taky.. Jenže když byl žhavou novinkou, můj otec ještě jako kluk ho pomalu vyznával (aspoň z vyprávění), to už snad pak žádná generace neměla... Pak teda ještě jako teenager vyznával rodokapsy, ale s příchodem Deana Reeda ho veškerý ideály k Divokýmu Západu opustily :D
    Já ho znám taky dobře, ale už spíš jen jako film a knihu. A nikdy mě moc nelákalo hrát si s ostatníma dětma na Vinnetoua a mít ho za vzor.. Ale asi jde spíš o preference než ročník narození, protože my měli s klukama takovou vlastní modifikaci Rychlých šípů.. S vlastním názvem, který si bohužel nepamatuju a se zakopaným pokladem někde za městem, jehož místo bylo zapomenuto a mapa ztracena :D
    A je pravda že ne každá knížka nějak dokáže lidi přesvědčit že hrdinové jsou hrdinové. Třeba Lovce mamutů nebo Minehavu jsem jako malej četl, ale nikdy jsem si na toto téma nehrál (obzvlášť na tu druhou :D ). Navíc už si to snad ani nepamatuju krom toho že Minehava měla nějakej mor ..
  • upraveno 4. dubna 2016
    @Dreamer Skvělý nápad. Jen mi poraď, jestli si mám říkat Josefína nebo Dafné =D
  • AyleenAyleen Zachovejte paniku!
    Josefína a Dafné už byly. Další (nepoužitý :) ) návrh byl Geraldina :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.