Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Leč i my muži to se svými vzory máme poslední dobou těžké, viz i ta debata v seriálech.
Abych citoval @Dreamer: "Ještě, že na sebe takové nároky nekladu z toho, že nevypadám jako andílci Victoria's Secret se fakt hroutit nebudu"
@Aviv: To by ovšem měla vědět protistrana... já znám akorát popis ideálního muže: Nepije, nekouří, neexistuje. (Dikcí připomíná rodové heslo Martellů... zajímavé :o))
Neviem, nič trefné ma nenapadá.
Ja som ešte počula o tom, že muži sú ako Bluetooth a ženy ako Wifi.
http://www.novinky.cz/krimi/399252-ukradli-mi-52-petitisicovek-schovanych-pod-kobercem-oznamil-policii-senior.html
ještě že je apríl :D
Federer je dobrá volba.
a dneska když se koukam na ty svoje dvě obludky, tak ani jeden ani vzdáleně nepřipomínají Ilčího :)
Já ho znám taky dobře, ale už spíš jen jako film a knihu. A nikdy mě moc nelákalo hrát si s ostatníma dětma na Vinnetoua a mít ho za vzor.. Ale asi jde spíš o preference než ročník narození, protože my měli s klukama takovou vlastní modifikaci Rychlých šípů.. S vlastním názvem, který si bohužel nepamatuju a se zakopaným pokladem někde za městem, jehož místo bylo zapomenuto a mapa ztracena :D
A je pravda že ne každá knížka nějak dokáže lidi přesvědčit že hrdinové jsou hrdinové. Třeba Lovce mamutů nebo Minehavu jsem jako malej četl, ale nikdy jsem si na toto téma nehrál (obzvlášť na tu druhou :D ). Navíc už si to snad ani nepamatuju krom toho že Minehava měla nějakej mor ..