FC NEVADA DRAGONS

upraveno 2. února 2011 v Rozličný pokec
diskusia o atraktivite futbalu, o tankistoch v bráne, o dnešnom derby Arsenal vs Chelsea a mnoho iného.
1125126128130131150

Komentáře

• já viděl poslední dvě minuty prodloužení a nájezdy :D jsme v tom všichni
  • To už jsme spis prohráli proto, ze jste se nedivali cely zápas a nefandili... Prace počká. Hokej ne. A pak to takhle dopadá. Si říkáte Cesi?!
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Doufám, že u toho celou dobu skáčeš! :-D
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 19. května 2016
    @Mellien správný "ČECH" napíše "celý" s měkkým i :-D A rozhodčí mu ukradli jeho poctivou práci v kamenolomu, kterou dělal celý život.
  • My se dívali v práci :D promítačka v zasedačce a jedem.
    Ale myslím, že to jinak asi dopadnout nemohlo. Jestliže náš jediný gól padl při trestném střílení a během hry nic. Myslím, že amíci bránili hodně dobře. Do toho nervozita nováčku, vypětí sil a tlak obecně...
    Tož nemůžem mít zlato každý rok, ne =D
  • @Denebola No, jenom by se jednou za pár let mohli dostat do čtvrtfinále nebo (zadržuju dech) i přes něj :D
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    Budu doufat, že pod Jandačem to cinkne. Bude to pro něj hodně těžké, první velká akce SP. Moc bych si přál, aby ČR na podzim v Kanadě uspěla, ale bojím se, že to není úplně reálné
    Humoristo :)
    Jágr na Světový pohár nepojede, co na to říci?
    Že to je správné rozhodnutí
  • Jágr si zaslouší aby mu dali všichni pokoj a on se mohl věnovat modelkám a zevlení
    @DanielSvatoš A od fanoušků si zaslouží pořádné DĚKUJEME
  • upraveno 24. května 2016
    až s tim sekne definitivně tak budou velké děkovačky si myslím ale on to chce doklepat ještě na Floridě ne ? nebo už nemá smlouvu ?
    @DanielSvatoš V dubnu ho podepsali na rok, ten to stejně doklepe v Kladně
    Jandač donominoval posledních sedm hráčů na Světový pohár:
    Obránci
    Míchal Jordán
    Zbyněk Michálek
    Jakub Nakládal
    Útočníci
    Milan Michálek
    Dmitrij Jaškin
    Radek Faksa
    Aleš Hemský

Překvapilo mě, že nejedou Hudler a Vrbata
  • Hudlera nechápu, těšil jsem se na něj.
    @Mellien Asi někomu ze Svazu udělal, jinak to není možné. Navíc mi tam docela chybí Vrbata, ano letos byl tragický, ale pořád je to čistokrevný střelec a právě s dáváním gólů máme největší problém
  • BenjiBenji so much universe, so little time
    To je v háji. Za ty roky co.atletům fandím sem nebyl tak moc smutnej jako teď. V píči, pardon.
    A Pepe je odpad, neuvěřitelný jak je možné že člověk který je v televizi a celý svět na něj kouká nemá absolutně žádný smysl pro sebereflexi.
    Fakt temný večer :-(
  • upraveno 29. května 2016
    @Benji Pepe je hovado a měl by dostat nějaký trest za ty sračky co tam předvádí :evil:
    O co šlo?
  • upraveno 29. května 2016
    Tupá opice no. Trapně simuloval, proto se na fotbal už téměř nedívám.
  • Co říkáte na podzimní duel Conor McGregor vs Floyd Mayweather? Asi risknu a vsadím dvojku.
    Nejhorší je že za to nedostal druhou žlutou a nešel ven. Dokud se tohle nebude natvrdo trestat tak se to nezmění. A vidět smutnýho Pepeho který to Gayrealu prohrál svou trapnosti by byl nádherný pohled.
    Je mi smutno taky proto, že Cholo nejspíš odejde a do finále se bez jeho magie dostaneme za celou věčnost...
    Dnes pracně vybojované vítězství s Ruskem. Rosa se opět ukázal být rozdílovým hráčem. Toho chlapa je strašná škoda, nebýt těch jeho věcných zraněný, tak se zařadí mezi nejlepší záložníky Světa. Pokud mu na Euru vydrží zdraví tak máme jakousi šanci, sice malou, ale máme jí
  • Tomu se říká ponořit se do role Vzkaz Hory Ronaldovi :-)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    =D Ať skóruje, prosím :D
    Už se to blíží.....
    Kdo myslíte, že letos to Euro vyhraje? Můj favorit je Německo. Na černého koně tipuji Anglii (Možná trochu šílené, ale Anglie má silný tým, hlavně v útoku), Chorvatsko a Wales
    Zklame Španělsko a Francie
    Anglie ? hrozně přeceňovaná.
    Já věřím Německu a Francii.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Vyhrajou Islanďani vy najivky!
    upraveno 9. června 2016
    Maďarsko :onfire:
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.