FC NEVADA DRAGONS

upraveno 2. února 2011 v Rozličný pokec
diskusia o atraktivite futbalu, o tankistoch v bráne, o dnešnom derby Arsenal vs Chelsea a mnoho iného.
1130131133135136150

Komentáře

• @svoa00 By museli hrát dva zápasy v jeden den. I když to vlastně budou hrát. :D
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    https://www.sport.cz/loh/tenis/clanek/801693-mam-zlomeninu-kosti-pod-okem-priznala-hlavackova-hingisova-ji-zklamala.html

Ta Hingisová se pěkně vybarvila, kdyby se Andreje aspoň omluvila, ale ona se místo toho stará o to kdy se ukončí ošetření.
  • Doba bronzová... mno, není to vůbec špatné a k té šťastné medaili oběma dříčům (zvlášť Hradecké, která už musela být fyzicky i psychicky vyšťavená) gratuluju.
  • @Krisa Až dneska jsem pochopila, že i když se to jmenuje rychlostní kanoistika, tak můžou jet i v kajaku. Proč? :evil:
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 15. srpna 2016
    @brbr =D A ještě v rychlosti je na OH víc kajakářských disciplín, než na kanoiích. Pakárna, co :P

Edit: A nekoukej na to!!! :)
  • @Krisa Viděla jsem :oops: Ale teda ty nervy. Ten Brazilec jel jak drak (kanoe) a u Dostála jsem si říkala, aby to neprotaktizoval.
    @brbr Jo, Pepa mě trochu rozhodil - jsem zvyklá na mezinárodní systém z MS a ME, kde jsou minimálně 3 semifinále a postupují z každého 3 (u chlapů na kilák spíš 4 semifinále a postupují 2 + 1 na čas, ale to jsem věděla, že na OH není). Nejdřív mě dostal Holten-Poulsen (Dán), kterej dojel taky 4., což mi bylo sakra divný.
    No, jsem na to teda dost zvědavá.

Jo a hodně mě mrzelo, že nepostoupily Rakouské K2 ženy 500 do finále A, zase o pár šušní. Ony se totiž původně na OH nedostaly z dokvalifikace o pár tisícin za Švédkama, ale díky zákazu Bělorusů dostaly volné místo. No, jenže ještě předtím jedna z nich (Schwarz) vypadla při náměsíčnosti z balkonu a děsně se pomlátila.
  • upraveno 16. srpna 2016
    https://www.sport.cz/loh/atletika/clanek/802620-buceni-na-rekordmana-ostuda-a-ubohost-podivovali-se-tyckari-brazilcum.html#topstory

LOL, ano, budu se těm primitivům smát, že asi v životě nebyli na jiném sportu než na fotbale. Zajímalo by mě, kolik příslušné brazilské úřady platí, že jim přiklepli jak mistroství světa ve fotbale, tak olympiádu. Mno, ať si pak občani ten stát dluh užijí, že jo.

Jinak toho suprového časového posunu, kvůli kterému skoro nikdo v Evopě na večerní program nekouká, si užijeme ještě dlouho. Příští tři olympiády budou budou v Koreji, Tokyu a ano, opět v Pekingu. :roll:
    Já věděla, že OH v Brazílii budou průšvih a bohužel mě až překvapuje jak moc :(
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    @svoa00 Není to nějak často?
  • @Tyrion Lannister Spíš jsou ochotní víc investovat...

Jinak česká sbírka medailí je kompletní a gratulace vousatému obrovi. I toho Španěla by předjel, kdyby měl možná jenom dvacet metrů navíc :D
    Španěl si je pěkně povodil :)
  • https://www.sport.cz/loh/#medaile

Jo, ještě máme do konce olympiády pár želízek v ohni, ale pro ty, kteří by chtěli juchat, jak česká výprava reprezuntuje, to uvádím do kontextu. Jsou naprosto průměrní, řekla bych. Vyzdvihla bych fantastický výkon sportovců Chorvatska, Slovinska a Slovenska.
    upraveno 20. srpna 2016
    @Krisa A spousta umístění na 4. místě. Tahle olympiáda vejde do historie jako bramborová :D
    @svoa00 A je to nějak důležité? Tohle medailové pořadí si stejně za týden nebude nikdo pamatovat.
    Podle mě průměrní nejsou, vzhledem k tomu, že ve velké konkurenci dokázali vydolovat devět medailí, co by za tenhle počet mnohé státy daly....
  • @svoa00 kdyz uz tedy zminujes medaile, tak co je tak fantastickeho na slovacich se 4 kovy? Kdyz my mame 9.
    upraveno 21. srpna 2016
    @svoa00 No nevím, o co je lepší nebo horší o 1 zlatou víc a celkově o 5 medailí míň. Na tohle se podle mě nehraje.
    Já jsem přesvědčená, že sportovec, který jede na tak vrcholnou akci, jako je OH by se měl přiblížit (nebo v lepším případě překonat) svůj nejlepší výkon. A když se mu to povede, považuji to za dobrý výsledek. Třeba desetibojař Helcelet byl 12., což pro někoho může být neúspěch, ale vytvořil si osobní rekord, což by mělo převážit jakékoli umístění. Nebo když je tam někdo hodně mladý, tak už jen to, že se tam dostal, považuji za úspěch.
    Jak už jsem říkala, v rychlostní kanoistice je nehorázně těžké se tam vůbec dostat, proto mě vyloženě se*ou (ne, nemůžu říct štvou, protože to je málo) komentáře, že tam jeli jako turisti. Když jsou nominační kritéria tak báječná, že se z MS nominuje 6-8 lodí a pak v donominaci pro Evropu zbydou místa pro 1-2 lodi, tak to fakt není žádná prča. A to třeba v chlapech K1 1000m je na MS 6 rozjížděk po až 9 lodích, takže jich je na to fakt dost (a nejlepší bývají Evropani + pár Kanaďanů, NZ a Australanů).
  • @Mellien Fatastické je, že země se skoro polovičním počtem obyvatel než Česko má dvě zlata :) To samé mi přijde úžasné na Slovincích (dva miliony obyvatel) a ještě víc na Chorvatech, jejichž zástupci vydřeli pět zlatých medailí. Jo, dneska máme na scéně ještě jednoho obhájce zlata, ale našim obhájcům se na letošní olympiádě tak úplně nevedlo (včetně Veselého, který má dodatečný bronz z Londýna), takže krotím očekávání a vidím ho tak v první desítce :D

@Krisa Tak zrovna na kanoisty a vůbec naše sportovce ve vodních disciplínách si absolutně nikdo stěžovat nemůže. Víc jsem přece jenom čekala od českých atletů.
  • @svoa00 No jo, jenže to ještě strašně ošidné. Těžko se dá hodnotit úspěch země na OH podle počtu zlatých medailí/medailí na počet obyvatel... Může to být pidi země a mít vrcholného sportovce (dejme tomu, že by měli Slovinci třeba Phelpse) a pak mají plno medailí... ale ostatní už "nic moc" nepředvedou... Já bych zlaté vůbec neřešil. Pokud se vůbec dívat na medaile, tak celkově. Jinak... ani to moc neberu.

@svoa00 No vidíš a stěžují, protože neměli medaili, tak jsou to turisti, které zbytečně platíme z daní :roll:
  • @Krisa Za opravdu dobrou reprezantaci hodnou vynaložených peněz považuju první desítku (OK, v opravdu drsných disciplínách i druhou). Za turistu považuju někoho, kdo skončí ve čtvrté páté desítce, kdy se kromě zdravotních komplikací člověk chtě nechtě musí ptát, jestli tohle stálo za to. Co se týče českých sportovců, tak konkrétně tenist(k)y a sportovce ve vodních disciplínách bych za fantastické označila.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    A co ono obligátní "není důležité vyhrát, ale zúčastnit se"? Nebo jsem moc naivní? :)
    @flanker.27 Však říkám, že to naprosto chápu a jela bych taky :).

Na druhou stranu to zúčastňování se všech kontinentů (nebo aspoň 4) mě v kanoistice dost vytáčí - když tam jede chlap z bambusostánu, kterej jede pomaleji než ženská, nebo ženská z bambusostánu, která jezdí pomaleji než já (ne moc dobrá, po úrazu a když jsem si jezdila jen pro radost) a spousta Evropanů, kteří mají na to bojovat o finále (a dokonce i o medaile), se tam nedostane, tak mi to přijde trochu smutné.
  • @Krisa Především je tohle kvótování proti pravidlu, aby se olympiády účastnili ti nejlepší.

@flanker.27 Světem hýbou prachy a posílat tam sportovce jenom proto, aby desítkám lepších dělal křoví, nechce snad nikdo.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Krisa To máš i ve fotbale na MS, kde kromě Evropy a jižní Ameriky (a dejme tomu 2-3 afrických zemí) tam jsou všichni ostatní víceméně do počtu, aby to bylo jakože světový. A taky je pro evropský a jihoamerický týmy řádově těžší se vůbec kvalifikovat.
    Já bych to tak nehrotil, máme deset medailí, což je tuším o jednu méně než před čtyřmi roky. Myslím, že tenhle počet je uspokojivý, vzhledem k velikosti, počtu obyvatel a stavu v jakém náš sport je. Brečet, že Slováci, nebo Chorvati mají více zlatých medailí je naprosto zbytečné. Na počet medailí jsme lepší než Slováci a s Chorvaty jsme na tom co se týče počtu cenných kovů stejně. Jakákoliv hysterie kolem počtu medailí je tedy zbytečná
  • upraveno 22. srpna 2016
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.