FC NEVADA DRAGONS
diskusia o atraktivite futbalu, o tankistoch v bráne, o dnešnom derby Arsenal vs Chelsea a mnoho iného.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
Ta Hingisová se pěkně vybarvila, kdyby se Andreje aspoň omluvila, ale ona se místo toho stará o to kdy se ukončí ošetření.
Edit: A nekoukej na to!!! :)
No, jsem na to teda dost zvědavá.
Jo a hodně mě mrzelo, že nepostoupily Rakouské K2 ženy 500 do finále A, zase o pár šušní. Ony se totiž původně na OH nedostaly z dokvalifikace o pár tisícin za Švédkama, ale díky zákazu Bělorusů dostaly volné místo. No, jenže ještě předtím jedna z nich (Schwarz) vypadla při náměsíčnosti z balkonu a děsně se pomlátila.
LOL, ano, budu se těm primitivům smát, že asi v životě nebyli na jiném sportu než na fotbale. Zajímalo by mě, kolik příslušné brazilské úřady platí, že jim přiklepli jak mistroství světa ve fotbale, tak olympiádu. Mno, ať si pak občani ten stát dluh užijí, že jo.
Jinak toho suprového časového posunu, kvůli kterému skoro nikdo v Evopě na večerní program nekouká, si užijeme ještě dlouho. Příští tři olympiády budou budou v Koreji, Tokyu a ano, opět v Pekingu. :roll:
Jinak česká sbírka medailí je kompletní a gratulace vousatému obrovi. I toho Španěla by předjel, kdyby měl možná jenom dvacet metrů navíc :D
Jo, ještě máme do konce olympiády pár želízek v ohni, ale pro ty, kteří by chtěli juchat, jak česká výprava reprezuntuje, to uvádím do kontextu. Jsou naprosto průměrní, řekla bych. Vyzdvihla bych fantastický výkon sportovců Chorvatska, Slovinska a Slovenska.
@svoa00 A je to nějak důležité? Tohle medailové pořadí si stejně za týden nebude nikdo pamatovat.
Podle mě průměrní nejsou, vzhledem k tomu, že ve velké konkurenci dokázali vydolovat devět medailí, co by za tenhle počet mnohé státy daly....
Já jsem přesvědčená, že sportovec, který jede na tak vrcholnou akci, jako je OH by se měl přiblížit (nebo v lepším případě překonat) svůj nejlepší výkon. A když se mu to povede, považuji to za dobrý výsledek. Třeba desetibojař Helcelet byl 12., což pro někoho může být neúspěch, ale vytvořil si osobní rekord, což by mělo převážit jakékoli umístění. Nebo když je tam někdo hodně mladý, tak už jen to, že se tam dostal, považuji za úspěch.
Jak už jsem říkala, v rychlostní kanoistice je nehorázně těžké se tam vůbec dostat, proto mě vyloženě se*ou (ne, nemůžu říct štvou, protože to je málo) komentáře, že tam jeli jako turisti. Když jsou nominační kritéria tak báječná, že se z MS nominuje 6-8 lodí a pak v donominaci pro Evropu zbydou místa pro 1-2 lodi, tak to fakt není žádná prča. A to třeba v chlapech K1 1000m je na MS 6 rozjížděk po až 9 lodích, takže jich je na to fakt dost (a nejlepší bývají Evropani + pár Kanaďanů, NZ a Australanů).
@Krisa Tak zrovna na kanoisty a vůbec naše sportovce ve vodních disciplínách si absolutně nikdo stěžovat nemůže. Víc jsem přece jenom čekala od českých atletů.
Na druhou stranu to zúčastňování se všech kontinentů (nebo aspoň 4) mě v kanoistice dost vytáčí - když tam jede chlap z bambusostánu, kterej jede pomaleji než ženská, nebo ženská z bambusostánu, která jezdí pomaleji než já (ne moc dobrá, po úrazu a když jsem si jezdila jen pro radost) a spousta Evropanů, kteří mají na to bojovat o finále (a dokonce i o medaile), se tam nedostane, tak mi to přijde trochu smutné.
@flanker.27 Světem hýbou prachy a posílat tam sportovce jenom proto, aby desítkám lepších dělal křoví, nechce snad nikdo.