@Mellien Obávám se, že od člověka, který je členem skupin "užíváme CDS2" a "Co vám média neřeknou" (což je konspirační hovadina, kde vymýšlejí takové blbosti, že i Stalinova propaganda vedle toho vypadá věrohodně) je to myšleno zcela vážně. Jen upřímně doufám, že B12 skutečně vysadil, a že už se k ní do konce života nevrátí =D
@Mellien CDS2 je v podstatě SAVO a v závislosti na tom, jakou další dobrotu do toho jeho uživatelé přimíchají to může být lehce až silně škodlivé. Ti lidé tím "léčí" všechno od nerovnováhy čaker až po rakovinu (u té se jim obzvlášť daří, zatím mají 100% úmrtnost =D což je asi u takové bandy debilů jedině dobře). Taky používají všechny další "zaručené" metody jako vymítání zlých energií nebo konzumace všemožných jedů a placebo produktů. Hlavně aby se nedostali do rukou vrahům v bílých pláštích, kteří by je určitě otrávili, zabili a kdovíco ještě, jen proto aby udrželi v provozu farmaceutické firmy :-D
Jo TOHLE! O téhle metodě jsem už slyšela a docela mě vyděsilo, když to nějaká paní matlala na obličej pár měsíčnímu miminu, protože mělo vyrážky - guru jí vysvětlil, že zhoršení je super, že se to tím léčí.
@Everett_Young: Hmmm, když jsem to četl já, tak v titulku o židech ani slovo, ale psalo se, že nastoupili proti romskému týmu... Jinak mě přišlo vtipné v diskuzi tvrzení, že Cyklon B se nadále vyrábí pod názvem Uragán D... nicméně, začínám se domnívat, že to je fakt.
Komentáře
@Everett_Young A já si myslel, že lidi, kteří věří, že si Američani sami sestřelili dvojčata, jsou mešuge! To je proti tomuto hodně slabej odvar =D
O téhle metodě jsem už slyšela a docela mě vyděsilo, když to nějaká paní matlala na obličej pár měsíčnímu miminu, protože mělo vyrážky - guru jí vysvětlil, že zhoršení je super, že se to tím léčí.