Pc gaming(xbox, ps)

upraveno 5. května 2011 v Komunita
Nikde jsem tady nenašel sekci (aspoň jsem se koukal na ICEFIRE a D20) o PC gamingu a vzhledem k tomu, že jsem občasný hráč a PC gaming je dost rozšířená zábava v dnešní době, hodlám to napravit :-)

CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:

Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma

Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas

Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII

Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)

Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D

A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2

Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2

A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
1156157159161162172

Komentáře

• GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @Monte Karstark Isometric :D To je to slovo, ktoré som zabudol - doteraz som vyhľadával čosi ako old logic 3d game a yellow characters :D . Uvidím. Díks aj tak.
  • před pár dny bylo oznámeno že historické Total War se bude soustředit na menší časové úseky
    https://www.totalwar.com/blog/a-total-war-saga-announce-blog/
    nějaké tipy?
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Sagas won’t be revolutionary new titles or introduce brand-new eras
    Sice kromě onoho "Total War Saga" slibují ještě další historickou hru, ale tamhle mi to zní, jako kdyby sebrali nepoužité nápady na rozšíření a datadisky z předešlých her, dali to dohromady a vydají to jako jednu hru. To nevím, jestli je zpráva, kterou jsem chtěl slyšet.
  • @flanker.27 tak uvidíme co z toho vyleze ale tipnul bych si něco ze starověku (něco jako rozšíření pro Attilu)
    co druhá velká hra by mohla být Třicetiletá válka (snad)

@DanielSvatoš No podle toho jak to popisuje to vypadá, že to bude kousek tady, kousek tam, tedy několik konkrétních kampaní z různých dob v časově omezeném měřítku.
  • @flanker.27 nebo husity to by bylo něco :) a co říkáš na Warhammer? zkoušel jsi to?
    @DanielSvatoš Nedávno jsem ho rozjel. Je to skoro stejný případ jako Rome II. ten mě znechutil, ale v tomhle případě jsem schopen to nové pojetí víc tolerovat. I když mě tam spousta věcí štve, třeba to omezení počtu staveb ve městech a ty městské posádky, které jsou úplně na pikaču.
  • tak jsem hrál a dohrál Last of Us a není to zas tak dokonalé jak někteří lidé básní :) příběh šlape dobře ale jinak tam toho moc není
    je to takový simulátor nošení žebříků a palet
  • Zkoušel jsem si zahrát Total War Attila, ale přijde mi to složité a přeplácané, novější Warhammer mi přišel mnohem uživatelsky příjemnější, je tam nějaký figl nebo si na všechny ty nový věci budu muset zvyknout - hrál jsem naposled - Empire - Warhammer - Attila a ten mi přijde přes všechny ty věci kolem celkem nehratelný.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 28. července 2017
    Tohle bude slušněj haluz.
    Zase akční ženština...
    @flanker.27 To je dobře, však je jich málo.
    @Monte Karstark A tak štěkám jako hrom...
  • @Monte Karstark vypadá to jako hrozná nuda

hlavní hrdinka navíc vypadá jak Guy :D
    image
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    Pro ty, co hrají Crusader Kings II, mám problém. Dluhou dobu mi CK2 šlo úplně v pohodě na počítači, ale teď jsem půl roku nehrál a znovu instaloval a po deseti minutách mi hra vypne počítač a když ho chci znovu zapnout, tak se parkrát ihned po zapnutí vypne, než ho můžu konečně nahodit pořádně. Je to nějaký problém s novou aktualizací a pokud ano, jak to řešit? Dík za odpovědi
  • @Tyrion Lannister máš koupenou hru nebo stáhnutou? nějaké mody můžou dělat problém

já ji hrál zrovna dnes a jede to v pohodě tak to asi nebude update
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    upraveno 20. srpna 2017
    @DanielSvatoš Mám normálně ze steamu koupenou, takže nevím, proč to zlobí, vždycky teď už po sedmi minutách to prostě vypne celý komp. Přitom vím, že hardware to taky není, protože mi šla v pohodě a Zaklínače jedničku rozjedu taky úplně v pohodě i teď. A nepomohlo ani přeinstalování
  • Hellblade už jsem začal na PS4 hrát a když to máte ve sluchátkách v noci a slyšíte všude kolem ty hlasy v té psycho atmosféře hry tak je to sakra nářez... i když to není horrorovka, tak je to takové deprimující, člověku z toho není dobře...
  • @Tyrion Lannister občas mi to taky spadlo bez vysvětlení ale to se stalo tak 4x
    zkus najít problém na steam foru tam většinou člověk najde (stačí to popsat do googlu a mělo by to byt první odkaz)
  • upraveno 20. srpna 2017
    po několika letech se těším na AC
  • DanielSvatoš napsal(a):

po několika letech se těším na AC

Jde to, jde to, Imhotep!
  • Vypadá to lákavě, ale u značky AC budu raději opatrný. Poslední díly mě moc nenadchly.
  • @Magister_Peditum já si asi počkám až bude venku nějaká finalní edice která bude zahrnovat všechny patche :D abych zase nestahoval 40 gb patch jako u Unity
  • @Monte kam si tipneš zasazení?
    Ten trailer se tváří, jako kdyby to mělo navazovat na předchozí trojici, tedy díl nejblíže současnosti. Je to i celkem logické, když všechny ty staré díly teď mají venku v HD verzích a podporují je novými datadisky. Ale kdybych si měl opravdu tipnout, tak sázím na návrat do starověku. I když bych si víc přál středověk.
  • BenjiBenji so much universe, so little time
    @DanielSvatoš 8-O :-$
  • No, buď předvedou ještě modernější éru (tj. 19. století a dál?) než ve trojce, a nebo nám naservírují všechny období dohromady ve stylu Empire Earth.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.