Taky nechápu co je na tom umolousaném slově tak zvláštního. ;) Simonettiho obálky jsou vždy krásné, takže když už tak pevnou vazbu. Jen by mě zajímalo jak jsou přeložena jména a místní názvy vyloženě mě vytočilo když to v prvním vydání po několika knihách změnili. Osobně bych byl radši kdyby se jména nepřekládala, tedy samozřejmě kromě těch zažitých. Jak to je?
Počkám si na to, jak budou vypadat obálky dalších dílů a podle toho se rozhodnu, do jaké půjdu. Protože je to vážně luxus. Oboje. To bude požitek pro oko to mít na poličce.
@Bertram u mě se zájem o pokračování Písně posouvá na okraj. Jsem sice knižní materialista a dělá mi dobře, když mám narvanou knihovnu tlustými svazky, ale pokud závěr ságy nebude pecka, celou ságu si v novém pořizovat pravděpodobně nebudu. Obávám se, že to pro mě není až tak srdeční záležitost jako některé jiné knihy :anxious:
@Dreamer Já bych to pozměnil ku mojí osobě. Pokud závěr ságy nebude, nemám chuť nahrazovat knížky co teď mám novými... Takže já budu čekat až jak mistr a jestli vůbec.. Čili hodně "ale"
Jinak mám rád vše v sadě, a samozřejmě pouze kompletní edice. Jakmile něco chybí či je jinak mám tendenci spálit vše :D
@sfik já bych asi nové pořídila jako paperbacky a staré darovala :D ale sadu, která není sadou bych pohromadě nesnesla, možná pořídím celé v novém. V momentálním rozpoložení se mi do toho znovu investovat kupu peněz nechce, takže se Mistr musí snažit, aby to byla doopravdy pecka.
@Aviv nop a nerada bych, aby se tu vyjmenovával celý zvěrokruh, žádné ovlivňování vlastností osobnosti měsícem narození, postavením planet, slunce, menhirů...neexistuje ;-) konec OT.
Komentáře
https://www.kosmas.cz/knihy/235354/stret-kralu/
Jinak mám rád vše v sadě, a samozřejmě pouze kompletní edice. Jakmile něco chybí či je jinak mám tendenci spálit vše :D