Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
"Do volební místnosti v centru Brna vlétl v pátek odpoledne holub a působil značný rozruch mezi voliči, informovali brněnští strážníci s tím, že na linku 156 to oznámil školník. "Dispečera městské policie také informoval, že má ve škole vybavení pouze na vymetání pavučin, ale tím ptáka nezaplaší. Strážníci holuba lapili a vypustili. Postarala se o to odchytová služba městské policie," dodal mluvčí Jakub Ghanem."
=D Prostě Brno :weirwood:
Co mě překvapilo negativně je 10% pro Fischera, ale ono to tak nějak naplňuje jeho volební potenciál vzhledem k rozložení populace. Kdyby byla 100% účast, tak on už neměl prakticky z čeho čerpat. Dostal by se na nějakých 15% maximálně.
Blbý je, že Zeman, jestli teda během debat neumře vyčerpáním, může slovně Drahoše docela sejmout. Tam to jeho "nevím" bude hodně nebezpečný.
https://cs.wikipedia.org/wiki/Volba_prezidenta_České_republiky_2013
Už jsem úplně zapomněl, že tehdy měl "jen" 24%
Rozhodně bude zajíavé sledovat, kdo nakonec vyhraje (přestože pokud všichni, kdo hlasovali pro ostatní, zvolí Drahoše, tak by měl vyhrát on, ale stejně... uvidíme)
EDIT: K Velebovi - okruhy neviděl, otázky neznal. No nic, tentokrát to bude za F a příště už se snad lépe připraví :-)
Občas mě udivuje, že si politici neudělají před podobnými rozhovory přípravu s křížovým výslechem a nepříjemnými dotazy na tělo, aby se na ně naučili reagovat jinak než trapným úprkem k jinému tématu nebo rovnou z místnosti. Drahošův rozhovor před prvním kolem také mohl dopadnout lépe, kdyby se připravil, protože ty otázky prostě musel čekat, když ne on, tak rozhodně někdo z jeho týmu, kdo má na starosti média.