Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
1506507509511512581

Komentáře

• tak nakonec Hynek
  • Ve volebních onlinech u mě zatím vede naprosto zásadní zpráva z Brna:

"Do volební místnosti v centru Brna vlétl v pátek odpoledne holub a působil značný rozruch mezi voliči, informovali brněnští strážníci s tím, že na linku 156 to oznámil školník. "Dispečera městské policie také informoval, že má ve škole vybavení pouze na vymetání pavučin, ale tím ptáka nezaplaší. Strážníci holuba lapili a vypustili. Postarala se o to odchytová služba městské policie," dodal mluvčí Jakub Ghanem."

=D Prostě Brno :weirwood:
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    Tak včera to dopadlo poměrně dobře. Co mě potěšilo snad nejvíc, je fakt, že Hlavatý se nedostal do senátu.

Co mě překvapilo negativně je 10% pro Fischera, ale ono to tak nějak naplňuje jeho volební potenciál vzhledem k rozložení populace. Kdyby byla 100% účast, tak on už neměl prakticky z čeho čerpat. Dostal by se na nějakých 15% maximálně.
  • No tak ať už bude prezidenty kdokoliv, vidím to padesát na padesát, že v příštích pěti letech bude státní pohřeb.
  • BenjiBenji so much universe, so little time
    Takže Zeman sleze z Hradu, rozdat si to na férovku s Drahošem v debatách.
    Blbý je, že Zeman, jestli teda během debat neumře vyčerpáním, může slovně Drahoše docela sejmout. Tam to jeho "nevím" bude hodně nebezpečný.
  • Hilšer docela překvapil
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    Mne hlavně překvapilo, když jsem se díval zpětně, že Zeman si oproti minule dost polepšil
    https://cs.wikipedia.org/wiki/Volba_prezidenta_České_republiky_2013
    Už jsem úplně zapomněl, že tehdy měl "jen" 24%
    Rozhodně bude zajíavé sledovat, kdo nakonec vyhraje (přestože pokud všichni, kdo hlasovali pro ostatní, zvolí Drahoše, tak by měl vyhrát on, ale stejně... uvidíme)
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    upraveno 18. ledna 2018
    @Dreamer škoda, že Veselovský nebude moderovat tu prezidentskou debatu na ČT. Na to bych se docela rád podíval. Popřípadě ještě na Šídla, ten je taky dobrý moderátor, ale k němu by Zeman asi vůbec nešel, vzhledem k tomu vtipu o postupu do druhého kola :-D

EDIT: K Velebovi - okruhy neviděl, otázky neznal. No nic, tentokrát to bude za F a příště už se snad lépe připraví :-)
  • upraveno 18. ledna 2018
    @Everett_Young Veselovský nemusel skoro vůbec nic říkat, pán Veleba by se naprosto dokonale ztrapnil sám a bez pomoci :)

Občas mě udivuje, že si politici neudělají před podobnými rozhovory přípravu s křížovým výslechem a nepříjemnými dotazy na tělo, aby se na ně naučili reagovat jinak než trapným úprkem k jinému tématu nebo rovnou z místnosti. Drahošův rozhovor před prvním kolem také mohl dopadnout lépe, kdyby se připravil, protože ty otázky prostě musel čekat, když ne on, tak rozhodně někdo z jeho týmu, kdo má na starosti média.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Peterson mě tak nějak naladil na Lauren Southern. Ze slunné Jižní Afriky:

• AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    Díval se někdo včera na prezidentskou "debatu" na Primě? Já to dal jen do půlky, větší hnus jsem dlouho neviděl. Voříšek to totálně nezvládl a obecenstvo se chovalo jako někde na fotbale.
  • upraveno 24. ledna 2018
    @Achileus Byl to hodně velkej kekel. Obecenstvo humus, teda i Drahošova půlka, i když víc rozhodně Zemanova strana.. Šálky národní jak na hokeji. No prostě k zblití. Vypískání Drahošovi manželky (proč?). Strašná šílenost. Jsem rozhodnut, budu volit toho kdo se zvedne z gauče do pěti vteřin. Ten zeman je fakt chodící mrtvola, obávám se že by ho lidi volili i kdyby byl tejden vystydlej.
    @sfik Já doufám, že to ve čtvrtek bude lepší. I když laťka je hodně nízko :D
  • @Achileus No uvidíme, nechci být k Witovské předem nespravedlivý... :D
    Já viděla asi minutu, po bučení publika jsem to musela přepnou na cokoli (snad byl lepší i Šlágr Čtyřlístek).
  • @Krisa Šlágr Čtyřlístek? 8-O
    @Dreamer Jop, seděli tam nějací lidi kolem stolu a za sebou měli na tabuli nakreslenej obří čtyřlístek a na něm něco napsaný. Bohužel jsem na to nekoukala tak dlouho, abych zjistila, co tam bylo napsaný, co tam bylo za lidi a co tam ti lidi vlastně dělali.
    Jo, debatu jsem viděl. To co předvedlo publikum byla opravdu fraška. A Voříšek je ještě na začátku naváděl ať fandí a tleskají a povzbuzují. Pak to tam nemá takhle vypadat. Jestli tu debatu někdo opravdu nezvládl, tak televize prima.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
  • @Monte Karstark Praxi má...
    @Monte Karstark A bude i pussy? :D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Jana Černochová z ODS: "Pokud jste viděli aspoň deset minut Hvězdných válek, tak víte, že i ty útoky v tom kyberprostoru vyžadují reakci v tom reálném prostoru"

• BenjiBenji so much universe, so little time
    Z reakce Piráta už začíná být meme =D
    Tak co, kdo z vás to dneska hodil Zemanovi a kdo Drahošovi? A kdo Tomiovi? =D
  • EdemEdem GRRM jediny Boh Ice&Fire
    @Aviv velmi by ma zaujimalo porovnat ten clanok s clankami, ktore studovali kolko teenegerov sleduje kolko hodin tv a ako to na nich pôsobí ( v Usa to boli 70,80??). Pretoze si myslim, ze by tam vyslo nestatany a tinedzery, ktory su socialny menej stravia vac casu pred TV a tym, ze takto travia viac casu sa stavaju menej schopnymi v tom a vtom oproti kolegom a predchadzajucej generacii. A potom, ked si to porovname s generaciou, v ktorej boli v mode radia atd. dookola to iste.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.