Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Mne sa súčasné počasie páči. Slnko ten mrazivý efekt trocha zmierňuje, po zotmení je to už horšie, ale aj tak si to fakticky užívam. Je to také... Crisp.
Bolo by naozaj pekné, keby Marec bol teplejší než tohtoročný Január a nie naopak, ako sa občas stáva. V Apríli by som už rada zeleň. A do 20+°C sa lepšie plynule pláva, než skáče.
A řekl bych že to může pomoci i při aktuální chřipkové epidemii..
Neviem sa rozhodnúť, či viac ruky bolia, keď mrznú až do pulzovania (úplne najdivnejšie bolo, keď ma jedna prestala bolieť a zdala sa mi teplejšia), alebo keď sa do nich krv začne vracať (tá, ktorá ma prestala bolieť tento krok vynechala, ohriala sa bez bolesti).
Hudba veľmi pekná, už som ju viac ráz počula netušiac názov, takže vďaka.
Hudba ve mě často dokáže vzbudit pozitivnější emoce než chování spousty lidí a tohle je jeden z těch případů.
Súhlas. Naštěstí někdy lidé i potěší.
nové luštění
Dostalo sa mi zoznamu, že v rámci zahraničných pochodov bude ten v Brne začínať o 17:00 na Komenského námestí. Prídem tam, ďalší 4 ľudia nápodobne, dobrých 20 minút prestupujem z nohy na nohu, nikde nič, tak som si odskočila na počítač do školskej budovy a po niekoľkých minútach googlenia náhodou natrafím na komentár, že to začína na Malinovského námestí. Kým tam doleziem, už je tam prázdno, tak reku či ich nezastihnem inde v meste. Zastihnúť som zastihla po tri štvrte na šesť na Svoboďáku, ľudia sa už rozchádzali, televízie dokončovali rozhovory a balili a milý chalan organizátor mi dal papier s príhovorom.
Našťastie má byť ešte čosi v stredu na Zelnom trhu. Miestne individuá tu sa vyskytujúce osobne pozývam. ;-)