Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
1515516518520521581

Komentáře

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Krisa To je totiž něco jako dědičný hřích, to v sobě prostě máš, ať chceš nebo ne =D
  • @flanker.27 však ten dědičný hřích, od našich drahých předků utiskovatelů je na nás uvalen také. Připomíná mi to jeden režim, kde za zločiny svých rodičů a příbuzných jdou do lágrů i následující generace :-k
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 24. února 2018
  • Dík za typ na film.
  • @flanker.27 Vidím to stejně. Nejhorší je, že SJW tu ironii svojeho počínání nevidí. A to, co dělají, je hodně zákeřné, protože jejich fanatické přesvědčení a netolerance se snaží tvářit jako benevolentní filozofie.
  • @svoa00 přesně tak a navíc na to ještě nasadí masku soucitu, takže cynické necitelné bestie jsou všichni ostatní, kdo mají jiný názor nebo nesouhlasí.
  • upraveno 25. února 2018
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Ugla Ty by ses měl raději schovat, bílý matematiku!!! :spike:
  • V Brne dnes máme krásnu mesačnú dúhu. Slabá, farby nevidieť, ale okolo mesiaca je viditeľný prstenec.
  • SagartSagart Amo ergo sum
    @Aviv Nemluv o tom jak je v Brně :spike: člověk ani ne minutu čeká na šalinu a už mu to čekání zpříjemňují vichry zimy natolik, až čas ubíhá pomaleji než čekání na novou knihu GRRMartina :-( :-)
  • Nevďačník, nie aby si bol rád, že sa vesmír zľutoval a ty si dostal aspoň nejaké winds of winter, ty sa sťažuješ... :D
    Mne sa súčasné počasie páči. Slnko ten mrazivý efekt trocha zmierňuje, po zotmení je to už horšie, ale aj tak si to fakticky užívam. Je to také... Crisp.
  • @Aviv Je to úplně "z Ruska s láskou" :D Ale abych byla upřímná, tak já jsem teplokrevný tvor a spíš snesu čtyřicet stupňů než mínus deset. V prvních dvou měsících v roce mám vždycky největší chuť koupit si nejlevnější letenku na jih a zmizet.
  • @Aviv mně to slunečné mrazivé počasí taky docela vyhovuje :-) hlavní je, že už začíná být víc světla, kéž by bylo i nějaké rozumné jaro s příjemnými teplotami 10 až 15 stupňů a sluníčkem.
  • Mám záľubu aj v decembrovej tme aj šerom hmlistom oblačne, ale keď sa po dlhej dobe ukáže slnko, až ma zarazí ako rada ho vidím, ako mi chýbalo. Takže jo, pro změnu výhledu a pro zdraví souhlas, hurá pro víc světla.
    Bolo by naozaj pekné, keby Marec bol teplejší než tohtoročný Január a nie naopak, ako sa občas stáva. V Apríli by som už rada zeleň. A do 20+°C sa lepšie plynule pláva, než skáče.
  • @CervenKa Já jsem ještě pořádně nevytáhla rukavice :twisted: Mráz a slunečno je jedno z mých nejoblíbenějších počasí.
  • Já jsem dneska v práci pobíhal dokonce i mimo kancelář a venku jsem celkem kňučel (přece si nebudu brát rukavice, šálu, kulicha), ale tohle počasí, pánbů zaplať za něj, mám radši než to -1 až +10... Když se člověk dobře oblíkne tak je podle mě i kvůli nízký vlhkosti vzduchu pocitově menší zima nebo na mě to aspoň takhle působí.
    A řekl bych že to může pomoci i při aktuální chřipkové epidemii..
  • Presne. Vietor síce robí podobný efekt ako vlhkosť, znižuje pocitovú teplotu, ale je to predsa len priateľskejšie. A tá chrípka...
    Neviem sa rozhodnúť, či viac ruky bolia, keď mrznú až do pulzovania (úplne najdivnejšie bolo, keď ma jedna prestala bolieť a zdala sa mi teplejšia), alebo keď sa do nich krv začne vracať (tá, ktorá ma prestala bolieť tento krok vynechala, ohriala sa bez bolesti).
  • Koukám, že je tu dost milovníků zimy. Já teda zatím uskrávám v teple čaj a sním o jaru ;-)

• AvivAviv
    upraveno 1. března 2018
    Jedno přijde určitě a brzo. To druhé...
    Hudba veľmi pekná, už som ju viac ráz počula netušiac názov, takže vďaka.
  • upraveno 1. března 2018
    @Aviv Ta skladba je třeba ve filmu The theory of everything, ale objevila se i v téhle reklamě:

Hudba ve mě často dokáže vzbudit pozitivnější emoce než chování spousty lidí a tohle je jeden z těch případů.
  • AvivAviv
    upraveno 1. března 2018
    Film som nevidela (je na zozname To watch), tá reklama je jedno z počutí.
    Súhlas. Naštěstí někdy lidé i potěší.
  • Ajajaj, sport jde mimo mně.
    Tak ten včerejšek mi dal fakt zabrat než mi to konečně došlo, jsem pako :roll:
  • A dnešek jste odhalili? Já dumám, čo má indikovať, že pri jednej hlave sú tri šípky a pri druhej dve a vedie to k rozdielnym výsledkom - blesk a dinosaurus.
    upraveno 2. března 2018
  • Dík. A víš, že tohle zvíře mi taky napadlo?
  • Tak som dneska zmeškala protikoruočný pochod pre chybu v komunikácii.
    Dostalo sa mi zoznamu, že v rámci zahraničných pochodov bude ten v Brne začínať o 17:00 na Komenského námestí. Prídem tam, ďalší 4 ľudia nápodobne, dobrých 20 minút prestupujem z nohy na nohu, nikde nič, tak som si odskočila na počítač do školskej budovy a po niekoľkých minútach googlenia náhodou natrafím na komentár, že to začína na Malinovského námestí. Kým tam doleziem, už je tam prázdno, tak reku či ich nezastihnem inde v meste. Zastihnúť som zastihla po tri štvrte na šesť na Svoboďáku, ľudia sa už rozchádzali, televízie dokončovali rozhovory a balili a milý chalan organizátor mi dal papier s príhovorom.
    Našťastie má byť ešte čosi v stredu na Zelnom trhu. Miestne individuá tu sa vyskytujúce osobne pozývam. ;-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.