Já mám Mrakoplaše ráda. Nejni muj nej, ale je hodně bezva. A nebojí se výšek, nýbrž země z opravdu dobrého duvodu. A taky je snadné jej uspokojit, stačí mu uvařit brambory. Mladší sourozenci sú nej návnada. Ja hrozne zbožňujem jej interakcie s Nac Mac Fíglami. Vlastne Fíglov celkovo. Prižmúrenie očí, ruky vbok/prekrížené a poklopávanie nohou som dokonca aj zúžitkovala pri písaní.
Pokud je tu někdo, kdo četl Strážce času - po dvanácti letech vychází 4. díl. V originále už vyšel, překlad by měl být hotový příští rok (potvrzeno PM od autorky). Dám tomu šanci. Ale jestli se tam nestane jistá věc, tak tu knihu demonstrativně spálím.
Na dovolené jsem právě po asi po patnácti letech znova přečetla Misery od Stephena Kinga a potvrdila si, že je to moje nejoblíbenější knížka od něj a opravdu možná to nejlepší, co kdy napsal. Knížka vlastně neobsahuje hororové propriety, zato je to taková psychologická sonda o obscesivním chování a tvůrčím procesu a jak moc jde člověka zlomit, aby zase mohl začít znova. Pokud znáte jenom film, tak upozorňuju, že předloha je (typicky) lepší a jednu věc, kterou Annie Paulovi udělá a ve filmu je zmírněná jsem Kingovi nikdy neodpustila.
Fanynka číslo jedna Annie Wilkesová mi připomněla písničku Paparazzi od Lady Gaga :D
Komentáře
Mladší sourozenci sú nej návnada. Ja hrozne zbožňujem jej interakcie s Nac Mac Fíglami. Vlastne Fíglov celkovo. Prižmúrenie očí, ruky vbok/prekrížené a poklopávanie nohou som dokonca aj zúžitkovala pri písaní.
doporučuju
Fanynka číslo jedna Annie Wilkesová mi připomněla písničku Paparazzi od Lady Gaga :D