Marvel >> vše sem
Bude rozumné když tento kolos bude mít samostatné vlákno, stejně jako StarWars (a ne, DC si samostatné vlákno nezaslouží)
Nějakou dobu po premiérách, prosím, používejte spoilery, přeci jen se tu diskutuje o celé sérii ;)
na druhou stranu pokud si tu přečtete něco co jste nechtěli, tak neskuhrejte :D
Nějakou dobu po premiérách, prosím, používejte spoilery, přeci jen se tu diskutuje o celé sérii ;)
na druhou stranu pokud si tu přečtete něco co jste nechtěli, tak neskuhrejte :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Tak už chápu, jak ta puberťácká romance mezi Thanosem a lady Death mohla fungovat. Death je zabouchlá do Deadpoola LOL. To je o důvod víc, proč to nemohli dát do IF, protože Deadpool je poměrně klíčová ingredience, aby to fungovalo a nezvrhlo se to v podivný Srajlajt. A potvrzuje to, co jsem tvrdil, při mé debatě s @Sagart ,že Smrt opravdu není na partnery v Marvelu moc vybíravá (to ostatně nemůže být nikdo, kdo zvolí DP) A vlastně mne to ani nepřekvapuje, když vezmu v potaz, kolik času v Zeměploše Smrť strávil pronásledováním a zájmem o Mrakoplaše, kterého je také zatraceně těžké zabít, nepřekvapuje mne, že jeho ženská kolegyně si zamilovala DP. Zvlášť když protiklady se přitahují :twisted: :-P
edit: To mi připmíná, že v Deadpool 2 použije Mrakoplašovu oblíbenou zbraň lol, vhodne na Supermágy i na pedofily na psychiatrii =D
Část s villain pub je fantastická
Možná ho teď konečně pustí mezi sebe :D
Doufám, že pro část dvě hodí nějaký odkaz na milostný trojúhelník Thanos Deadpool Smrt :twisted: :-P
P. S. A z očividného důvodu přežije samozřejmě Batman =D
Velice zajímvé videjko k debatě o Thanosově motivaci
A neméně zajímavá predikce věcí příštích
Začínám tenhle kanál milovat čím dál víc, důvody proč se Thanos změnil v kostce
- narozdíl od šedesátých let bereme smrt už jen jako číslo, statistiku, něco co slyšíme ve zprávách každý den, proto už není Smrtka tak děsivá a Thanosova motivace změněná proto i reagujeme na smrt už méně emotivně než dříve a tak Thanos není už tak impulzivní jako v komixech a je racionalistou
- aby zvýraznil chyby Tonyho Starka, protože on je racionalista taky a podle Aristotela správný záporák musí být odrazem hrdinových chyb :D
- jsme v současné době tak přehlceni problémy moderního světa (Trump, migrační krize, Korea, Sýrie, islám,), že každá volba působí jako udělej to a jsi v p*rdeli, neudělej to a jsi stejně v pr*eli. Vem práci, která je dobře placena. Budeš tom mizerně. Vem práci, která není dobře placená: Budeš Na tom mizerně a ještě k tomu chudý.
V takovém případě jediná věc, která může pomoct je více představivosti, tohle mimochodem rezonuje s konverzací v Doktoru Strangeovi mezi Mordem a Strangem:
Jsi zbabělec!
Protože nejsem zabiják?
Tihle fanatici nás všechny pozabijí a ty nemáš dost sil, aby si je zabil první?
A CO JSEM ASI TEĎ UDĚLAL?!
ZÁCHRANIL JSI SI VLASTNÍ KRK A PAK JSI KŇUČEL JAKO ZPRÁSKANÝ PES.
Ty by jsi vůbec neváhal, jo?
Nemáš ponětí co všechno jsem už udělal.
A odpověď zní ne, neváhal bych. Nikdy!
I kdyby to šlo udělat jinak?
Jinak to udělat nejde.
Tak ti chybí představivost
Jsem rád, že tyto filmy nerezonují velmi dobře jen kontinuálně, ale i tématicky. Tudíž nápad na nějaký nový master plan pro část dvě se mi líbí, stejně jako, že racionalista Stark spojí síly s romantistou Kapitánem Rogersem.
@Monte Karstark Pravda, ale existují důvodné pochybnosti o tom, zda by ta rukavice byla schopná používat všechny kameny stejně efektivně jako předtím.
Osobně si myslím, že se nic restartovat nebude. Smířil bych se s tím že se to Thanosovi povedlo. Přežila původní skupinka Avangers a Ty tu zemičku pomstí. Už to Tony několikrát zmiňoval :)
Ale nějaký háček v tom být musí. Strange viděl několik miliónů budoucností a to co se stalo musí mít nějaký důvod proč to tak udělal.
To je ale jen můj názor, nakonec bude vše jinak :-) Holt si musíme ještě chvilku počkat
@Jay To zní moc zajímavě :-)
@sfik Jestli se někdo bude vracet, o čemž pochybuju, ale to je jen můj názor,tak si rozhodně nemyslím že se vrátí někdo kdo umřel před "lusknutím". Tj, Gamora, Loki, Heimdall, Vision. Tyhle postavy jsou podle mě opravdu tuhý :-(
Navíc těch postav měl Marvel opravdu mraky, tak to zredukovaly.
Ale hodně se mi líbí ta myšlenka s tím, že Thanos není až tak zlej. Ve filmu se mi hodně líbil, a místy jsem mu i dost fandil :-)
IW byl pro mě epický díl a nevím jestli by pak prostě jen tak půlku filmu měli smáznout kamenem času. Na to to bylo až moc epické :-)
Ale jak říkám, je to jen můj osobní názor :-)
Což byl o dost lepší film, než Infinity war. Už jenom proto, že tam většinu těch bullshitů nebrali vážně a byla to prostě šílená vulgární komedie, která si nehraje na nějaké drama kterým není. Jako třetí Avengers
A přikládám toto. Nevím jestli to tu bylo. Ale totálně mě to rozsekalo :D
Tak rozsah shopností rukavice a Thanosovo řešení jsme tady už řešily na několika stránkách. Já jenom dodám, že to čiré zlo není, protože bych vyjmenovat pravděpodobně miliony postav, co řešily problémy mnohem hůř než Thanos (a ano divili by jste se, co všechno může být horší než vyhlazení půlky obyvatelstva)
Navíc všichni moc dobře víte, že já uznávám jenom jednu věc jako čiré zlo :twisted: