@Mikke Vím, že film poskytuje Netflix, ale nechápu to. Outlaw King je v podstatě špinavější historický velkofilm a ten patří do kina. Má solidní rozpočet, dobrou výpravu v hlavní roli aktuálně oblíbený herec. Finální bitva by se hodila do kina. Časy kdy se hodně točily historické velkofilmy ( po úspěchu Pána prstenů - Poslední samuraj, zmíněná Troja, Král Artuš, Alexander Veliký ) jsou už pryč. Stejně ale nechápu tvůrce, že film nešel v kinech. Jsou sami proti sobě, já bych na film do kina šel a lístek si koupil. Takhle ho všichni budu stahovat. Snad jsem četl v nějaký diskusi, že ani na Netflixu nemá film české titulky, to nevím jistě, ale pokud to tak je, tak je to "skvělá" služba .
Fantastická zvířata nejsou skvělý film, nejsou ani super co se univerza týče, má to spoustu nesrovnalostí a hloupých oslích můstků. Závěrečné"odhalení"je hrozný shit, pokud ovšem G nekeca jako vždycky. Jo a Depp je super! A nejlepší scéna vize druhé světové. To by tomu pánovi člověk i jako mudla fandil.
@Benji Jo přesně tak. Ty "camea" byly naprosto zbytečný (nejvíc McGonnagalová), ale i Nagini, Jacob byl úplně k ničemu (vlastně i ty americký ségry). Top postavy jsou podle mě Leta, Brumbál a Grindewald (haha ani jedna z postav z prvního dílu a vlastně ani jedna hlavní postava). Vlastně těch postav tam bylo opravdu příliš. Po scéně s Jackobem jsem to nečekal, ale neuvěřitelně mě bavil Flammel.. (nevíte kdo byla ta ženská se kterou mluvil v té knize? resp. s jakou skupinou komunikoval?)
Graficky bych ten film viděl jako parabolu se super začátkem (bombastickým prisonbreakem), pak následuje propad (bohužel většina prostředku filmu) aby to zachránil konec, který byl zkrátka dobrej - vize války, modrý plameny, bezová hůlka, Leta, Flammel... - Samozřejmě očekávám že ve třetím díle bude 2/3 filmu souboj mezi Brumbálem a Grindewaldem, který budou muset natočit opravdu senzačně aby mě to uspokojilo :D
Btw. Fantastický zvířata se to jmenuje protože jich tam pár je -- podle mého jenom digitální výplň aby právě ten prostředek nebyl úplný shit...
Baj d uej... Minerva Mc je prý pojmenovaná po babičce, takže třeba jsme ve škole potkali babičku, na niž se skrátka hodně podala. Jinak to taky nedáva smysl, když se má naordit až po 1935, nebo jak.
@flanker.27 Ritchieho Artuš šel z nějakého důvodu mimo mě, přitom podobně ''alternativní'' Bratrstvo vlků je skvělé guilty pleasure s parádní atmosférou i akční scénámi které mě baví dodnes. Mrzí mě Robin Hood, na film jsem se po trailerech těšil, všem pedantům navzdory, tak snad to k nám dotáhne. Moc bych potřeboval druhý filmový klenot, jakým byl před časem Valerian, pak už zbývají jenom začátkem prosince Smrtelné stroje.
Komentáře
Jo a Depp je super!
A nejlepší scéna vize druhé světové. To by tomu pánovi člověk i jako mudla fandil.
Graficky bych ten film viděl jako parabolu se super začátkem (bombastickým prisonbreakem), pak následuje propad (bohužel většina prostředku filmu) aby to zachránil konec, který byl zkrátka dobrej - vize války, modrý plameny, bezová hůlka, Leta, Flammel... - Samozřejmě očekávám že ve třetím díle bude 2/3 filmu souboj mezi Brumbálem a Grindewaldem, který budou muset natočit opravdu senzačně aby mě to uspokojilo :D
Btw. Fantastický zvířata se to jmenuje protože jich tam pár je -- podle mého jenom digitální výplň aby právě ten prostředek nebyl úplný shit...
https://www.kinobox.cz/clanek/15252-novy-robin-hood-je-katastrofa-ktera-se-mozna-ani-nepodiva-do-ceskych-kin?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu
Wow, koukám, že se nám tu zrodil jeden z oscarových favoritů (film má skvělé reakce od kritiků i diváků) a navíc vydělá přes půl miliardy dolarů.