Pc gaming(xbox, ps)
Nikde jsem tady nenašel sekci (aspoň jsem se koukal na ICEFIRE a D20) o PC gamingu a vzhledem k tomu, že jsem občasný hráč a PC gaming je dost rozšířená zábava v dnešní době, hodlám to napravit :-)
CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:
Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma
Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas
Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII
Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)
Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D
A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2
Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2
A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:
Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma
Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas
Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII
Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)
Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D
A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2
Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2
A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
ale chce to vidět gameplay, takhle se dá těžko soudit
Těším se na debaty a teorie s tebou :dance:
https://twitter.com/Xbox/status/1125188426934902784
co potřebuješ vědět? :)
Každopádně jsem se chtěl zeptat na DLCčka, jestli za to stojí. Láká mě ta přestavba Přibyslavic, možná i trochu ten quest s Janem Ptáčkem (i když jeho lovestory mi předem přijde jako krávovina, ta postava mě strašně baví - na začátku jsem se děsil aby z něj nedělali Jindřichova soka, a měl jsem radost že se vydali cestou kamaráda).
No ale jedná se mě o ten cliffhanger/otevřený konec, kdy Jindřich nedokončí pomstu. Věnuje se tomu nějaké DLC nebo si tvůrci otevřeli vrátka pro pokračování? Já vůl se těšil že uvidím Otu z Bergova a oni to utli uprostřed lesní cesty :D
doporučuji počkat na slevu
A pomsta je prostě cliffhanger jako kráva. Hmm to bych řekl že se toho možná ani nedočkáme.
a dalšího dílu se dočkáme určitě
- obnovovat Přibyslavice DLC: po dobytí
- Ptáček DLC: potom co se zkamarádíte
- Banda DLC: někdy ke konci (člověk by měl být mistr šermíř)
Trochu mě mrzí že tam pak není už moc odbyt pro peníze. Od nákupu "Warhorse Jenda" už jsem jen hromadil zbytečný majetky. V RPG (skyrim, DA:inquisition) mám rád i takovou tu možnost vlastní usedlosti/domu kde můžeš zabít spoustu hodin vybíráním nábytku a závěsů :D :D :D :D :D
a co se týče toho skillu tak jsem to napsal asi špatně :) to Henry by měl být nalevelován v boji
ten soubojový systém není úplně můj šálek kávy
edit: no vlastně ješte ten staronový Age of Emires 2 vypadá moc pěkně
škoda že žadné velké oznámení
A vůbec by mě nevadilo, kdyby takhle jednou někdy vypadali nový Heroes