ještě teda kdy to začne (zhruba) - obnovovat Přibyslavice DLC: po dobytí - Ptáček DLC: potom co se zkamarádíte - Banda DLC: někdy ke konci (člověk by měl být mistr šermíř)
Ty peníze se na konci hodí při výstavbě Přibyslavic (hoooodně drahé) ale ono ti to pak vydělává, že stejně nebudeš vědět co s tím (postav zbrojíře, ten má ranec penež a obnovují se mu víceméně přes noc) a co se týče toho skillu tak jsem to napsal asi špatně :) to Henry by měl být nalevelován v boji
Zanedlouho vyjde Royal edice asi za 1000 se všemi patchi a DLC, plánuju to koupit takhle. Načerno jsem to dvakrát rozehrál a dvakrát skončil v přestavě Přibyslavic. Ovšem proto, že jsem 2x přeinstaloval windows a přišel o savy, znova se mi nechce hrát :D
jinak co se týče konference Microsoftu tak tak Cyberpunk a Outer Worlds ale to jsou hry o kterých už víme edit: no vlastně ješte ten staronový Age of Emires 2 vypadá moc pěkně škoda že žadné velké oznámení
@DanielSvatoš To jo navíc všechno 2020. Hlavně že ukážou AoE 2, ale že před rokem oznámili IV tak z tý nevíme nic. Keanu potěšil =D chvilku to vypadalo že ho tam šoupli a ani nevěděl pomalu co říct.
Komentáře
ale chce to vidět gameplay, takhle se dá těžko soudit
Těším se na debaty a teorie s tebou :dance:
https://twitter.com/Xbox/status/1125188426934902784
co potřebuješ vědět? :)
doporučuji počkat na slevu
A pomsta je prostě cliffhanger jako kráva. Hmm to bych řekl že se toho možná ani nedočkáme.
a dalšího dílu se dočkáme určitě
- obnovovat Přibyslavice DLC: po dobytí
- Ptáček DLC: potom co se zkamarádíte
- Banda DLC: někdy ke konci (člověk by měl být mistr šermíř)
a co se týče toho skillu tak jsem to napsal asi špatně :) to Henry by měl být nalevelován v boji
ten soubojový systém není úplně můj šálek kávy
edit: no vlastně ješte ten staronový Age of Emires 2 vypadá moc pěkně
škoda že žadné velké oznámení
A vůbec by mě nevadilo, kdyby takhle jednou někdy vypadali nový Heroes