Pc gaming(xbox, ps)

upraveno 5. května 2011 v Komunita
1166168170171172

Komentáře

• JoserJoser persona non grata
    :-k

• meh

ale chce to vidět gameplay, takhle se dá těžko soudit
  • BenjiBenji so much universe, so little time
    @Monte Karstark juhuuuu až se příští týden vrátím ze Slovenska, je program jasný.
    Těším se na debaty a teorie s tebou :dance:
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Něco se chytá, ale zatím se to tváří, že to bude víc GoT než ASoIaF.
    https://twitter.com/Xbox/status/1125188426934902784
  • Než se zeptám konkrétně, hraje tu někdo Kingdom Come? :)
  • no teď už ne ale mám v něm přes 150 hodin
    co potřebuješ vědět? :)
  • Ne, všechna DLC jsou zamýšlena tak že bys je v nejlepším případě měl hrát v průběhu hry

doporučuji počkat na slevu

• @DanielSvatoš Takže když už jsem odjel s Ptáčkem za Bergovem, tak už DLCka vezmu při dalším hraní.. Díky za tip, to vydržím :)

A pomsta je prostě cliffhanger jako kráva. Hmm to bych řekl že se toho možná ani nedočkáme.
  • @sfik no když DLC hraješ po dohraní hlavní linky tak ti třeba Ptáček řekne, že si chce ještě vrznout než odjedete co nepůsobí tak dobře :)

a dalšího dílu se dočkáme určitě
  • upraveno 9. května 2019
    ještě teda kdy to začne (zhruba)
    - obnovovat Přibyslavice DLC: po dobytí
    - Ptáček DLC: potom co se zkamarádíte
    - Banda DLC: někdy ke konci (člověk by měl být mistr šermíř)
  • upraveno 9. května 2019
  • Ty peníze se na konci hodí při výstavbě Přibyslavic (hoooodně drahé) ale ono ti to pak vydělává, že stejně nebudeš vědět co s tím (postav zbrojíře, ten má ranec penež a obnovují se mu víceméně přes noc)
    a co se týče toho skillu tak jsem to napsal asi špatně :) to Henry by měl být nalevelován v boji

ten soubojový systém není úplně můj šálek kávy
  • @DanielSvatoš soubojový systém se mi líbí, ale ty komba jsou až moc přitažený za vlasy.
  • @sfik A díky za rady. Přibyslavice jsou DLC na které se těším nejvíc, ale jak píšeš, stejně jako u hry, počkám na nějakej výprodej na steamu :-)
  • @sfik nenní zač, kdybych nemusel psát esej tak bych napsal více a ve větách :D
  • @DanielSvatoš tak přeju ať to odsejpá :)
  • já jsem byl překvapen, jak ten combat byl neohrabaný a nudný, takže jsem jel stealth. Daleko lepší souboják meč na meč je Sekiro.
  • Zanedlouho vyjde Royal edice asi za 1000 se všemi patchi a DLC, plánuju to koupit takhle. Načerno jsem to dvakrát rozehrál a dvakrát skončil v přestavě Přibyslavic. Ovšem proto, že jsem 2x přeinstaloval windows a přišel o savy, znova se mi nechce hrát :D
    Chci to hrozně moc, ale ještě půl roku si musím počkat. uf uf
    upraveno 10. června 2019
    Miyazaki + GRRM
    AoE 2 - DE
  • upraveno 9. června 2019
    jinak co se týče konference Microsoftu tak tak Cyberpunk a Outer Worlds ale to jsou hry o kterých už víme
    edit: no vlastně ješte ten staronový Age of Emires 2 vypadá moc pěkně
    škoda že žadné velké oznámení
  • upraveno 10. června 2019
    @DanielSvatoš To jo navíc všechno 2020. Hlavně že ukážou AoE 2, ale že před rokem oznámili IV tak z tý nevíme nic. Keanu potěšil =D chvilku to vypadalo že ho tam šoupli a ani nevěděl pomalu co říct.
  • Outer Worlds vychází 2019
    upraveno 10. června 2019
    HoMaM2 like hra:

A vůbec by mě nevadilo, kdyby takhle jednou někdy vypadali nový Heroes
  • upraveno 10. června 2019
    Co očekáváte od Ubi já doufám že Techland vytáhne Call of Juarez. Parkour zombii apokalypsa mě nezajímá 8-) =D
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @MonteKarstark Zaujalo. Mimochodem, kdo byste rádi hru ala HoMaM, zkuste King's Bounty: The Legend.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.