Hodně dobré. Vypadá to profi. Líbílo se mi jak je Kylo v lese, pak Rey v lese. A jak něco vypaluje laser a jak je rozbitá helma zlepována. A taky vidíme jak ho vidíme kráčet zepředu a hned pak zezadu a kolem jsou vlny. A smích na závěr po dívke s rudým mečem.
Feige do stáje SW? Hm, takže něco jako - nedosáhli jsme toho, co místo nás dokázaly Marvelovky, i když jsme k tomu měli všechny předpoklady, tak si pořídíme insidera a zkopírujeme je? Nevím, nevím, jestli je tohle ta pravá cesta.
@Janulka Meh, už jen z těch obálek se mi hned vrátily všechny negativní dojmy z nových dílů :(
@undefined Pokud si Feige uvědomí že to musí dělat jinak než ty Marvelovky.. Spíš nechápu (když už tak trochu hlavouni přiznali chybu), co tam vlastně ještě dělá Kennedy..
@sfik Jak to řekl jeden můj oblíbený youtuber, kvůli politické korektnosti ji natvrdo vyrazit nemohou, tak k ní přifaří Feigeho s tím, že Kennedyová, ale do budoucna už nebude dělat žádná důležitá rozhodnutí. S takovým názorem se ztotožňuji.
Myslím si, že je to pro Star Wars dobrý směr a vzhledem k blížícím se trilogiím to prospěje. Z Feigeho mám dobrý pocit, ale samozřejmě těžko říct, čas ukáže.
Feige, super, takže lobotomizace Star Wars. Vlastně už epizoda 8 byla taková malá marvelovka a všichni víme, jak to dopadlo. Kathleen Kennedy je dle mého možná až přehnaně démonizovaná, která možná učinila pár špatných rozhodnutí ( a je samozřejmě otázkou, jak moc to v korporátu bylo její rozhodnutí), ale kromě po všech stránkách tragické epizodě 8 nemá za sebou další vyložený propadák- Rogue One patří k tomu nejlepšímu, Solo je kvalitní oddychovka a epizoda 7 dobře převádí předalekou galaxii do nového věku. Vážně to není šťastné rozhodnutí. Možná že do budoucna pomůže ohledně tržeb, ale kvalita půjde rapidně dolů.
@Joser Tak silně pochybuji, že by ji někdo nutil k tak riskatnímu kroku, jako k vyhazovu režisérů během natáčení atd. Co se týče kvality, tak jsem názoru, že teď už to může být jenom lepší. :twisted:
@Tyrion Lannister Tak jasně, ale u Sola šlo spíš o nepřekonatelné problémy mezi herci, štábem a samotnou režií přímo na place. Chyba byla, že se něčemu takovému nepředešlo. Tohle celé je spíš důkaz velké tvůrčí svobody :twisted:
@Paxter Redwyne Snad tě tedy uklidní, že trilogii ze Staré republiky už píší naši staří známí- pánové Benioff s Weissem, tudíž nikdo nemusí pochybovat o kvalitním a promyšleném scénáři...
1. Mě připadá zbytečně démonizovaná celá Epizoda VIII., ne jenom Kenndyová. Problém vzniknul, protože Epizoda VII byla hodně otevřená interpretacím a hodně se teorezivalo. Když další film spoustu jejich teorií poslal do kytek, tak se dost lidí - příznačně pro naši dobu - začalo vztekat jako malé děti. Tím nechci říct, že TLJ nemá problémy, protože je rozhodně má, ale ten hejt byl disproporční. Kdyby ten film byl tak špatný popcorn, jak si někteří myslejí, nevidělal by 1,3 miliardy dolarů, to není negativní divácké přijetí. Co si o tom myslí skupina dlouhodobých fanoušků je něco jiného (ani nemluvím o tom, že spousta jejich nápadů je z příběhového i producentského hlediska prostě hrozná).
2. Jo, hmmm, chlapík od epizodních Marvelovek, které do značné míry reprezentují problémy dnešních blockbusterů, skvělý nápad. Společně s angažováním D a D mi to o dokresluje obrázek o budoucnosti frančízy a ta budoucnost se mi vůbec nelíbí.
Nejvíc mě u všech nových Star Wars filmů mrzí recyklace a ždímání starých postav a dílů, ale to je asi celkově problém dnešních popcornovek. Zaprděnost a kopírování starých filmů vynáší a představuje nejspíš jistotu zisků. Kdyby radši po epizodě VII definitivně pohřbili staré postavy, vykašlali se na Skywalkery a věnovali se novým hrdinům, mohlo to dopadnout jinak. Škoda promarněného potenciálu, žádná z nových postav mi nepřijde marná, tak proč jim jen nevěnovali více péče? Teď je akorát spláchnou do h...ehm...wc a můžeme se těšit na novou přehlídku průměrnosti v pěkném digitálním balení.
@svoa00 pravdu máš, proto jsem ráda, že Solo byl propadák. SW vydělává bez ohledu na brečení fandů na internetu a poslední epizoda to dotáhne taky daleko.
Komentáře
Nevím, nevím, jestli je tohle ta pravá cesta.
@Janulka Meh, už jen z těch obálek se mi hned vrátily všechny negativní dojmy z nových dílů :(
Myslím si, že je to pro Star Wars dobrý směr a vzhledem k blížícím se trilogiím to prospěje. Z Feigeho mám dobrý pocit, ale samozřejmě těžko říct, čas ukáže.
@Paxter Redwyne Snad tě tedy uklidní, že trilogii ze Staré republiky už píší naši staří známí- pánové Benioff s Weissem, tudíž nikdo nemusí pochybovat o kvalitním a promyšleném scénáři...
2. Jo, hmmm, chlapík od epizodních Marvelovek, které do značné míry reprezentují problémy dnešních blockbusterů, skvělý nápad. Společně s angažováním D a D mi to o dokresluje obrázek o budoucnosti frančízy a ta budoucnost se mi vůbec nelíbí.
(Samozřejmě pokud někdo neviděl poslední trailer, tak video nedoporučuji)