Různé filmy

upraveno 6. listopadu 2010 v Film a televize
1376377379381382394

Komentáře

• @Nevada Počkat, oni dělají Kingsmeny znovu?
  • JoserJoser persona non grata
    upraveno 7. října 2019
    Imho Harley tady nebude tak jednorozměrná, jasná inspirace DC sérií New 52 celkem potěší a McGregor na své charisma snad utáhne i předčítání telefonního seznamu !

• NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    @Denebola Ne, to je jen "prequel". Místo třetího dílu skočili dějově zpátky v čase a popisují založení agentury.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 8. října 2019
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    upraveno 8. října 2019
    upraveno 8. října 2019
  • SagartSagart Amo ergo sum
    upraveno 11. října 2019
    Viděno El Camino (netflix je výborný) a není to špatný film, ale rozhodně to není tak dobrý jako seriál, přesto se podle mne jedná o příjemné byť zbytečné ohlednutí za seriál. Nejlepší na tom, byli flashbacky.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 30. října 2019
    Ale tak občas může Zemi zachránit i někdo jiný než americký prezident a práškovací letadlo :)

Na druhou stranu když jsem před rokem viděl čínskou čínskou nápodobu amícovských středovýchodních akčňáků Operace Rudé moře, tak jsem se z toho nějakou dobu vzpamatovával :)
  • Jo to jsem asi viděl. Má to zajímavou potitulkovou scénu, kdy moderní a rozhodné čínské námořnictvo někomu hrozí v Jihočínském moři - komu tam asi mohou hrozit.
  • upraveno 14. listopadu 2019
    Na příběh Jean Seberg jsem i po negativních ohlasech z Benátek a Toronta pořád zvědavý. Kristen to tady navíc moc sluší.

Dotační podvod Poslední z Aporveru se přesně deset let po plánované premiéře připomíná ve druhém traileru, asi kvůli tomu, že aktuálně skončil v dražbě. Mimochodem tohle je moc hezký příběh. Nikdy nedokončený film za 250 mega, z jehož zbytků se pokouší vytřískat aspoň 18 a jehož režisér a producent Tomáš Krejčí je vychcanej jak Lázeňská veverka a pokud někdy půjde do báně, nebo mu zabaví i poslední kalhoty, vůbec mi to nebude vadit, viz. jeho zneužití pana Vlastislava Tomana při kampani ke Kruanovi na Hit Hitu.

Pravděpodobně nejsmutnější HISHE po Loganovi, protože to ukazuje, jak všechno mohlo být jinak, kdyby se všichni k Artuhorovi chovali hezky :-(
    Justin Kurzel na konci roku servíruje další audiovizuální pecku

Docela se mi líbil film o Tolkienovi:
    https://www.csfd.cz/film/688771-tolkien/komentare/

Dokonce, a to je nanejvýš překvapivé, mi poprvé nelezl na nervy Nicolas Hoult.
    Viděla jsem před pár týdny Jokera. Budu v menšině, ale větší část filmu mě to hrozně moc nebavilo. Po hodně dlouhé době jsem byla v pokušení opustit sál uprostřed filmu. Až závěr to zvedl. Absolutně nechápu to všeobecné nadšení.
    @Nevada Celá moje rodina se cítila podobně, holt to není typ filmu pro každého :-)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 18. června 2020
    Jeheee! Už je to tady. Mashup sezóna začíná.

Do kamene tesat :applause:
    @Tyrion Lannister Má pravdu ten chlapec.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.