Imho Harley tady nebude tak jednorozměrná, jasná inspirace DC sérií New 52 celkem potěší a McGregor na své charisma snad utáhne i předčítání telefonního seznamu !
Viděno El Camino (netflix je výborný) a není to špatný film, ale rozhodně to není tak dobrý jako seriál, přesto se podle mne jedná o příjemné byť zbytečné ohlednutí za seriál. Nejlepší na tom, byli flashbacky.
Ale tak občas může Zemi zachránit i někdo jiný než americký prezident a práškovací letadlo :)
Na druhou stranu když jsem před rokem viděl čínskou čínskou nápodobu amícovských středovýchodních akčňáků Operace Rudé moře, tak jsem se z toho nějakou dobu vzpamatovával :)
Jo to jsem asi viděl. Má to zajímavou potitulkovou scénu, kdy moderní a rozhodné čínské námořnictvo někomu hrozí v Jihočínském moři - komu tam asi mohou hrozit.
Dotační podvod Poslední z Aporveru se přesně deset let po plánované premiéře připomíná ve druhém traileru, asi kvůli tomu, že aktuálně skončil v dražbě. Mimochodem tohle je moc hezký příběh. Nikdy nedokončený film za 250 mega, z jehož zbytků se pokouší vytřískat aspoň 18 a jehož režisér a producent Tomáš Krejčí je vychcanej jak Lázeňská veverka a pokud někdy půjde do báně, nebo mu zabaví i poslední kalhoty, vůbec mi to nebude vadit, viz. jeho zneužití pana Vlastislava Tomana při kampani ke Kruanovi na Hit Hitu.
Viděla jsem před pár týdny Jokera. Budu v menšině, ale větší část filmu mě to hrozně moc nebavilo. Po hodně dlouhé době jsem byla v pokušení opustit sál uprostřed filmu. Až závěr to zvedl. Absolutně nechápu to všeobecné nadšení.
Komentáře
Na druhou stranu když jsem před rokem viděl čínskou čínskou nápodobu amícovských středovýchodních akčňáků Operace Rudé moře, tak jsem se z toho nějakou dobu vzpamatovával :)
Pravděpodobně nejsmutnější HISHE po Loganovi, protože to ukazuje, jak všechno mohlo být jinak, kdyby se všichni k Artuhorovi chovali hezky :-(
https://www.csfd.cz/film/688771-tolkien/komentare/
Dokonce, a to je nanejvýš překvapivé, mi poprvé nelezl na nervy Nicolas Hoult.
Do kamene tesat :applause: