Marvel >> vše sem
Bude rozumné když tento kolos bude mít samostatné vlákno, stejně jako StarWars (a ne, DC si samostatné vlákno nezaslouží)
Nějakou dobu po premiérách, prosím, používejte spoilery, přeci jen se tu diskutuje o celé sérii ;)
na druhou stranu pokud si tu přečtete něco co jste nechtěli, tak neskuhrejte :D
Nějakou dobu po premiérách, prosím, používejte spoilery, přeci jen se tu diskutuje o celé sérii ;)
na druhou stranu pokud si tu přečtete něco co jste nechtěli, tak neskuhrejte :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Očekáváný, a přece vynikající twist :twisted:
Ta písnička je bezvadná :D A ta herečka super! And i killed Sparky too! :twisted:
Pokud je ona villain tak jsem zvědavej jaký má motiv... No..už jen dvě epizody :)
What if...?, což byl docela zajímavý výlet, ale nic extra výjimečného. Zasekla jsem se u dílu se zombíky, do toho jsem neměla chuť a zbytek dokoukala až o pár měsíců později. Druhá část série mě v podstatě zklamala. Podle traileru jsem doufala v něco mnohem lepšího.
Falcon and Winter Soldier - bavilo, ale kdyby to nebylo, tak se nic nestalo.
Hawkeye - bavilo o něco méně, ač jsem se na to z hraných seriálů těšila nejvíc a i tady slibuje trailer něco mnohem víc, než seriál servíruje. Hlavní dvojka má dobrou interakci, ale Hailee Steinfeld se na tu roli mi nepasuje, byť vypadá roztomile.
A konečně včera jsem se dostala k Black Widow. Ach, to zklamání. Postavu Black Widow i Scarlett Johansson mám moc ráda. Ale tohle byla hrozná snůška nesmyslů i na komiksový film. A s postupujícím dějem to bylo jen horší. Závěr jsem vyloženě přetrpěla - tam snad vyhodili scénáristu a nechali to sepsat nějakým dětem nebo co. Florence Pugh je taky hrozně roztomilá, ale na tu roli nestačí ještě víc než Hailee Steinfeld v Hawkeyeovi.