FC NEVADA DRAGONS
diskusia o atraktivite futbalu, o tankistoch v bráne, o dnešnom derby Arsenal vs Chelsea a mnoho iného.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
https://czechteam.mall.tv/olympijske-sestrihy/trable-s-vlajkou-pri-ceremonialu
Další otázkou je zda mají olympiády význam. Lidi můžou hejtit MOV za výběr Pekingu, ale jediná alternativa bylo Almaty, kde ještě před měsícem stříleli vlastní občany. Západní města o tenhle předraženej projekt nemají zájem. Tak k čemu to celé je.
Ale já v tomhle nejsem směroplatná, protože za mě na OH patří ten, co se dokázal kvalifikovat a na papírovou šanci na medaili předem nehraju.
Ten ženský hokej a snad i trochu curling jdou nahoru. Pak máme jednu rychlobruslařku, jednu Ledeckou, sáňkařku co je napůl Němka, lyžařku ze Slovenska a biatlon který celý stojí na Davidové, která dobře jezdí, ale při střelbě moc přemýšlí.
A taky je potřeba si přiznat, že už tu asi deset let nebyla pořádná zima a tak holky raději hrají tenis a chlapy chodí do posilky aby vypotili to frapučínko co si dali k obědu.
@sfik Ano, to je jedna stránka. Uspořádat olympiádu je tak finančně náročné, že většině měst se to nevyplatí. Finanční stránka olympiády je zkrátka špinavá. Ale olympiáda má význam. Diváci se dostanou do kontaktu se sporty, které normálně nesledují, je to zkrátka taková přehlídka. Sportovci se snaží kvůli sponzoringu a jsou si vesměs vědomí toho, že musejí diváky potěšit, i kdyby to nebylo na medaili. Je zábavné sledovat sportovce, který sice skončí třeba osmý, ale v závodě je dravý a užívá si ho. Třeba právě hokejisti předvedli sympatický výkon proti Rusku, ale mentálně se hned sesypají jako domeček z karet. To je právě rozdíl mezi většinou našich sportovců a Sáblíkovou a Ledeckou. Obě vědí, že dneska je konkurence taková, že do skončení kariéry tím sportem musíte žít a konstantně makat a nenechat se ničím deptat. Ester i Martina mají obě z téhle olympiády taky čtvrtá místa, například.
@svoa00 Ono jde pak i o to co ten sportovec po neúspěchu pustí do médií. To co píšeš o Karlíkovi je asi to co chci slyšet. Na druhou stranu je tu Krčmář, který si myslí že je ve světové špičce i když není, a vždy se mu to nepovede protože důvod A, B nebo C... Někdy to chce i víc pokory.
Gratulace Slovákům!
I navzdory všem ale a pokud se budu koukat, už jenom kvůli tomu, že to je nejspíš poslední šance vidět na mezinárodním turnaji dva nejlepší fotbalisty téhle doby.
Messi a Ronaldo.
Vlastně jsem rád, že jsem mohl sledovat fotbal v době, kdy ho hrají oni dva. Když hrají, tak to vypadá tak snadno, ale asi nikdo z nás si neumí představit kolik práce za tím vším je.
Obecně, celý tenhle turnaj bude jedno velké loučení nejen Messiho a Ronalda, ale Lewandowského, Thiaga Silvy, Modriće, Suaréze...
Mohlo by to být hezké.
P.S Letos by po dvaceti letech konečně mohl vyhrát neevropský tým. Argentina a Brazílie jsou hodně našlapané a největší evropské týmy mají spoustu problémů (Francie nemá zálohu, Anglie střední obranu a trenéra, španělská nominace je celá divná)
Tak budu všechny čtyři palce držet Argentině, protože kdy jindy, když ne letos?
https://www.sport.cz/clanek/fotbal-ms-pohroma-pro-francii-benzemu-zraneni-z-treninku-vyradilo-z-ms-3774141#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=sport.sznhp.box&source=hp&seq_no=2&utm_campaign=abtest203_personalizovany_layout_varCC&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
Ta marodka ji bude stát úspěch (Pogba, Kanté, Nkunu, do toho je to všelijaké s Varanem a Koundém)
Budu přát Argentině, už kvůli Leovi.
Každopádně mám pocit, že Katar bude nejzoufalejší tým za dobu co vnímám MS
Takže je to jasné. Když se nebudu dívat, bude alespoň padat hodně branek. =D
Škoda, že Američanům došly proti Walesu síly, a že Kanada byla slabá v koncovce, Belgii klidně porazit mohli.
A docela jsem se bavil i u Portugalců s Ghanou. Portugalci byli jaloví, což byli už na EURO a myslím, že lepší tým než Ghana je porazí.
Aneb Ronaldo a spol budou mít s Uruguayí i Koreou velký problém.
Ghana mile překvapila, kdyby jim padl ten gól na 3:3, tak bych se smál ještě víc.
Každopádně Íránci se mi také hodně líbili a celá jejich skupina bude ještě hodně zajímavá.
Uvidíme jak Amerika proti Anglii, hlavně chci vidět jak bude Maguire chytat Weaha a Pulisice.
Southgate je největší slabina Anglie a vím, že to je divné říct, vzhledem k tomu, že je to první manažer, který má s anglickým nároďákem nějaké výsledky
Na souhru Griezmanna s Mbappém se kouká moc hezky a je vidět, že o sobě moc dobře vědí. Do toho Giroud, velmi dobře hrající Rabiot a v obraně Upamecano.
Začínám věřit, že mohou dojít hodně daleko.
To samé krajní obránci..
Fandím ji a moc bych to Messimu přál, ale s tímhle budou mít velký problém.