Hra o trůny 1x07 - Vyhraješ, nebo zemřeš

upraveno 30. května 2011 v 1. řada
1356710

Komentáře

• upraveno 25. května 2011
    Marilyn Monroe projde stěnou. Lister: "Jak říkám, ještě není kompletní." Kryton: "Neomlouvejte se, právě ty rozkošné drobné chybičky nás muže přitahují."
    v tom prípade: tam jsem taky nebyl :)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 25. května 2011
    A nepodívám se a nepodívám. Je to těžké, ale taky jsem se rozhodla vydržet až do pondělí, 14 dní by bylo peklo...
    Držím palce...

Jo a btw, už jsou anglický titulky :-) http://www.addic7ed.com/serie/Game_of_Thrones/1/7/You_Win_or_You_Die
    ahoj,a nevíte ne kdy se plánují titulky
    ?
    no te'd vyšly anglický (jsou s chybama, ale ně nějak hrozný), tak uvidíme, jak bude mít hlawoun čas.
  • upraveno 26. května 2011
    flanker.27: Také odolávám, resp. neodolal jsem, stáhl pustil, v první (skvělé!) scéně s Tywinem zjistil, že obraz je šílený až nekoukatelný (uznávám, jsem rozmlsán HD ripy), vypl to a čekám ,-)
    Já s tim Tywinem pořád nevim, jestli se mi líbí nebo ne. Ta scéna s kucháním mi přišla taky divná. Když jste mi tady ale vysvětlili, že jde o symboliku s jelenem... tak budiž. Ten herec se mi líbí, ale nevim jestli jako Tywin :D Přecejen neni plešatej a nemá zlatý pejzy. Netrvám na přesném ztvárnění (namaskování) herců, ale tady jsem to tak nějak očekával. Navíc už si přesně nepamatuju z knihy tu scénu jak tam školil Králokata, ale nejsem si jist, jestli u toho projevoval tolik emocí. Tywina jsem si vždycky představoval jako drsnýho frajera, kterej nehne brvou - takřka bez emocí. (Stejně jako můj největší oblíbenec Roose :))
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 26. května 2011
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 26. května 2011
    Nevada: Tak možná není v tomhle okamžiku, ale mám silnej dojem, že tam Králokata nějak poučuje. Určitě je tam rozhovor Tywina s Tyrionem před nějakou šarvátkou v Řekotočí. Ale měl jsem dojem, že někde mluvil i s Jaimem a vyčítal mu, že dělá v Královský gardě místo aby se staral o budoucí moc Lannisterů.
    upraveno 26. května 2011
    halbarad: To mu říkal až v Bouři... (Jaime a Tywin)
    Titulky budou, už na nich dělám, ale bez korekcí a tak. Nejspíš během zítřka. Ale stejně radím - vydržet do pondělka!
    už jen 4. dny,, no co to je, že?? :-)
    Já nevydržím....
    upraveno 26. května 2011
    A že zrovna ty? Myslel jsem, že tebe seriál zas tak moc nebere.
    Momentálně jsou seriály příjemným zpestřením večerů. Na filmy už s partnerkou nemáme sílu....
    Navíc ač nejsem zatím nijak nadšený a mám spoustu výhrad, jsem strašně zvědavý, jak si tvůrci poradili s dalšími kapitolami mé oblíbené série.
  • upraveno 27. května 2011
    Sem v tom s vámi, taky odolávám! Muáá!!!
    upraveno 27. května 2011
    Do pondělka to přece není už tak daleko
    Pche, dneska už bych to taky vydržel, ale kdo to měl vydržet do dneška? :-)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 27. května 2011
    Držím, ale trpím :)
    ja už som to mal stiahnute , pustil si to.. iba na chvílku.. vypol.. a vymazal.. aby ma to nedráždilo.. počkám... ved o nič nejde :-D
    Souhlas, aqwarty, Malíčkova scéna je snad jediný vyloženě špatný moment té epizody. Resp. ty úvodní kecy před tím hlavním.
  • upraveno 28. května 2011
    prosim vás, má mít 1. řada 10 nebo 12 dílů ??
  • upraveno 29. května 2011
    upraveno 29. května 2011
    Ha, odolávám a vydržím!
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.