Marilyn Monroe projde stěnou. Lister: "Jak říkám, ještě není kompletní." Kryton: "Neomlouvejte se, právě ty rozkošné drobné chybičky nás muže přitahují."
flanker.27: Také odolávám, resp. neodolal jsem, stáhl pustil, v první (skvělé!) scéně s Tywinem zjistil, že obraz je šílený až nekoukatelný (uznávám, jsem rozmlsán HD ripy), vypl to a čekám ,-)
Já s tim Tywinem pořád nevim, jestli se mi líbí nebo ne. Ta scéna s kucháním mi přišla taky divná. Když jste mi tady ale vysvětlili, že jde o symboliku s jelenem... tak budiž. Ten herec se mi líbí, ale nevim jestli jako Tywin :D Přecejen neni plešatej a nemá zlatý pejzy. Netrvám na přesném ztvárnění (namaskování) herců, ale tady jsem to tak nějak očekával. Navíc už si přesně nepamatuju z knihy tu scénu jak tam školil Králokata, ale nejsem si jist, jestli u toho projevoval tolik emocí. Tywina jsem si vždycky představoval jako drsnýho frajera, kterej nehne brvou - takřka bez emocí. (Stejně jako můj největší oblíbenec Roose :))
Nevada: Tak možná není v tomhle okamžiku, ale mám silnej dojem, že tam Králokata nějak poučuje. Určitě je tam rozhovor Tywina s Tyrionem před nějakou šarvátkou v Řekotočí. Ale měl jsem dojem, že někde mluvil i s Jaimem a vyčítal mu, že dělá v Královský gardě místo aby se staral o budoucí moc Lannisterů.
Momentálně jsou seriály příjemným zpestřením večerů. Na filmy už s partnerkou nemáme sílu.... Navíc ač nejsem zatím nijak nadšený a mám spoustu výhrad, jsem strašně zvědavý, jak si tvůrci poradili s dalšími kapitolami mé oblíbené série.
Komentáře
Jo a btw, už jsou anglický titulky :-) http://www.addic7ed.com/serie/Game_of_Thrones/1/7/You_Win_or_You_Die
?
Navíc ač nejsem zatím nijak nadšený a mám spoustu výhrad, jsem strašně zvědavý, jak si tvůrci poradili s dalšími kapitolami mé oblíbené série.