Hra o trůny 1x10 - Oheň a krev

upraveno 18. června 2011 v 1. řada
1246710

Komentáře

• KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 20. června 2011
    Podle mě to nebyl Neeson, ale vůbec bych se nezlobila, kdybych se mýlila :)
  • upraveno 20. června 2011
    možná máš pravdu, teď jsem koukal a možná i ne .. ten druhej s tim obřím obočím měl špičatý zuby takže bych tipnul Kousače, ale proč by se Rorge schovával pod kápí, ale zas ten chlápek co vypadal jako Neeson rozhodně měl nos ..
    sto pro to nebol neeson. a v kapuci je Jacquen imho
    Však samozrejme, že nebol. Kde by sa tam Neeson vzal? :D
    Teď jsem to zrovna koumal - ta podoba z jednoho úhlu je neuvěřitelná, ale není to on. Navíc vypadá mladě. Souhlas, že Jaqen bude spíš pod kápí - přece by mu nezměnili vlasy.
    vzhledem k tomu, že natáčení druhý už začíná ( teda myslim ), tak kdyby ho měl hrát .. , proč by ho tam na chvilku nestrčili na konci 1. sérky ..
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 20. června 2011
    První část cesty je u konce. Zbývá jen smutek. Poznali jsme hrdiny i zbabělce, čestné i zrádce, vítěze a poražené. A mnoho z těch, které jsme na ní potkali, jsme si oblíbili, dokonce zamilovali, jiné ne nebo je nenávidíme, ale přesto rádi uvidíme, jak se ti Lvi, Zlovlci, Jeleni, Krakatice, bratři bez praporců, páni, kmáni, dámy i děvky, zajatí nebo zavázaní přísahou a ctí, divocí i černí, utkají v nadcházejícím STŘETU KRÁLŮ. 100 %.
    Taky si myslím, že přísaha bratří v černém zastiňuje provolání Robba králem. Akorát v příští sezóně budou muset něco udělat s tím Duchem, ať nevypadá pořád jako štěně a ještě k tomu malé.
    Musím říct že se mi hodně líbí to main theme :) je moc hezký ..
    Každým pozretím je každá z tých troch scén veĺkolepejšia a veľkolepejšia.
    práve som dopozeral posledný diel.... aj prvá kniha sa skončila takto otvoreno a nedoriešeno?
    Jop :-)
    jsem naprosto spokojena. Ale chvilku jsem se bala, ze draky utnou a nechaji na zacatek dalsi sezony. To, ze je to nekdy rozvlekle, knizky jsou stejne. Nemuzu se odtrhnout, ale specialne storyline (POV? to tu nekdo nazval) Catelyn mi leze krkem, jenze ctu, ctu a najednou se stane neco tak necekaneho, ze si reknu, fajn, chci hned vedet, jak se to vyviji dal. No a nez tam dojdu, tak mne zas zaujme neco jineho.
    PoV Catelyn je znicujici....nechapu proc to neni PoV Robba....
    Přidám se taky, podle mýho přísaha v tomto díle byl možná nejsilnější moment seriálu (úmyslně vynechávám smrt Neda, protože jsem ji čekal a ten šok jsem si už prožil při čtení), takže... síla síla síla!
    A dráčci jsou úžasný, tak akorát roztomilí a přitom... Jsem zvědav, jak nám kluci porostou! A jejich máma je nádherná... Ach jo...
    katika: taky mě to napadlo, ale vsadim se, že bude hned v prvním díle 2. serie
    na jejich růst jsme taky zvědavá a uvítala bych i kdyby nám trošku povyrostli zlovlci
    Alek: Spomenutá bola už na konci Hry, ale v tom by som nevidel problém.
    Hlawoun: Tak tým chválospevom na prísahu absolútne nerozumiem.
    Alek - ok, to je pravda...ale koho by vic nebavilo cist o bitve v septajicim lese (a dalsich...) z prvni ruky ;)

Jinak myslim ze kometa byla zminena az ve stretu kralu...
    Mě by docela zajímalo, jak se budou filmaři s dráčky vyrovnávat v další sérii...nevím, jak drahá je jejich animace, ale z knížek jsem měl pocit, že Daenerys se od nich nehne ani na krok.
    Vyhlašuju pátrání po někom s básnickým střevem, který by přebásnil píseň z tohoto dílu (pokud není někde v knize - nevzpomínám si). Ujme se toho někdo?
    2all: Ovšemže to (s pravděpodobností hraničící s jistotou) není Neeson, jen mě překvapila ta podoba a potřeboval jsem se o to někde podělit :)

2Macejko: Souhlas s názorem na scénu s přísahou - pro mě naprosto tuctová scéna.
    upraveno 20. června 2011
    Macejko: Mě se přísaha líbila už v knize. Už jen z toho důvodu, že pro Jona přijeli jeho kamarádi, kteří riskovali a chtěli ho zachránit...prostě je to pro mě silný moment. Navíc ta přísaha je v aj hrozně melodická, je to neuvěřitelně dramatický moment. Nevím, jak to lépe popsat - Jon je má nejoblíbenější postava a tohle se mi strašně líbilo už v knize a když jsem to teď slyšela, jsem nadšená... Vím, že píšu jednu větu furt dokola, ale v tomhle případě nevím, jak to mám vyjádřit :)
    upraveno 20. června 2011
    cish: ten pán ("Neeson") má podobný profil - nos a čelo, chvíli jsem přemýšlela, jestli to není jeho příbuzný :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.