Hra o trůny - obsazení

upraveno 5. listopadu 2012 v Seriál Hra o trůny
Aktualizované obsazení hereckého ansámblu Hry o trůny.
Číst celý článek zde
1252628303169

Komentáře

• NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 14. července 2011
    Tak na IMDb píší do obsazení epizody i herce, jehož jméno se jen objeví v titulcích, takže...
    upraveno 19. července 2011
  • upraveno 19. července 2011
    Sakra, o minutu jsem to zas nestih :-)
    Xixi :)
    juu, herce neznam, ale stanisse jsem si presne takhle predstavovala. takovy vyzily baletak.
    Ono vůbec bylo štěstí, že jsem to zachytil, mám dovolenou a celý dny jsme offline :-)

Jinak Stannis IMO super, Mel vůbec neznám.
    Melisandru znám podle jména a fotek, viděla jsem ji tuším jen ve Valkýře.
    Stannis mohl být imho naopak vybraný trochu líp. Ale v podstatě zapadá mezi své seriálové bratry.
    tak tady to zda se sedlo pekne, uvidime jestli tak jeste budou hrát :)
    Van Houten hrala so Seanom Beanom v Čiernej smrti. Solídna voľba. Naopak ten Dillane mi nejako nesedí, hoci v Johnovi Adamsovi bol dobrý. Vzhľadovo moju predstavu o Stannisovi nenapĺňa. Ale uvidíme s fúzami a holou hlavou.
    Inak - GRRM uverejnil ďalšiu castingovú nápovedu (pre mužskú úlohu). Týka sa to Dillanea, alebo nejakej inej postavy? (práv časť má byť úloha, druhá herec)
    His fate is one that Derek Jacobi has tasted twice.

He knew Indiana Jones, has hung with droids and jedi, thrice contended for a Larry, winning once. He’s been a knight (often), an archbishop (twice), a dean, a priest, a doctor.
    Jen aby ses holé hlavy a vousů dočkal...
    Nevada: Nestraš!
    Ad hádanka: Že by Oliver Ford Davies? Dva arcibiskupy by ve filmotéce měl, kněze a doktora taky. Jako roli tipuji nejvyššího septona.
    Nebo ten Stannisův mistr. Ten je asi lepší tip.
  • upraveno 20. července 2011
    Ano, Cressen a je to potvrzeno.

Takže to bude Oliver Ford Davies. A máme i Davose - Liam Cunningham. Více na http://winter-is-coming.net/2011/07/davos-cast-and-cressen-confirmed/
    A ten Davos dost sednul .. Cressen je malá role takže tím se moc nezaobírám, ale Cunninghama jsem teď viděl v Centurionovi a líbil se ...
    Cunningham je na Davosa úplne ideálny! Paráda!
    pri srdci ho to hriať bude :)
    upraveno 20. července 2011
    Davose vybrali dobře!
    upraveno 20. července 2011
    Ale stejně mi tam zatím chybí nějaké jméno typu Beana. A nej role jsou téměř rozdané. Sázejí opravdu hlavně na dvojici Robb a Jaime nebo že by byl poslední nadějí Roose Bolton? Jestli ho tedy nevyškrtnou úplně. A co byste řekli na Purefoye v téhle roli?

A jsou nějaké náznaky o Tullyích? (Jak se to sakra správně skloňuje?) Bude i Brynden nebo jen Edmure?
  • upraveno 21. července 2011
    Jejda to bych nechtěl ... Purefoye mám příliš rád a Bolton je příliš velkej a vychytralej hajzl ... třeba by mi ale nepřišel k zahození jako Davos, kdyby měl fousy ... ale tady už je rozhodnuto a další role jeho podoby a formátu už asi nebude .. ( i když musím dodat .. že od málokterýho herce by tak seděl ten obličej s Boltonem .. )
  • upraveno 25. července 2011
    8 Characters Still Left Uncast for Game of Thrones Season 2

Ráda bych vypíchla:

Jaqen H'ghar - The fact that he appeared under a massive hood in the first season finale means that the show wants to cast the right person as the assassin who comes to owe a life debt to Arya Stark.

Takže skutečně ten pod kápí.

Also, o herečce pro Ygritte - And by capable, I mean that she must have red hair and be able to make the line "You know nothing, Jon Snow," sound both condescending and sexy.

Tomu říkám potřebné předpoklady =))
  • upraveno 25. července 2011
    Jaqen je vlastně jediná výrazná postava, kterou by mohli obsadit nějakým více známým hercem (jako Bean, Addy), protože tam nebude více jak jednu sezonu.
    Výměna tváře v Harrenově je pro mě jeden z nejvíce očekávaných momentů. Doufám, že to bude mít správnou atmosféru :)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 25. července 2011
    Yara?
  • upraveno 26. července 2011
    Jejda to bych nechtěl ... Purefoye mám příliš rád a Bolton je příliš velkej a vychytralej hajzl ... třeba by mi ale nepřišel k zahození jako Davos, kdyby měl fousy ...
    Purefoye jsem si taky představoval jako Davose...Ale jako Bolton by mi nevadil
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 26. července 2011
    Mezi důležitejma charakterama zapomněli na Jeyne Westerling, kterou asi uvidíme už v druhý řadě. Podle předchozích informací má bejt Robb vidět podstatně víc než v knize, takže je logický, že události ze Skaliska uvidíme.
    Lovestory je divácky vděčná, akorát s množstvím postav se tam Jeyne objeví na deset minut celého seriálu.

Ygritte - ta herečka zjevně bude levná, když bude mít jenom jednu větu na naučení. A když budou moc vystavovat její přednosti, zmrzne. :-)
    BTW, představitelka Melisandry se svěřila, že původně měla hrát Cersei, ale musela odmítnout z časových důvodů.
    Teď mě napadlo, že by Purefoy mohl hrát Qhorina Půlrukého, už si přesně nepamatuju jeho popis, ale myslím, že u něj by nějaká odchylka od popisu nebyla tolik podstatná. Myslím si, že Qhorin dostane v seriálu trochu větší roli než v knize a bude se tam objevovat častěji, aby měla ta scéna s Jonem větší dopad.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 26. července 2011
    BTW když jsme tu mluvili o malý roli pro Benioffa a Weisse, takhle by vypadali ve zbroji :))
    alek, vyslovene ju mala hrať? teda bola prvý výber? alebo bola v hre o postavu?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.