Hra o trůny - obsazení

upraveno 5. listopadu 2012 v Seriál Hra o trůny
1252628303169

Komentáře

• NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 14. července 2011
    Tak na IMDb píší do obsazení epizody i herce, jehož jméno se jen objeví v titulcích, takže...
    upraveno 19. července 2011
  • upraveno 19. července 2011
    Sakra, o minutu jsem to zas nestih :-)
    Xixi :)
    juu, herce neznam, ale stanisse jsem si presne takhle predstavovala. takovy vyzily baletak.
    Ono vůbec bylo štěstí, že jsem to zachytil, mám dovolenou a celý dny jsme offline :-)

Jinak Stannis IMO super, Mel vůbec neznám.
    Melisandru znám podle jména a fotek, viděla jsem ji tuším jen ve Valkýře.
    Stannis mohl být imho naopak vybraný trochu líp. Ale v podstatě zapadá mezi své seriálové bratry.
    tak tady to zda se sedlo pekne, uvidime jestli tak jeste budou hrát :)
    Jen aby ses holé hlavy a vousů dočkal...
    Nevada: Nestraš!
    Nebo ten Stannisův mistr. Ten je asi lepší tip.
  • upraveno 20. července 2011
    Ano, Cressen a je to potvrzeno.

Takže to bude Oliver Ford Davies. A máme i Davose - Liam Cunningham. Více na http://winter-is-coming.net/2011/07/davos-cast-and-cressen-confirmed/
    A ten Davos dost sednul .. Cressen je malá role takže tím se moc nezaobírám, ale Cunninghama jsem teď viděl v Centurionovi a líbil se ...
    Cunningham je na Davosa úplne ideálny! Paráda!
    pri srdci ho to hriať bude :)
    upraveno 20. července 2011
    Davose vybrali dobře!
    upraveno 20. července 2011
    Ale stejně mi tam zatím chybí nějaké jméno typu Beana. A nej role jsou téměř rozdané. Sázejí opravdu hlavně na dvojici Robb a Jaime nebo že by byl poslední nadějí Roose Bolton? Jestli ho tedy nevyškrtnou úplně. A co byste řekli na Purefoye v téhle roli?

A jsou nějaké náznaky o Tullyích? (Jak se to sakra správně skloňuje?) Bude i Brynden nebo jen Edmure?
  • upraveno 21. července 2011
    Jejda to bych nechtěl ... Purefoye mám příliš rád a Bolton je příliš velkej a vychytralej hajzl ... třeba by mi ale nepřišel k zahození jako Davos, kdyby měl fousy ... ale tady už je rozhodnuto a další role jeho podoby a formátu už asi nebude .. ( i když musím dodat .. že od málokterýho herce by tak seděl ten obličej s Boltonem .. )
  • upraveno 25. července 2011
  • upraveno 25. července 2011
    Jaqen je vlastně jediná výrazná postava, kterou by mohli obsadit nějakým více známým hercem (jako Bean, Addy), protože tam nebude více jak jednu sezonu.
    Výměna tváře v Harrenově je pro mě jeden z nejvíce očekávaných momentů. Doufám, že to bude mít správnou atmosféru :)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 25. července 2011
    Yara?
  • upraveno 26. července 2011
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 26. července 2011
    Mezi důležitejma charakterama zapomněli na Jeyne Westerling, kterou asi uvidíme už v druhý řadě. Podle předchozích informací má bejt Robb vidět podstatně víc než v knize, takže je logický, že události ze Skaliska uvidíme.
    Lovestory je divácky vděčná, akorát s množstvím postav se tam Jeyne objeví na deset minut celého seriálu.

Ygritte - ta herečka zjevně bude levná, když bude mít jenom jednu větu na naučení. A když budou moc vystavovat její přednosti, zmrzne. :-)
    BTW, představitelka Melisandry se svěřila, že původně měla hrát Cersei, ale musela odmítnout z časových důvodů.
    Teď mě napadlo, že by Purefoy mohl hrát Qhorina Půlrukého, už si přesně nepamatuju jeho popis, ale myslím, že u něj by nějaká odchylka od popisu nebyla tolik podstatná. Myslím si, že Qhorin dostane v seriálu trochu větší roli než v knize a bude se tam objevovat častěji, aby měla ta scéna s Jonem větší dopad.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 26. července 2011
    alek, vyslovene ju mala hrať? teda bola prvý výber? alebo bola v hre o postavu?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.