Tak to vypadá, že jednu z rolí ve druhé sérii získala Oona Chaplin, vnučka Charlieho Chaplina!! Sice neznám její herecké schopnosti a asi bude mít spíše menší roli, ale i tak je to dost velká zajímavost :)
Mimochodem jsem se zasmál při čtení jednoho z příspěvků, kde se spekuluje koho by mohla hrát :-D
"I think I have it! I think I know who Oona is cast as! She’s clearly going to be Ros’s long lost sister, Rochelle. Season 2 is going to feature a whole new subplot secretly entitled “Rochelle, Rochelle: A young girl’s strange, erotic journey from Hornwood to Hellholt”. It is known."
To už mě taky napadlo, že je hodně podobná Sibel Kekilli. Typově by mi spíš seděla na někoho z jihu (třeba Arianne nebo některý y písečných hadů, případně Doreah. A naopak představitelka Doreah Roxanne McKee by se zase víc hodila na Jeyne.
Tak ještě nevíme, co z ní udelají. Třeba zmíněná Roxanne Mckee na mě před seriálem působila jako děsná dračice (hodně nesympatická) a v seriálu je vše jinak.
Já jí předtím neznal, takže jsem soudil jen na základě seriálu, kde mi přišla taková křehká a zranitelná. Dračice? To by mohlo vyhovovat chmurovi, ten pro ně má slabost :))
Jestli bude hrát Robbovu lásku tak fajn. Nevím proč, ale nikdy jsem neměl při čtení nějakou jasnou představu té Jeyne Westerling. Spíše se o ní mluvilo, mihla se tam párkrát na moment. Tady bude mít větší prostor než v knize. Podle ohlasů prý umí hrát dobře, je to pěkná holka, takže spokojenost.
Alek: A co myslíš, že jsem dělal, když jsem tu holky porovnával :)))
S touobyčejností to je věc vkusu, třeba Cat jí vnímala jako hezkou dívku, jako tuctovku jí bral Jaime. Vkus někoho, kdo klátí ségru, pro mě neni moc směroplatnej :))
Komentáře
S tím seveřanem je to blízko, tohle je pravý seveřan. Jeho otec byl koneckonců v Noční hlídce.
A taky byl prý obsazen Dontos, ale tam se zatím neví jméno. Každopádně Sansa má svého Floriana (a její představitelka má svého Biebra :-)
flanker - LOL, tak na tohle jsem dokonce zapomněla :o)))
(a připomnělo mi to jeden vtip, viz příslušné vlákno)
edit: Tak nic, nebyl jsem tam už tak dlouho, že jsem zapomněl heslo :D
http://twitter.com/#!/sophieRRturner
http://twitter.com/#!/Maisie_Williams
Mimochodem jsem se zasmál při čtení jednoho z příspěvků, kde se spekuluje koho by mohla hrát :-D
"I think I have it! I think I know who Oona is cast as! She’s clearly going to be Ros’s long lost sister, Rochelle. Season 2 is going to feature a whole new subplot secretly entitled “Rochelle, Rochelle: A young girl’s strange, erotic journey from Hornwood to Hellholt”. It is known."
S touobyčejností to je věc vkusu, třeba Cat jí vnímala jako hezkou dívku, jako tuctovku jí bral Jaime. Vkus někoho, kdo klátí ségru, pro mě neni moc směroplatnej :))