who is who
"poznáme" sa dlho. poznáme svoj temperament, preferencie hudobné, filmové, športové, vieme kto je sansovec a kto aryovec. niektorí z nás sa "poznáme" tak dlho, že sme už na seba možno aj zabudli (Léto, Eddard/Rabsberne).
alek to tu vytvoril, potom ako nás postretal na starom fóre. Mám pocit, že spolu s headom, flankerom a chmurom zdieľame jeho digitálne dieťa po celý jeho virtuálny život.
medzičasom odišla Tyna a niektorí ďalší a prišla všetko si pamätajúca Nevada. (dokonca dostala aj topic so svojím názvom, čo by bola exkluzívna záležitosť, nebyť jednej presmutnej udalosti).
Potom sa zjavil Montezuma3 s perfektnými wallpapermi, Everett, Krisa a ďalší a ďalší.
Napadlo mi, že s mnohými z vás trávim výrazne viac času ako s ostatnými ľuďmi v okolí. Vieme o sebe celkom osobné veci a mnohé bežné nikdy neprídu na pretras. Čo tak sa trochu predstaviť, povedať niečo o sebe? nech pochopíme odkiaľ vie flanker toľko právnych termínov a prečo sa vyzná vo francúzskej revolúcii. prečo keď príde na pretras učiteľovanie chmur sa rozčúli a ja smutne potrasiem hlavou. prečo head trúsi poznámky, ako by dával šach-mat...
či?
alek to tu vytvoril, potom ako nás postretal na starom fóre. Mám pocit, že spolu s headom, flankerom a chmurom zdieľame jeho digitálne dieťa po celý jeho virtuálny život.
medzičasom odišla Tyna a niektorí ďalší a prišla všetko si pamätajúca Nevada. (dokonca dostala aj topic so svojím názvom, čo by bola exkluzívna záležitosť, nebyť jednej presmutnej udalosti).
Potom sa zjavil Montezuma3 s perfektnými wallpapermi, Everett, Krisa a ďalší a ďalší.
Napadlo mi, že s mnohými z vás trávim výrazne viac času ako s ostatnými ľuďmi v okolí. Vieme o sebe celkom osobné veci a mnohé bežné nikdy neprídu na pretras. Čo tak sa trochu predstaviť, povedať niečo o sebe? nech pochopíme odkiaľ vie flanker toľko právnych termínov a prečo sa vyzná vo francúzskej revolúcii. prečo keď príde na pretras učiteľovanie chmur sa rozčúli a ja smutne potrasiem hlavou. prečo head trúsi poznámky, ako by dával šach-mat...
či?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.

Komentáře
Půlka z nás se mezi sebou nezná, nebo spolu nemluví. :D
Montezuma: Můj rod je ještě vzácnější:-)) Je nás pouhých 20 a z toho osm mužů. Nejvíc je nás na severu, takže bych měl asi přestat fandit Martelům a naopak si šplhnout u Starků:-)
já jsem prvorozený (a jedináček) vypadá to že už žádný další sourozenci nebudou takže musí být hromada dětí.... :)
a bratra a nehodlám se přít o místo na slunci... A můžu se chlubit jedním z nejčetnnějších příjmení Zemí koruny České... :)
"Zdědila" jsem panelákový byt, tak ještě čekám na nějaký ten zámek a zaměstnání milionáře. :-)
Jay (ve smyslu sojka, samozřejmě :o)), jinde častěji Jaykman, Matematik občas poručík Columbo, a ono by se toho našlo.
Patřím mezi starší návštěvníky webu... tak o tři roky mladší než Jaime na začátku ságy.
Alma mater: Mat-fyz, obor statistika
Záliby: Tramping, tanec (jak s draky, tak společenský)
Ságu čtu poprvé a to v AJ (v ČJ pouze Seriál a Hru)
Míry a váhy (někdo se tu na to u někoho poptával poptával): Z měr mám nejraději "tramvajáckou metriku" (kvůli jednoduchosti) z vah pah součet čtverců (není nic běžnějšího) a v jednoduchosti je krása... :o)
Jo, ten obrázek, to jsem já...
Ale za poslední rok jsem se k tomu zatím moc nedostal.
Tak je asi na čase se do něj taky zapojit a říct něco o sobě. Já jsem Alek, čistý jsem už... :-) ok, tak to máme první záležitost: sem tam se pokouším vtipkovat a nevychází to, což naštěstí poslední léta zachraňují smajlíci, které jsem se myslím naučil používat na IF fóru. Taky bývám sem tam epicky široký, jak říká legenda z mé domovské fakulty informatiky a statistiky při Vysoké škole ekonomické v Praze - to je ta, kde neprobíhají žádné protesty proti školnému, protože my jsme pravičáci a individualisti :-D Píšu momentálně diplomku, v létě bych měl dodělat Ing a ve škole mě lákají na pokračování, ale asi mě nedostanou, nejsem studijní typ.
Pokud byste mě hledali na sociálních sítích, a nebojte se mě kontaktovat, tak mě najdete zejména na Twitteru, G+ a FB - nemusíte se bát nějaké záměny, v ČR jiný takový člověk se jménem Michal Ischia neexistuje. Ano, jsou tam italské kořeny, ale ne zas tak blízký, od Velký války jsme pevně usazení nedaleko od Prahy - se spoustou rodinných vazeb od Izraele po USA.
Facebook sice moc nemusím, ale je to moje obživa, takže jsem tam denně, sic 95 % času na firemním profilu týdeníku Respekt, kde se starám právě o komunikaci v těch internetech, plus řeším takové ty iPad, Kindle hračky apod. Dělám to moc rád a navíc to dělám pro médium, s kterým naprostou souzním, takže toho času velmi spokojen - sic poslední dobou strašně vytížen, že zanedbávám IF :-(
Jo, za dva týdny mi bude 26, což je fakt krize - přicházím o všechny studentské výhody :-( Daňové přiznání, Opencard... chjo.
Už jsem říkal, že jsem sem tam epicky široký? :-)