Fan tapety na plochu

1235711

Komentáře

• upraveno 27. března 2012
    Freyové - vzhledem k jejich dochvilnosti by se hodilo "Pozdě ale přece" :)
    Teď vážně... dal bych něco jako "Don't you dare cross us" - když hlídaj ten přechod na řece a ještě k tomu sou parchanti...
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 28. března 2012
    Mě třeba napadlo:
    Frey - "We Guard the River", "Last in Battle", " We Hold the Last Hope", "Last Stand" nebo "Last Standing"
    Redwyne - "Ripe to Success" nebo "Ripe to Victory", "Strong and Sweet", "Best at the End"
    Možná to mám napsané špatně, tak mě když tak opravte.
  • upraveno 28. března 2012
    Montezuma: Asi nejvíc se mi líbí Stannis a House Marbrand.

U Freyů bych dala první nebo druhý slova, co navrhuješ, slova o poslední naději jsou dost... ironický :D U Redwynů jsem pro Best at the End.
    Bez tich anglických slov by to bylo ohodně lepší.
    Ale takle je to taky docela dobrý
    Freyové - "We Guard the River" nebo "Last Standing ".
    "Last in Battle" se mi nelíbí se stejného důvodu jako "Dog Eats Dog" u Cleganů - pokud jsou u známějších rodů použita jejich skutečná hesla, tj. výroky vyzdvihující nějakou vlastnost rodu (pro rejpaly - podle charakteru rodu může být ctností i schopnost zamést s protivníkem nebo získat výhodu nad druhými - "My nesejeme"). Výše zmíněné by o sobě asi ani Frey, ani Clegan veřejně neříkali.
    Jinak - tapety jsou skvělé, na špici se u mě asi furt drží sokol Arrynů.
    Moji osobní favorité jsou House Marbrand a House Swann.
    U mě jasně vedou Baratheoni! Méně povedené jsou dle mého skromného názoru Royceové a Westerlingové...
    ...
    Mno u Royců se mi nelíbí akorát ten odstín žlutý v pozadí. U Westerlingů je tapeta taková, jaká má bejt, nemohla být jiná.

Add Freyové: Přidávám se k Norvosovi - Lords of Crossing úplně stačí. Vzhledem k jejich znaku i barvám to bude hezká tapeta, i když na mojem počítači nebude mít co dělat :D
    mě se nejvíc líbí Marbrand a Arryn
    Freyové: "You shall not pass" ;-)

Na hodnocení tapet musím počkat na večer, moc se leskne monitor a ztrácejí se detaily.
    U Redwynů by určitě nebyla špatná slova "krev země" (víno se nazývá poeticky "krev hroznů" a pro svou rudou barvu je SILNĚ asociovános krví, a mohl by to také být odkaz na "sůl země", což je lichotka, o kterou by nejspíše stál kdokoli: "Jsi solí země").

U Freyů možná "Bridge over the waters" (odkaz na Dvojčata i (poněkud nezřetelněji) na duhu).
    Pro Freye se mi zdá dobré heslo "Lords of Crossing", doufám že to mám správně angličtina mi moc nejde :-)
    Baratheoni jednoznacne vedu, to pozadie s mapou je fakt dokonale, Westerling sa akosi nevydaril...
    Na westerose k Freyom kedysi navrhovali "Mayhaps you shall pass" a "We Take Our Toll", to sa mi celkom páčilo. Prípadne "Don't you dare cross us" od ZoiDa. Alebo som ešte videla "Evil, murdering, f***ing", na štýl slov Tullyov. :D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 28. března 2012
    U stannisovho erbu by som dal slová skôr The Night is Dark and Full of Terror aj keď sú to vlastné slová ohoretých kňazov...
    Baratheoni a Night Watch (pod spárvným úhlem :-) se mi líbí nejvíc, na opačném konci jsou Westerlingové, Tullyové a Arrynové. ale všechny jsou super.
    Já bych byl u Freyů pro jednoduché Lords of Crossing.Podle mě to vystihuje všechno, co je třeba.
    Ben Nevis:
    Freyové: "You shall not pass" ;-)
    :D :D :D Dokonalost sama :)

Norvos97:
    "Lords of Crossing" se mi taky líbí. Pěkně jednoduchý a vystihující.

Amanita:
    Tak "Evil, murdering, f***ing" - je hrůza :)
    "Mayhaps you shall pass" - to už bych vážně raději viděl "You shall not pass" :D
    "We Take Our Toll" - Nápad dobrej. Trochu sušší, ale nevadí :)

Co se týče mýho nápadu... správně to bude asi "Don't you dare to cross us", nemám pravdu? V anglině jsem evidentně v poslední době trochu polevil, že si tím sám nejsem jistý... :-/
    Absolutně nejlepší wallpapery:
    Mormont (nebrat moc vážně- je to můj oblíbený rod, takže jsem neobjektivní)
    Swann
    Nights Watch

hned po nich:
    Baratheon
    Greyjoy
    Karstark
    Stark
    Targaryen

A u Cleganů se mi hodně líbila ta původní verze- přišla mi výstižnější. (Takže jsem si jí uložila a včera si třískla notebookem o zem. Nejspíš se s ní můžu rozloučit. :( )
    pekných je veľa. vyslovene sa mi nepáči Bolton.

k freyovi by som urobil dl buď late lord alebo crossing lord.
    upraveno 28. března 2012
    ZoiD:
    "You shall not pass" xD to je zabité

Inak Freyom by som dal asi "No Toll, No Bridge"...
    upraveno 28. března 2012
    A Freyom by sa ešte hodili také ako "Our is the Cupidity" alebo "As Cupid as Stupid" no to nedáva zmysel aj keď sa to rýmuje takže "As Greedy as Sleepy"
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 28. března 2012
    House Frey: You can`t kill us all.
    upraveno 28. března 2012
    EY presne :D každý by to vzdal skôr ako by sa dostal k 1128. Freyovi
  • VenaVena Stannis the Mannis!!!
    upraveno 28. března 2012
    "We shall strike down upon the losing side"
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 28. března 2012
    Nejvíc se mi líbí Greyjoy (hlavně ten podklad), Karstark, Nights Watch, Swan a Targaryen.
    Nejméně se mi líbí Bolton, ale za to si můžou sami (člověk stažený z kůže se mi nebude líbit asi nikdy)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 28. března 2012
    Mno tak jako ty méně povedené jsem považoval Arryn a Royce. A sokol se nakonec ukázal jako jeden z těch oblíbených. hehe :-)
    U Royců je to těžké. Barvu vylepšit mohu. Ale co vymyslet z kamení a run :-/
    U Boltonů a Westerlingů není co vylepšovat. Mimochodem, když jsem dělal boltony a dobu jsem zíral na tu růžovou. Všechno červené mi potom připadalo oranžové. Když jsem se pak podíval na lannistery, viděl jsem je celé oranžově. Marně jsem pak hledal, čím jsem si rozladil monitor, než mi došlo, že agresivita Boltonů se skrývá i v jejich rodových barvách.

U Freyů tedy použiji slova "Lord of the Crossing" - což je jejich titul.
    K Redwynům se tedy nabízí "Lord of the Arbor"
    Miss Utahraptor napsal(a):

A u Cleganů se mi hodně líbila ta původní verze- přišla mi výstižnější. (Takže jsem si jí uložila a včera si třískla notebookem o zem. Nejspíš se s ní můžu rozloučit. :( )

Takže "Release the Dogs" je lepší než "Dog Eats Dog"?
    Montezuma3 napsal(a):

Miss Utahraptor napsal(a):

Mně to přišlo výstižnější pro rod jako celek (dobře, ty tři generace :), "Dog Eats Dog" je vyloženě narážka na vztah mezi Ohařem a Horou. Ale je to jenom můj názor, většina chtěla tohle... :)
    Pro rod určitě.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.