Fan tapety na plochu

upraveno 1. února 2012 v Ostatní
1235711

Komentáře

• upraveno 27. března 2012
    Freyové - vzhledem k jejich dochvilnosti by se hodilo "Pozdě ale přece" :)
    Teď vážně... dal bych něco jako "Don't you dare cross us" - když hlídaj ten přechod na řece a ještě k tomu sou parchanti...
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 28. března 2012
    Mě třeba napadlo:
    Frey - "We Guard the River", "Last in Battle", " We Hold the Last Hope", "Last Stand" nebo "Last Standing"
    Redwyne - "Ripe to Success" nebo "Ripe to Victory", "Strong and Sweet", "Best at the End"
    Možná to mám napsané špatně, tak mě když tak opravte.
  • upraveno 28. března 2012
    Montezuma: Asi nejvíc se mi líbí Stannis a House Marbrand.

U Freyů bych dala první nebo druhý slova, co navrhuješ, slova o poslední naději jsou dost... ironický :D U Redwynů jsem pro Best at the End.
    Bez tich anglických slov by to bylo ohodně lepší.
    Ale takle je to taky docela dobrý
    Freyové - "We Guard the River" nebo "Last Standing ".
    "Last in Battle" se mi nelíbí se stejného důvodu jako "Dog Eats Dog" u Cleganů - pokud jsou u známějších rodů použita jejich skutečná hesla, tj. výroky vyzdvihující nějakou vlastnost rodu (pro rejpaly - podle charakteru rodu může být ctností i schopnost zamést s protivníkem nebo získat výhodu nad druhými - "My nesejeme"). Výše zmíněné by o sobě asi ani Frey, ani Clegan veřejně neříkali.
    Jinak - tapety jsou skvělé, na špici se u mě asi furt drží sokol Arrynů.
    Moji osobní favorité jsou House Marbrand a House Swann.
    U mě jasně vedou Baratheoni! Méně povedené jsou dle mého skromného názoru Royceové a Westerlingové...
    ...
    Mno u Royců se mi nelíbí akorát ten odstín žlutý v pozadí. U Westerlingů je tapeta taková, jaká má bejt, nemohla být jiná.

Add Freyové: Přidávám se k Norvosovi - Lords of Crossing úplně stačí. Vzhledem k jejich znaku i barvám to bude hezká tapeta, i když na mojem počítači nebude mít co dělat :D
    mě se nejvíc líbí Marbrand a Arryn
    Freyové: "You shall not pass" ;-)

Na hodnocení tapet musím počkat na večer, moc se leskne monitor a ztrácejí se detaily.
    U Redwynů by určitě nebyla špatná slova "krev země" (víno se nazývá poeticky "krev hroznů" a pro svou rudou barvu je SILNĚ asociovános krví, a mohl by to také být odkaz na "sůl země", což je lichotka, o kterou by nejspíše stál kdokoli: "Jsi solí země").

U Freyů možná "Bridge over the waters" (odkaz na Dvojčata i (poněkud nezřetelněji) na duhu).
    Pro Freye se mi zdá dobré heslo "Lords of Crossing", doufám že to mám správně angličtina mi moc nejde :-)
    Baratheoni jednoznacne vedu, to pozadie s mapou je fakt dokonale, Westerling sa akosi nevydaril...
    Na westerose k Freyom kedysi navrhovali "Mayhaps you shall pass" a "We Take Our Toll", to sa mi celkom páčilo. Prípadne "Don't you dare cross us" od ZoiDa. Alebo som ešte videla "Evil, murdering, f***ing", na štýl slov Tullyov. :D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 28. března 2012
    U stannisovho erbu by som dal slová skôr The Night is Dark and Full of Terror aj keď sú to vlastné slová ohoretých kňazov...
    Baratheoni a Night Watch (pod spárvným úhlem :-) se mi líbí nejvíc, na opačném konci jsou Westerlingové, Tullyové a Arrynové. ale všechny jsou super.
    Já bych byl u Freyů pro jednoduché Lords of Crossing.Podle mě to vystihuje všechno, co je třeba.
    Absolutně nejlepší wallpapery:
    Mormont (nebrat moc vážně- je to můj oblíbený rod, takže jsem neobjektivní)
    Swann
    Nights Watch

hned po nich:
    Baratheon
    Greyjoy
    Karstark
    Stark
    Targaryen

A u Cleganů se mi hodně líbila ta původní verze- přišla mi výstižnější. (Takže jsem si jí uložila a včera si třískla notebookem o zem. Nejspíš se s ní můžu rozloučit. :( )
    pekných je veľa. vyslovene sa mi nepáči Bolton.

k freyovi by som urobil dl buď late lord alebo crossing lord.
    upraveno 28. března 2012
    upraveno 28. března 2012
    A Freyom by sa ešte hodili také ako "Our is the Cupidity" alebo "As Cupid as Stupid" no to nedáva zmysel aj keď sa to rýmuje takže "As Greedy as Sleepy"
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 28. března 2012
    House Frey: You can`t kill us all.
    upraveno 28. března 2012
    EY presne :D každý by to vzdal skôr ako by sa dostal k 1128. Freyovi
  • VenaVena Stannis the Mannis!!!
    upraveno 28. března 2012
    "We shall strike down upon the losing side"
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 28. března 2012
    Nejvíc se mi líbí Greyjoy (hlavně ten podklad), Karstark, Nights Watch, Swan a Targaryen.
    Nejméně se mi líbí Bolton, ale za to si můžou sami (člověk stažený z kůže se mi nebude líbit asi nikdy)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 28. března 2012
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.