Hra o trůny 2x03 - Co je mrtvé, nemůže nikdy zemřít

upraveno 15. dubna 2012 v 2. řada
1356710

Komentáře

• upraveno 16. dubna 2012
    Amaroun: Je v zajetí rodu, co jí zabil otce a rádi by jí zabili i bratra, má si vzít jednoho sadistickýho kreténa. Omluv jí, jestliže aspoň ke služce se chová tak, jako by nad něčím měla jakoukoliv moc.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 16. dubna 2012
    Bez Dany to nějak nebylo ono.
    Zatím nejlepší díl..
    Jinak Šae se podobně arogantně (jako kráva) chovala i v knížce, tedy pokud nebyla zrovna v kapitolách Tyriona. Ale ten ji přeci jen viděl zamilovanýma očima :-)

a velikost Léta? Těžko říct, z pohledu jeho očí byl velký dost, a na té posteli celkem taky. Zvláštní je, že moje vlčice mě někdy budí stejným stylem.
    rickon sa zase vyhráva v hre na schovávačku, pre mňa bola dnešná porcia Sansy veľmi príjemná. nielen, že opeknela (naozaj to bolo účesom a šatami), ale veril som jej to nešťastie a snahu nevybuchnúť zlosťou na svoju komornú.
    z Yorena, starého tuláka urobili slušného šermiara, ale myslím, že si to zaslúžil. zvláštne typy popráv majú bron aj lannisterovia, oceľ za límec...
    Tak tohle musím napsat. Reakce mojí sestry na dnešní díl byla: "Prosím tě, připomeň mi, proč všichni tak nesnášej Starky? To je jako na střední škole, kde šikanujou toho milýho kluka, oblíbence učitelů." Protáhla jsem ksicht a řekla: "Ty nic nevíš."
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 16. dubna 2012
    teda - Hodor promluví a tady nic :/

Moc pěknej díl, tak jak o mnoha z vás mě neseděla jen epizodka Sansa a Šae - vím jak to mělo vyznít od obou, dokonce to i chytám, ale prostě to není vono. A vzhledem k tomu, že Sansa tam měla hlavní proslov, tak to jde hlavně na její nenačesanou hlavu.

Nejlepší části:
    - Theon obecně, jeho souboj (?) s Balonem je super, včetně opovrživým přicmrndáváním Yary/Ashe
    -Tyrion a jeho tajnej plán
    - Yorenova porcovačka a samozřejmě "modlidba" s příběhem o sekeře v hrobu
    - moc pěkné pošťuchování u Renlyho od všech, velmi pěkný odpor k sexu s ženou - to bych na jeho místě nesved - doufám, že o panenství Marg ještě dostatečně hlasitě uslyšíme :)
    - Cersei taky pekně
    - dehonestace Pycelleho super, Bronn i to užívá .)

já snad ten díl budu jen chválit, či co.

Vlastně ne - trochu nevýrazně pro mě vyzněla smrt Zelenorukého Lommyho (či jak), takové plytké, ale jak to zlepšit mě nenanpadá

K označení Genryho - dostačující i logické - myslíte, že jim řekli:
    - zabte toho černovlasého
    nebo
    - zabte toho s býčí přilbicí? ta byla přece hlavním identifikátorem správné osoby...

upraveno 16. dubna 2012
    Tento typ poprav byl praktikován mj. ve starověkém Římě.
    Jestli si pamatuju, tak to byla tzv."bezbolestná" smrt. Přefiklo to míchu a pak propíchlo srdce. Byla považována za tu lepší variantu popravy.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 16. dubna 2012
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 16. dubna 2012
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 16. dubna 2012
    Páč se rozhodl, kterou že to rodinu má.
    upraveno 16. dubna 2012
    upraveno 16. dubna 2012
    To asi jediné, co se mi na téhle epizodě nelíbilo, že Theon takovýmhle způsobem váhal :) Všivák jeden.
    upraveno 16. dubna 2012
    Ne, nedělejte mi z postav, které nesnáším, politování hodné existence. Už Cersei v první sérii stačila.
    Akosi mi stale nesedi ta neexistencia brady u Luwina...ved Pycelle si ju pestoval a mne to prislo ako nejaky znak postavenia a ucty u mistrov z Citadely
    mě se do Theona prostě trefili - on není hajzl, je jenom naivní ve svém pohledu (nárok atd) - takže děla krpy - a jednu horší než druhou - teda z našeho pohledu čtenáře/diváka

IMHO bude jeho dejová linie nejvýraznější ze všech v S02, asi jako DAny v S01
    upraveno 16. dubna 2012
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.