Přáteli jsem naprosto nedotčena. :-) Pokud je větší skupina postav, tak mohou někoho "obětovat" a umožnit mu šťastný vztah. Ale jakmile je tam jenom ústřední dvojice, tak je to k nevydržení, jak kolem sebe chodí po špičkách, a je jedno, jestli je to romantický seriál nebo detektivka.
Tak v amerike mozes mat svadbu kdekolvek, preto sa tomu hovori amerika :). Myslim, ze do nejakeho casu sa daju anulovat bezdovodne a potom vtedy, ak nie su naplmene. Ale na to tu mame predsa pravnikov :)
No o to jsme se právě s matrikářkou poštěkaly :-))) Není v obci hnusnější místo než obřadní síň, kterážto byla agitačním střediskem, které bylo narychlo zpíchnuté z přístřešku zahrádkářského klubu, kde se moštovalo :-D A ty oplesnivělé otřískané zdi...
Checht - já jim nakonec sestříhala trapné neosobní proslovy na tři věty stanovené zákonem :-D Nejlepší obřad, co jsme si dokázali představit - oblečení pohodlné, žádné fotodokumentace a zdržování - 3 minuty v síni i s gratulačkou a tradá do sálečku horské chaty nadlábnout se, co kdo snese :-D
Nás se zeptali, jestli chceme proslov nebo jen nezbytný zákonný minimum ("ANOANOANO") už když jsem na matriku šli poprvý zařizovat. Jediná svízel. Eliška tam objednala fotografa, ale pak na to zapoměla a objednala dalšího. Byla vždycky taková popleta...
Komentáře
Pokud je větší skupina postav, tak mohou někoho "obětovat" a umožnit mu šťastný vztah. Ale jakmile je tam jenom ústřední dvojice, tak je to k nevydržení, jak kolem sebe chodí po špičkách, a je jedno, jestli je to romantický seriál nebo detektivka.
Nás se zeptali, jestli chceme proslov nebo jen nezbytný zákonný minimum ("ANOANOANO") už když jsem na matriku šli poprvý zařizovat. Jediná svízel. Eliška tam objednala fotografa, ale pak na to zapoměla a objednala dalšího. Byla vždycky taková popleta...