TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
14243454748362

Komentáře

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 16. května 2012
    Nerad používám jako příklad Přátele, ale tam nakonec taky jeden vztah do manželství došel :)
  • upraveno 16. května 2012
    To vím, že existuje a párkrát jsem v autobuse zahlídla něco bez zvuku :-)
    upraveno 16. května 2012
    Ze začátku se mi to líbilo, ale postupně mě to začalo srát :)
    Přáteli jsem naprosto nedotčena. :-)
    Pokud je větší skupina postav, tak mohou někoho "obětovat" a umožnit mu šťastný vztah. Ale jakmile je tam jenom ústřední dvojice, tak je to k nevydržení, jak kolem sebe chodí po špičkách, a je jedno, jestli je to romantický seriál nebo detektivka.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 16. května 2012
    upraveno 16. května 2012
    Takže som dokukal OUaT... A trocha sa aj teším na druhú sériu, vyzerá to tak, že keď sa teraz o tej kliatbe vie, bude to zaujímavejšie :D
    V americe ? žáden problém - to je to nejmenší...anulovat by se mohlo leda, kdyby šlo o něco právního nebo tak - ta možnost tam je.
    Tak v amerike mozes mat svadbu kdekolvek, preto sa tomu hovori amerika :). Myslim, ze do nejakeho casu sa daju anulovat bezdovodne a potom vtedy, ak nie su naplmene. Ale na to tu mame predsa pravnikov :)
    do 24 hodin lze sňatek anulovat tuším i u nás, co flankere? :-)
    upraveno 16. května 2012
    Zase nějaká právní pověra? Tuhle ani neznám :)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 16. května 2012
    Svatbu na paneláku můžeš mít i v ČR - jde o to, kam dostaneš oddávajícího.
    Záleží jestli zaplatíš a bude tam "stůl" a přístřešek v případě nepříznivých povětrnostních podmínek :-p To vím náhodou naprosto přesně :-D
    No napřed ale musíš zajít na ono místo s úřednicí z matriky, aby rozhodla, zda se jedná o důstojné místo pro uzavřená manželství.
    Jo jasně - to ještě musí být taky splněno :-)) a samozřejmě to musí být v jejím okrsku, pakliže ne, tak musíš podat žádost přes svou matrikářku :-)
    upraveno 16. května 2012
    No o to jsme se právě s matrikářkou poštěkaly :-))) Není v obci hnusnější místo než obřadní síň, kterážto byla agitačním střediskem, které bylo narychlo zpíchnuté z přístřešku zahrádkářského klubu, kde se moštovalo :-D A ty oplesnivělé otřískané zdi...
    upraveno 16. května 2012
    upraveno 16. května 2012
    Taky jak velká svatba to je, nám stačilo kromě nás 6 lidí, o jednoho člověka jsem překonal ségru :)
    upraveno 16. května 2012
    flanker.27: Přesný počet nevím, ale ne nic obřího. Jen rodina a nejbližší kamarádi (klasika).
    Checht - já jim nakonec sestříhala trapné neosobní proslovy na tři věty stanovené zákonem :-D Nejlepší obřad, co jsme si dokázali představit - oblečení pohodlné, žádné fotodokumentace a zdržování - 3 minuty v síni i s gratulačkou a tradá do sálečku horské chaty nadlábnout se, co kdo snese :-D
    upraveno 16. května 2012
    Ak raz budem mať svatbu tak na malom mieste, kde budem len ja, ona a oddávajúci :D Radšej tak v súkromí
    upraveno 16. května 2012
    U nás absentovala i rodina :)

Nás se zeptali, jestli chceme proslov nebo jen nezbytný zákonný minimum ("ANOANOANO") už když jsem na matriku šli poprvý zařizovat. Jediná svízel. Eliška tam objednala fotografa, ale pak na to zapoměla a objednala dalšího. Byla vždycky taková popleta...
    upraveno 16. května 2012
    upraveno 16. května 2012
    Svedkom toho všetko bude Boh... Myslíš, že by to obstálo :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.