Tanec s draky vyšel česky!

upraveno 31. května 2012 v Píseň ledu a ohně
1468910

Komentáře

• upraveno 6. června 2012
    ažsi budupotřebovqat vyplnit čas čekánim na vichry vezmu do ruček celou sbírku knih na téma tolkien a pán prstenů.. těch cca necelých 60 knížek včetně všechčesky vydaných studií mě spolehlivě zaměstná :-) (něco je neskutečně nudné svým způsobem tudíž se čte dosti pomalu:-) )
    no vidíš, tak to jsme srovnali tempo, akorát, že já jsem pozadu tak 1000 stran
    :-)
    se máte, že už máte Tanec aspoň doma.. já pořád čekám a čekám a čekám.. na Talpressu se omlouvaj, že zpracovávaj 1000 objednávek a nestíhaj.. :-( nevim no, měli to tušit a vzít si brigádníky.. takhle mám pokušení objednávku stornovat a někam si zajet.. nevíte, jak to vypadá v knihkupectvích? jestli jsou k dispo?
    Po dvě stě stránkách dobrý. Nic co by vyrazilo dech, ale zatím to nenudí. Jen by to chtělo méně vzpomínání, vzdychání a více akce. Ozvu se za dalších dvě stě. :-)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 6. června 2012
    Rain: - mlácení hlavou do zdi -
    Myslím, že se na to pan tazatel neptal. Kdyby pan tazatel projel nějaké informace o stránce, či jiné diskuse, zjistil by, že takové informace tu býti nemohou. O e-boocích může číst na stránkách vydavatele.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 6. června 2012
    Nemyslím si, že se ptal na legální vydání ebooku. To by ta otázka asi zněla jinak. Pokud se pletu, tak stejně dobře mu tak, když se neumí správně položit otázku.
  • upraveno 7. června 2012
    No proč se lidi ptají tady ve fóru je celkem logické...kde se ptát? Na stránkách poslanecké sněmovny? Na fóru věnovanému vytuněným motorkám? Na stránkách Písně ledu a ohně jsou zjevně lidé, kteří ví, na co se dotyčný ptá.....
    Toto je poznámka k poměrné logice jejich směřovní dotazů sem....
    Na fóru Sapka se mu na obdobný dotaz vrazí odkazy na seriál, ebooky, povídky a ať už neotravuje....

Tím pouze a výhradně hájím logiku počínání - nic víc v tom nehledejte!
  • paulczpaulcz zima se blíží
    upraveno 7. června 2012
    Kdyby tu třeba bylo nějaké FAQ (na hlavní straně), tak by to imho trošku omezilo počet takových dotazů. Navíc by bylo na co se odkazovat :)
    Aleku, buď to člověk ví a zná (v tom případě se neptá, protože to má dávno stažené) a nebo neví a pak je toto fórum první na ráně...dělej co dělej....
    No a pak se nemůže divit, když se mu dostane takových reakcí...
    upraveno 7. června 2012
    upraveno 7. června 2012
    hm.. tak význam toho smajlíka mi opravdu ušel :). Já to pochopil něco jako "ty nevíš nic paul-cz" :D.
    no jo, máš pravdu, faq tu nejsou a přitom je už dlouho plánuju - jako spoustu jiných věcí :-)
    Ježišmarjá...
    Člověk by předpokládal alespoň minimální schopnost přemýšlení. Normálním způsobem se ještě nedá očekávat, že by byla elektronická verze k dispozici. Necelej týden po vydání..
    Jedině , že by to uniklo od překladatele, nakladatele nebo z tiskárny.
    A to nepředpokládám. Ne že by to odtud nemohlo uniknout, ale tito lidé by to měli maximálně pro soukromé použití, a asi by to nevěšeli na net.
    Při obvyklém amatérském postupu to prostě ještě chvíli bude trvat.
    Mi dokonce jeden dobrák poslal prosbu pomocí SZ, že prý jsem tu napsal, že mám pdf verzi, což je nonsens, a ať prý mu ji pošlu mailem.
    Alek: faq nemá moc smysl, přidělal by sis práci. Ten typ lidí, který sem píše podobné dotazy, by si to stejně nepřečetl. Možná tak jeden ze sta, ale kvůli tomu to nemá cenu dělat.
    Určitě je hodně lidí, co si dají do googlu Tanec s draky (např.), najde jim to icefire.cz a hned hodí dotaz do fora. Pokud Alek nechce mazat, tak má smůlu.
    (zase díky "pitomým" dotazům ve forech jsem vyřešila spoustu problémů. Je to jednodušší než dotazy vytvářet. :-))
    upraveno 7. června 2012
    Caute..da sa to niekde kupit ako ebook ? neviem to nikde najst ;(
    :D :D :D
    Kdo tu udělal paulovi radost ? :-D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.