Bodlina, mal som tak námatkovo Bodlica, tak to zmením .) A ešte ten Hardhome, zatiaľ to mám ako Ťažkodomov.. :/ EDIT: Ahá, moti díky :) Aj tebe Astaldeo
Jak chcete, jestli si to chcete zase rozdělit dle POV, je to na vás - sic jsem původně myslel, že když spojí síly víc lidí, tak to bude rychlejc, ale neva. Hlavně že se k tomu máte :-)
No jak vidíš u minulých sumářů, bylo to hodně rozličný - každý to pojal trochu jinak, někdo to i trochu komentoval. Máte volnou ruku, hlavně ať vás to baví ;-)
Já jsem si vzal první kapitolu Quentyna. + další pokud tam nějaké ještě má. Připsal bych si ještě nějaké další, méně početné POV ale ještě jsem se k nim nepročetl a podle názvů kapitol nepoznám kdo je kdo.
Navrhuju nejdřív jasné rozdílení co kdo komu kam čím :) Ne jako posledně, kdy jsem to eště za půlu lidí dopisoval :) Ne, vezmu něco, ale takhle. V Bouři jsem psal Jona a Tyriona (nepočítaje ty po ostatních). Problém je, že Krisa se určitě o Jona bude prát, takže by to chtělos e dohodnout :)
flanker.27: Já se klidně rozdělím :). Ještě nemám dočteno (část 2., str. 233), takže mi to bude ještě chvíli trvat (navíc mám ve středu zkoušku, což mě ještě zpomalí). Je mi v podstatě jedno, co budu psát, přežiju to i bez Jona :D. Klidně se ujmu Theona (ale neručím za sebe při popisu Ramsaye) :) A dokonce bych zvládla nic nepsat a jenom kibicovat :D
No, mě to čte maminka a sumář přecejenom budu dělat z český verze, takže to bude taky chvilku trvat, než se k tomu dostanu. Ale jestli ti to nevadí, tak budu Jona vyprovázet dál. Přibral bych si k tomu tu jednu kapitolu Mel, je to tematicky zpřízněný.
Ono se to stejně bude sypat postupně, jak to znám, páč ne každá POV je něčí oblíbenec :)
No právě, proto jsem myslel, že to tentokrát uděláme jinak - nebudeme rozdělovat POV, ale prostě kdo bude mít zrovna chut hned to sepíše do toho dokumentu a bude jasno. Už proto, že to vypadá, že by se mohlo zapojit víc lidí, tak nevidím důvod si něco rezervovat, když vím, že na to čtvrt roku nebudu mít čas...
Tak jsem začla Ducha Zimohradu. A jak na to tak koukám, asi to mám trochu moc dlouhé - mám to zkrátit? (ještě to není celé, ale už se mi chce spát:) ) Asi to zkrátím a napíšu, že se našly 3 mrtvoly a bude :)
Se podívej, jak jsou dlouhý ty sumáře k předchozím dílům. Já je většinou taky nepsal zrovna nejkratší, ale obecně mám pocit, že se od prvního dílu ke čtvrtýmu pořád prodlužovaly.
ahojky, já bych taky klidně helpla, ale až tu knihu dostanu (aaargh) a přečtu :-D tak uvidim, jestli na mě ještě pak něco zbyde.. jinak koukala jsem, že v sumáři Hostiny ještě není Samwell.. Aleku, nemáš ho někde schovanýho v mejlu? ;-))) Jestli ne, tak bych se mohla pokusit..
Komentáře
Hardhome - Tvrdodomov
EDIT: Ahá, moti díky :) Aj tebe Astaldeo
Ne jako posledně, kdy jsem to eště za půlu lidí dopisoval :)
Ne, vezmu něco, ale takhle. V Bouři jsem psal Jona a Tyriona (nepočítaje ty po ostatních). Problém je, že Krisa se určitě o Jona bude prát, takže by to chtělos e dohodnout :)
A dokonce bych zvládla nic nepsat a jenom kibicovat :D
Ono se to stejně bude sypat postupně, jak to znám, páč ne každá POV je něčí oblíbenec :)
Asi to zkrátím a napíšu, že se našly 3 mrtvoly a bude :)
flanker.27: JON, MELISANDRA
Krisa: THEON
Lord Gepeto Illar: PROLOG, EPILOG
Nevada: BRAN, DAVOS, ARYA
sveva: GRIFF
brbr: JAIME, AŠA
Montezuma3: QUENTYN, BARRISTAN
Hildegarda: CERSEI
zbývá: AERO, TYRION, VICTARION, DAENERYS