TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?

Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
14748505253362

Komentáře

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 16. června 2012
    Jarla napsal(a):

Dosntane financ na tři kopečky zmrzky :-))

Tři kopečky citrónové prosím
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 16. června 2012
    Sansizmus :)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 16. června 2012
    Já měl citrónovou rád než jsem o nějaký sanse věděl :)
    Ale možná je to jeden z důvodů, proč k ní mám tak vřelý vztah :)
    upraveno 16. června 2012
    Aj ja som vždy obľuboval citrónovú a jahodovú.. A ešte jogurtovú ..
    upraveno 17. června 2012
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    ------------
  • upraveno 19. června 2012
    Viděli jste finále Borgiů? Na to, jak jsem byl z toho seriálu v první sérii rozpačitej, druhá mi sedla, hlavně druhá polovina byla skvělá. Sice pořád postrádám nějaký sympatický pevný kladný charakterní středobod :-) ale jinak super.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 19. června 2012
    Já si Borgie dám zase až celou řadu v kuse. Ale bůh ví kdy.
    Je Cezare pořád tak zajímavý (skoro jsem napsala sympatický)? :)
  • upraveno 19. června 2012
    Ještě víc :-)
    upraveno 22. června 2012
    Continuum - akční krimi s prvky sci-fi. Po dvou viděných epizodách se mi to hodně líbí. A má to kupodivu velmi slušné triky.
  • upraveno 24. června 2012
    http://sky1.sky.com/sky1hd-shows/sinbad

Wow efekt maly, ale jsem zvedavej.
  • upraveno 25. června 2012
    Nevada napsal(a):

Continuum - akční krimi s prvky sci-fi. Po dvou viděných epizodách se mi to hodně líbí. A má to kupodivu velmi slušné triky.

Prozatím jsem viděla jenom pilot, ale štve mě, že je tam zase dřevěná hrdinka, co se ani neušklíbne (ke smíchu moc důvodů nemá). Poslední dobou vidím v seriálech jenom samé psychicky deprivované hlavní hrdinky, které vyrůstaly v dětských domovech.
    Ale triky jsou fakt super. Jsem zvědavá, jestli chtěli ohromit na začátku a pak všechno "přestane fungovat", anebo nebudou škudlit.
    Díváte se někdo na Zoufalé manželky? V poslední sérií je Bronn. Přeřadila jsem ho na první místo v žebříčku nejlépe vypadajících herců GoTu. Vyhodil Jona. :-)
    Ben Nevis: Jona? Teda... :D. Jo, Bronn je fešák, má takové to osobní kouzlo. Ale víc mu sluší ty tmavé vlasy a fousy než jeho přirozený vzhled.
    A nejlíp vypadající herec v GoT je jedině Peter. To je fakt fešák (jo a Jaqen, ale ten je jasnej :D).
    upraveno 25. června 2012
    Ben Nevis napsal(a):

Prozatím jsem viděla jenom pilot, ale štve mě, že je tam zase dřevěná hrdinka, co se ani neušklíbne (ke smíchu moc důvodů nemá). Poslední dobou vidím v seriálech jenom samé psychicky deprivované hlavní hrdinky, které vyrůstaly v dětských domovech.
    Ale triky jsou fakt super. Jsem zvědavá, jestli chtěli ohromit na začátku a pak všechno "přestane fungovat", anebo nebudou škudlit.

Dřevěná? Vždyť tam projeví emoce, i když se je snaží nedávat najevo před jinými. Ani nemůže ve své době kvůli práci, v "minulosti" aby se neprozradila a před tím klukem nechce. Ale v soukromí se trápí a teskní a dokonce se i rozpláče (i když to je možná až ve druhé díle, já je viděla hned po sobě).

Taky jsem zvědavá jaké budou triky dál. Tu skládací pistoli a vymakaný obleček bych chtěla taky :))
    A jsem zvědavá i na příběh, jestli budou honit pořád jen tu partičku uprchlíků nebo se budou věnovat i dalším případům těžké kriminality. Snad to nebudou extrémně natahovat.
    Kolikoli: Peter - myslíš Tyriona? Neznám jména všech herců, jenom pár těch neprofláknutějších. Jaqen mi připomíná Brada Pitta. :-)

Nevada: brečela už v prvním díle, to jsem ocenila, že ji dali rodinu a i si na ni vzpomněli. Proto jsem zvědavá, jak to budou řešit s chemii k parťákovi. Spíš mi připadá, že když je hrdinka, která má být tvrďačka, tak ji herečka pojme jako chladnou a neosobní, protože neví, co s ní. Kdyby to byl chlap, tak nudí, u ženské se filmaři spoléhají, že vše zachrání hezký obličej a tělo.
    Ben Nevis: jo jo, Tyrion. Jak šel v Černovodě v té zbroji, tak mi přišel opravdu hodně přitažlivý. Úplně bych chápala Šae, kdyby ho fakt milovala. A to samé Tyša.
    Znáte někdo seriál Oz(http://www.csfd.cz/film/69296-oz/) a popřípadě nevíte kde by se dal "sehnat"...na Uloz.to jsou jen první 3 řady
    upraveno 25. června 2012
    Ben Nevis napsal(a):

Nevada: brečela už v prvním díle, to jsem ocenila, že ji dali rodinu a i si na ni vzpomněli. Proto jsem zvědavá, jak to budou řešit s chemii k parťákovi. Spíš mi připadá, že když je hrdinka, která má být tvrďačka, tak ji herečka pojme jako chladnou a neosobní, protože neví, co s ní. Kdyby to byl chlap, tak nudí, u ženské se filmaři spoléhají, že vše zachrání hezký obličej a tělo.

Jo takhle. To jo, to máš pravdu. Na druhou stranu je těžké takovou roli zahrát a málokterá to zvládne s grácií. V seriálech mě teď napadá akorát Ziva z NCIS, které ten smrtonosný zabiják s andělskou tváří a normálním chováním šel celkem dobře.
    Durexxx: Znám. Je to seriál z vězeňského prostředí, na normální TV poměry drsnější, taková "HBO drsnost"... Viděla jsem všechny série. Není to špatné, ale po čase je už prostě nerealistické věřit, že se v americké věznici neuplyne den bez vraždy... Pobavilo mě,že všude recenzenti šokovaně zmiňují znásilňování mezi muži a jak je to naturalistické. Až jsem měla obavy. Není se ale čeho bát. Takové scény jsou tam všeho všudy asi čtyři a kromě jedné to vypadá tak, násilník přistoupí k oběti, maximálně si rozepne kalhoty a střih. Nesrovnatelné s tím, jak televize zobrazuje znásilnění ženských...
    Díváte se někdo na Zoufalé manželky? V poslední sérií je Bronn. Přeřadila jsem ho na první místo v žebříčku nejlépe vypadajících herců GoTu.
    Koho tam hraje? Já mám tak blbou paměť na tváře...
    Tyna napsal(a):

Durexxx: Znám. Je to seriál z vězeňského prostředí, na normální TV poměry drsnější, taková "HBO drsnost"... Viděla jsem všechny série. Není to špatné, ale po čase je už prostě nerealistické věřit, že se v americké věznici neuplyne den bez vraždy... Pobavilo mě,že všude recenzenti šokovaně zmiňují znásilňování mezi muži a jak je to naturalistické. Až jsem měla obavy. Není se ale čeho bát. Takové scény jsou tam všeho všudy asi čtyři a kromě jedné to vypadá tak, násilník přistoupí k oběti, maximálně si rozepne kalhoty a střih. Nesrovnatelné s tím, jak televize zobrazuje znásilnění ženských...

A kolik to má teda řad??? Někde jsem četl, že 7 ale ke stažení jsou jen 3 teda aspon jsem našel jen tři...nevíš kde by se to dalo sehnat komplet??
    Tyna napsal(a):

Díváte se někdo na Zoufalé manželky? V poslední sérií je Bronn. Přeřadila jsem ho na první místo v žebříčku nejlépe vypadajících herců GoTu.
    Koho tam hraje? Já mám tak blbou paměť na tváře...
    Já na tváře i jména. :-)
    Hraje tam nového souseda, co má jakousi stavební firmu a nadbíhá mu hrozná černoška Renee. Ještě jsem to neviděla celé, tak ani nevím, jestli je totální špatňák anebo jenom šeďák.
    Ben Nevis: To ale není Bronn, je to Charles Mesure z V(isitors).
    Kolikokoli napsal(a):

Ben Nevis: To ale není Bronn, je to Charles Mesure z V(isitors).

hm, ale taky dobrý :)
    Já jsem si říkala... Tak to se mnou není tak zlý.
  • upraveno 26. června 2012
    To bude asi tím fousem a přízvukem. :-)
    Jak má chlap plnovous, tak ho poznám hůř než černochy mezi sebou. :-(
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 29. června 2012
    Nevíte prosím někdo kde sehnat titulky na tuto verzi LOTRa? na titulky.com jsem na to nic nenašel :(

http://uloz.to/xTTiXg8/the-lord-of-the-rings-the-fellowship-of-the-ring-extended-edition-2001-bluray-720p-x264-300mbunited-com-scorp-mkv

Už je mám ;)
  • upraveno 29. června 2012
    Mám na verzi AMIABLE, ale už vůbec nevim, kde jsem je sehnal a jestli tam měly i na jiné verze. Tipuju ale že to bylo na titulky.com, možná něco v nějaké tamní diskuzi...
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 2. července 2012
    Chystáte se někdo na toto, nebo už jste první epizodu dokonce viděly?

Britská minisérie. (4 díly) první díl je již odvysílán.

A jestli to chápu dobře, tak je to součást tohoto projektu na BBC:
  • upraveno 2. července 2012
    Montezuma3: Díky za tip. Zatím jsem ale ke stažení našla jenom Richarda II. :(
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.