TV seriály
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Ale možná je to jeden z důvodů, proč k ní mám tak vřelý vztah :)
------------
Je Cezare pořád tak zajímavý (skoro jsem napsala sympatický)? :)
Wow efekt maly, ale jsem zvedavej.
Ale triky jsou fakt super. Jsem zvědavá, jestli chtěli ohromit na začátku a pak všechno "přestane fungovat", anebo nebudou škudlit.
A nejlíp vypadající herec v GoT je jedině Peter. To je fakt fešák (jo a Jaqen, ale ten je jasnej :D).
Taky jsem zvědavá jaké budou triky dál. Tu skládací pistoli a vymakaný obleček bych chtěla taky :))
A jsem zvědavá i na příběh, jestli budou honit pořád jen tu partičku uprchlíků nebo se budou věnovat i dalším případům těžké kriminality. Snad to nebudou extrémně natahovat.
Nevada: brečela už v prvním díle, to jsem ocenila, že ji dali rodinu a i si na ni vzpomněli. Proto jsem zvědavá, jak to budou řešit s chemii k parťákovi. Spíš mi připadá, že když je hrdinka, která má být tvrďačka, tak ji herečka pojme jako chladnou a neosobní, protože neví, co s ní. Kdyby to byl chlap, tak nudí, u ženské se filmaři spoléhají, že vše zachrání hezký obličej a tělo.
Hraje tam nového souseda, co má jakousi stavební firmu a nadbíhá mu hrozná černoška Renee. Ještě jsem to neviděla celé, tak ani nevím, jestli je totální špatňák anebo jenom šeďák.
Jak má chlap plnovous, tak ho poznám hůř než černochy mezi sebou. :-(
http://uloz.to/xTTiXg8/the-lord-of-the-rings-the-fellowship-of-the-ring-extended-edition-2001-bluray-720p-x264-300mbunited-com-scorp-mkv
Už je mám ;)
Britská minisérie. (4 díly) první díl je již odvysílán.
A jestli to chápu dobře, tak je to součást tohoto projektu na BBC: