TV seriály
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Od Sorkina jsem kdysi zbožňovala seriál West Wing.
V jednom z dílů poníků zase jeden poník skákal do postele a řval u toho "Geronimooo!", což je typická hláška (a jasná narážka) na 11. Doktora (Doctor Who).
Zatím ale jedu Mad Men, tak dávám Newsroom náskok.
„Seriously, do I have a blog?!“ To mě rozsekalo :-)
I ten Perception budu muset nejspíš vynechat.
Sorkin prostě umí. Hodně od něj vychvalují i Studio 60, ale když jsem po tom kdysi pátrala, tak se mi nedařilo najít odpovídající verzi k existujícím titulkům.
Úvod Newsroom je absolutně dokonalej - napsanej, nasnímanej, střihnutej... A provoz newsroomu hodně dramaticky podanej - ale já jim docela rozuměl, ten adrenalin znám. Když máte zprávu, kterou jiní nemají, čekáte, až se vám to dostane do ruky, pak to odpálíte a jen sledujete, jak to všichni jedou podle vás... :-)
Myslím, že GoT dostal dalšího brášku, se kterým bude soupeřit ve sledovanosti.
Střet idealismu a cynismu bývá vděčné téma.
On the air je prostě adrenalin!
A to uvolnění po bitvě...
"Tohle není naše řídící místnost?" :-))
Tohle vážně vyrobilo HBO?