TV seriály
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Pokud bychom se bavili o nejlepším jako o tom, kdo je za nejlepšího odhlasovanej, pak jsem stoprocentně přesvědčenej, že nikdy v lidskejch dějinách, přesněji nikdy v dějinách US, nebyla situace, kdy by většina světový populace odhlasovala, že USA je nejlepší země na světě.
Třeba pro mě bude vždycky nejlepší žít doma, kde jsou lidi mluvící stejným jazykem, myslí podobně, mají podobnej smysl pro humor. A to naprosto bez ohledu na politickej systém, protože ty statistický ukazatele nejlepší zemi pro člověka nedělají.
Ne to, jestli je Amerika tou nejlepší zemí na světě.
Mimochodem, co se ti na té myšlence nelíbí? Myslím, že platí univerzálně pro všechny země, nejen pro Ameriku. Nebo myslíš, že ne?
E.Y.: to je silně zkreslené, generalizující a tudíž nepřesné.
A heavy má samozřejmě pravdu. Snaha o dosažení cíle být nejlepší není nic špatného. A znovu opakuju, že u nás by takový způsob myšlení jen prospěl.
Když budu mít pocit, že něco nedělám dobře budu to chtít dělat lépe než to dělám, ne lépe než to dělají jinde na světě, měřítkem je mi spíš soutěžení sám se sebou když nejsem se sebou spokojen. Nejlepší země na světě, to je tak pitomý, že se to příčí lidskýmu rozumu.
Nevada: zase ale nejúspěšnější v čem? Ve sportu? Ve vzdělání? Ve vědeckým pokroku? V délce života? V nákladech na zdravotnictví? V míře chudoby? V míře korupce?
BTW ve filmu Děkujeme že kouříte narazí Aaron Eckhart na podobnej problém a krásně odpoví, proč je taková otázka nesmyslná.
Nejlepší neznamená nejsilnější ani nejmocnější, jak už bylo řečeno. Řím byl vskutku mocný, ale nebyl nejlepší. Žádná země nemůže být nejlepší. Jen se tomu může trošku přibližovat a to budou vždy malinké země jako San Marino, kde je málo lidí (=méně sporů, menší mocenské ambice...) a ne takovéto obrovské země.
Co mě rozesmálo bylo, když Mac řekla: "Je to v naší DNA." Opravdu? V DNA? Koho? Vždyť Američani ani nejsou pořádný národ. Sdílí jen stát, ale ne DNA, historii (těch pár set let není žádná historie), dokonce ani jazyk nebo náboženství. Nevím, jakou DNA měla na myslí.. Možná DNA přistěhovalců, kteří většinou byli vyděděnci nebo zlatokopové, a proto se vydali do Nového světa.
A suverenita od roku cca 900 do minimálně 1526 (spíš až 1627) neni okamžik, tolik má česká hrdost... :)
Teším sa na ďalšie dva....
nerobím si ilúzie, rozhodne nie, ale niektoré predsudky sú smiešné. jasne, že ich ego hypertrofovalo, majú to v povahe a mali na to podmienky. ale vety o 90% populácie sú absolútne smiešne.
každopádne, seriál je o ideály správneho až dokonalého spravodajstva, nie krajiny. a ja mám sci-fi rád :)
Jeden z producentov je mimochodom Nutter